Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @ayvalik10 inşallah artık acaba orda görüşmeler başladım biliyormusunuz

  • ⭐⭐

    @ayvalik10 Yanlis anlamış olabilir, o kadar büyük bir yatırım yapıp konumunu yeni fark etmeleri pek mantıklı gelmedi


  • @ibrahimasar, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

    @davidluiz4, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

    Arkadaşlar mülakat öncesi bilgileri tekrar gözden geçirmek adına ds160 formunu nasıl görüntüleyebilirim?

    DS 160 formunu imza sayfasından sonra bastırmadan önce print application diye bir seçenek var. Buradan yazdırma işlemi başlatıp pdf olarak kaydetmeliydiniz. Şimdi tekrar ds 160 ımı çağırdım baktım. Print application sekmesi aktif değil. Belki de bir kez print diye seçip kaydettiğim içindir. İsterseniz ds 160 no ve soyad, doğum yılı ve gizli soruya cevabınız ile çağırıp bir de siz deneyin. Gelen seçenekte view confirmation page i seçin. Gelen sayfada ortadaki sekme print application eğer basılabilecek bir buton halindeyse buraya basıp çıkan seçeneklerde pdf olarak kaydetmeyi seçin.

    Malesef aktif değil

  • Yasaklı

    Merhabalar
    Pasaport çıkartırken çekilmiş olduğum biyometrik fotoğraf vize görüşmesine giderken götürceğimiz fotoğraf için olur mu ? Cevap için şimdiden teşekkür ederim

  • ⭐⭐

    Arkadaşlar, Elçilik yetkileri e-devlette ki bilgilerimize erişebilir mi pasaport ehliyet kimlik askerlik durumu gibi bilgilere erişim hakları var mı bilen var mı aranızda?

  • ⭐⭐⭐

    @LordBolton E-devlet aldığınız bir belgeyi doğrulama amaçlı kullanabilirler. Onun dışında sizin bilgilerinize ulaşmaları şifrenizi vermediğiniz sürece mümkün değil.

  • ⭐⭐⭐

    @emrahfb88 Vize fotoğrafı ile pasaportlarda kullanılan biyometrik fotoğraflar aynı değil.

  • Yasaklı

    @Sono teşekkür ederim


  • Herkese merhaba, Bugün aşağıda mail metni gelmiş ais kaydındada istanbula kaydırma şeklinde henüz herhangi bir bilgi yok..Mevcut ankara randevusu hala gözüküyor..Kendileri planlayacak galiba?

    Message from US Embassy Ankara and US Consulate Istanbul

    Dear Visa Applicant,

    The U.S. Embassy in Ankara and the U.S. Consulate General in Istanbul are happy to report the resumption of more routine visa services in Turkey. Initially, Istanbul’s visa services will focus on nonimmigrant visa appointments, whereas Ankara will focus its visa services on immigrant visa appointments.

    Any already scheduled nonimmigrant visitor visa appointments in the system will be rescheduled to an earlier appointment date at the U.S. Consulate General in Istanbul. You will receive an automated email to the email address associated with your account with a new appointment date and time from [email protected]. Please be certain to add [email protected] to your trusted email addresses to ensure it doesn't go to junk mail.

    If the rescheduled date is not convenient, you may seek another date through the "reschedule" function in the appointment system (https://ais.usvisa-info.com/). If you have any questions or concerns regarding appointment scheduling, please contact us at: +90 850 390 2884 (in Turkey); +1 703 520 2490 (in the U.S.); or [email protected].

    Important reminder: Applicants with prior visas may be eligible to renew their visa without an interview. If your visa expired within the last 48 months and your biographical information and visa category remains unchanged, you may not be required to have an in-person interview. If you scheduled an appointment and believe you meet the criteria for a renewal, you may reach out to us at: +90 850 390 2884 (in Turkey); +1 703 520 2490 (in the U.S.); or [email protected].

    Nonimmigrant visa appointments are still limited and will only be conducted at the U.S. Consulate in Istanbul, but the number of available appointments is steadily increasing. Those with emergency travel needs should follow the guidance on our website for "emergency visa requests” For more information please visit: https://ais.usvisa-info.com/

    Thank you for your patience as we move towards full resumption of visa services in Turkey.


  • Arkadaslar merhaba istanbul konsoloslugu icin gun aciliyor mu ?
    ben yakin zaman icinde cok sik takip etmeme ragmen hicbir sekilde yakin tarih icin gun bulamiyorum
    ne onerirsiniz ?
    tesekkur ederim

  • ⭐⭐⭐⭐

    @Ahmet-Arslan-0, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

    Arkadaslar merhaba istanbul konsoloslugu icin gun aciliyor mu ?
    ben yakin zaman icinde cok sik takip etmeme ragmen hicbir sekilde yakin tarih icin gun bulamiyorum
    ne onerirsiniz ?
    tesekkur ederim

    10 gün kadar öncesinde 1-2-3 aralık ve ya Ocak 21 Şubat 24 gibi tarihlerde peş peşe randevu açılmıştı. Alan aldı. Şimdi ben de kovalıyorum. Yoksa 2023 Ağustos a kadar beklemece... Bilinen başka bir çözüm yok, fırsat buldukça yakın tarihli randevu bulmaya çalışıcaz.


  • anladim tesekkur ederim @ibrahimasar


  • 2022 kasim 3 de suan bos yer var degistirebilirsin en 2023 agustosa gore yakin sayilir @ibrahimasar

  • ⭐⭐⭐⭐

    @Ahmet-Arslan-0, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

    2022 kasim 3 de suan bos yer var degistirebilirsin en 2023 agustosa gore yakin sayilir @ibrahimasar

    Geç gördüm mesajı. Alınmış galiba. Şu an yer görünmüyor.


  • whatsapp falan mi eklesek kovalayanlarla ben mumkun oldukca yazmaya calisirim


  • @MuRtY, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

    Selam arkadaşlar, şöyle bir sorum olacak. DS-160 formunu güncellediğimizde ya da yeni bir form doldurduğumuzda elde edeceğimiz yeni confirmation number'ı, ekran görüntüsü paylaştığım ais ekranında bir yere entegre ediyor muyuz? Burdaki alanda eski numara durmaya devam mı ediyor? Bu bir sorun mu? Sayın @crazycells ve @ayvalik10 bu konuda bilginiz var mı?

    https://ibb.co/qC6znsb

    Teşekkürler.

    Merhaba arkadaşlar, tecrübe etmiş diğer arkadaşlar da fikir verirse çok sevinirim. DS 160 formunu yeniden güncelleyip onayladıktan ve yeni bir confirmation number aldıktan sonra yapılacak başka bir şey var mı? Ais tarafında falan? Yoksa yeni numaranın yer aldığı onay sayfasıyla direk konsolosluğa mı gidiyorum? Eskisi öylece gözardı mı ediliyor? Lütfen yardımcı olun. Birşey unutup gitmek istemiyorum görüşmeye.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @Ahmet-Arslan-0, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

    whatsapp falan mi eklesek kovalayanlarla ben mumkun oldukca yazmaya calisirim

    Hazır grup varsa girelim, yoksa kuralım.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @Ahmet-Arslan-0, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

    2022 kasim 3 de suan bos yer var degistirebilirsin en 2023 agustosa gore yakin sayilir @ibrahimasar

    @denizci10 eğer ahmet arkadaşımız gördüğüne emin ise demek ki gece de yer boşalabiliyor.


  • @ibrahimasar telegram grubu var.


  • Arkadaşlar randevuma birkaç gün kaldı.
    Ancak ds160 daki gelir kısmına sadece net maaş rakamımı yazmıştım. Bir de kira gelirim var ve bunuda yazabilirmişim aslında.
    Şimdi ds160 da revize yapabiliyormuyum? Son 3 gün kala yapılabiliyor mu? Yapılabilirse dahi sırf bunun için gerek var mı? Yani sözlü olarak sormadan söyleyebiliyor muyum gidince. Teşekkürler


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

106
Çevrimiçi

40.9k
Kullanıcı

4.4k
Konu

425.8k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum