K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
@mary1014 evet Sarı zarfı biliyorum. Diploma vs zaten onları alacağım. Ekstra birde nüfus kayıt örneği onların deyişi ile doğum sertifikası istiyorlarmış
Teşekkür ederim cevap için -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
@Asyan35 ikinizinde türk olması pek bir avantaj değil. Ayrica kanıtlar ilk aşama için gayet yeterli. Red yeme olasılığınız normal koşullarda zor ihtimal. Hayırlı olsun bol sabırlı beklemeler k1 vize süreci takribi 11 12 ay süreçtir bilginize
Kanıtlarinizın yeterli olduğunu düşünüyorsaniz bunları Ankara Mülakatı için. Saklayın lazım olacak hotel rezervasyonları uçak biletleri resimler herşeyi. Saklayın Ankara'da kanıt olarak nişanlıniz götürecek -
@Asyan35 Merhaba iki sorunuzun biri kısmen eksik cevaplanmış onu düzelteyim. Eğer nişanlınızın ingilizcesi yoksa veya çok az varsa ikinizde Türk olması tabii ki avantajdır. Çünkü ilişkilerin gerçekliği söz konusu olunca lisan önemli.
-
@emirgenco, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Merhaba arkadaşlar. K1 vizesi için. Türkiye'den Amerika'ya giderken. Yanımızda. Heran gibi evrak getirmemiz gerekiyor mu yani Türkiye makamlarından alınması gereken bir evrak var mı ?
Sayin @emirgenco su AOS konusunu inceleyin isterseniz, ABD'ye giris yapip evlendikten sonra Green Card'i AOS ile alacaksiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/118/aos-adjustment-of-status-ile-green-card-almak
-
Arkadaşlar ben bu Love story letter ve Fiancée letter of intent(Niyet mektubu)'na çok takıldım bu mektupları kendim yazıp nişanlıma mail olarak tarayıp atsam kabul olur mu ya da o benim yerime yazıp imzalasa sorun olur mu ne yapmalıyım ?
-
Cover Letter ve love story letter şablonu varsa paylaşabilir misiniz ?
Uscıs'a düğün planımızı da 2022 olarak mı belirteceğiz ? -
@Aslan1905, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Arkadaşlar ben bu Love story letter ve Fiancée letter of intent(Niyet mektubu)'na çok takıldım bu mektupları kendim yazıp nişanlıma mail olarak tarayıp atsam kabul olur mu ya da o benim yerime yazıp imzalasa sorun olur mu ne yapmalıyım ?
@Aslan1905, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Cover Letter ve love story letter şablonu varsa paylaşabilir misiniz ?
Uscıs'a düğün planımızı da 2022 olarak mı belirteceğiz ?Evet, ikiniz de yazip imzalayabilirsiniz, bir sorun olmaz, resmi evlilik giristen sonraki 90 gun icinde olmali.
Su iletiyi incelemenizi tavsiye ederim: https://yesilkartforum.com/forum/post/239091
-
Bu ileti silindi! -
Merhaba, biz nişanlımla mart ayının başında vize için başvuru yapmıştık. Ama hala cevap gelmedi. Mart ayında başvurup da cevap alan var mı acaba? Endişelenmeye başladık :/
-
@tuucekara göçmenlik bürosuna dilekçe gönderdiniz mi. Çünkü 240 günden sonra zaman aşımından dolayı dilekçe hakkınız mevcuttur. Bunu yapmanızı tavsiye ederim
-
@emirgenco evet gönderdik, yoğun olduklarını en kısa zamanda dönüş yapmak için çalıştıklarını söylediler, geç gelmesi başka bir şeye işaret değildir herhalde? Çünkü üniversitede aynı sınıftaydık o zamandan beri beraberiz, kanıtlarımız çok ciddi her şeyi de tam gönderdiğimizi düşünüyorum.
-
@tuucekara şağet herşeyi tam gönderdiyseniz bunu illa kanıt olarak düşünmeyin resmi bir evrakta söz konusu olabilir lakin herşey doğru bir şekilde gönderildiyse yakında onay alırsınız bazen böyle gecikmeler olabiliyor malesef
-
@tuucekara, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
@emirgenco evet gönderdik, yoğun olduklarını en kısa zamanda dönüş yapmak için çalıştıklarını söylediler, geç gelmesi başka bir şeye işaret değildir herhalde? Çünkü üniversitede aynı sınıftaydık o zamandan beri beraberiz, kanıtlarımız çok ciddi her şeyi de tam gönderdiğimizi düşünüyorum.
Ben de bir problem yasayacaginizi sanmiyorum.
-
@emirgenco teşekkür ederim geri dönüşünüz için umarım güzel haberle geri dönüş yaparım buraya
-
@crazycells teşekkür ediyorum
-
@tuucekara inşallah bekliyoruz güzel haberlerinizi
-
Arkadaşlar, uscis neden k1 vizelerine bakmıyor bu aralar biliyor musunuz. Takip ediyorum şubat ortasında kaldılar, yenileme yeni onay falan hiçbir şey olmuyor uzun zamandır. Kendi sayfasında nisan ayını işliyor görünüyor ama case numberleri tracker apple kontrol ediyorum hergün şubatta kalmış. Çok üzüldüm delircem beklemekten
-
@dream1 240 günü geçtiyse dilekçe yazın uscise
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum