Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ilko merhaba.
    size sn. @smartcells yardımcı olacak ilgili konuyla ilgili.
    lütfen detaylarınızı özel mesaj yoluyla kendisine iletin.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @ilko, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    merhaba, excel tablosuna daha önce ekleme yapılmıştı ancak şu an görünmüyorum. Ekleyebilir misiniz rica etsem @gucarslan

    Excel listesine eklendiniz. Kendi satırınızdaki bilgileri güncelleyin lütfen.


  • Evrak onayı için bekleyen arkadaşlar adına söyleyeyim, bugün evraklarımın onaylandığına dair mail aldım. İki ayı geçmişti.


  • @vrl60 Çok Çok Çok güzel haber. Gönülden tebrik ederim. Evrak talebi değil ama Evrak onayı haberleri beni çok mutlu ediyor. Hayırlısı ile mülakat haberini de alalım.


  • Herkese Merhaba ;
    Kcc ye evrakları mail atarken mailin başlığına case number yazılıyor daha sonra gerekli dosyalar ekleniyor . Peki mail gövdesi boş mu kalıyor ? yani mailin gövdesine isim soyisim doğum tarihi ve case number yazılıyor mu ?


  • @Nico Allah razı olsun, sizde benden hemen hemen bir hafta geriden geliyorsunuz. İnşallah bir hafta içerisinde de sizin onay haberinizi almak dileği ile.


  • Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐

    @xbens, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Herkese Merhaba ;
    Kcc ye evrakları mail atarken mailin başlığına case number yazılıyor daha sonra gerekli dosyalar ekleniyor . Peki mail gövdesi boş mu kalıyor ? yani mailin gövdesine isim soyisim doğum tarihi ve case number yazılıyor mu ?

    Mail gövdesi boş olacak.


  • @axlgnr Teşekkürler


  • @smartcells Teşekkürler


  • Arkadaşlar evrakları yolladıktan sonra gelen otomatik mail'de attach a file kısmında bir dosya eksik görünüyor. Gönderdiğim mail'e bakıyorum eksik yollamamışım. Hatta başarılı bir şekilde indirebiliyorum. Bu konuda tecrübesi olanlar cevap yazabilir mi ?


  • Adli sicil kaydını ingilizce de çıkartabiliyorum e-devletten ancak diğer belgeler türkçe, adli sicil kaydını da türkçe atsam daha mı iyi olur? Teşekkürler


  • @Bilgehan-Bulut bir de pasaportun biographic page kısmını taratırken ikiye katlamak zorunda olduğum için üst tarafı da çıktı problem olur mu bilginiz var mı?


  • @Bilgehan-Bulut çok afedersiniz üst üste spamlıyor gibi oluyor ancak çok heyecanlıyım bir sorum daha olacaktı. adli sicil kaydında konu: konsolosluk yazıyor verileceği kurum da KCC(Konsolosluk) diye geçiyor bu bir problem oluşturur mu acaba? Rahatsızlık için özür dilerim kafam çok karışıyor.


  • @Bilgehan-Bulut, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @Bilgehan-Bulut çok afedersiniz üst üste spamlıyor gibi oluyor ancak çok heyecanlıyım bir sorum daha olacaktı. adli sicil kaydında konu: konsolosluk yazıyor verileceği kurum da KCC(Konsolosluk) diye geçiyor bu bir problem oluşturur mu acaba? Rahatsızlık için özür dilerim kafam çok karışıyor.

    Öncelikle imzanızı aşağıdaki linkte anlatıldığı gibi düzenlerseniz süreciniz boyunca forumda soracağınız sorular ve yardım taleplerinizde daha hızlı ve verimli yanıtlar alırsınız.
    LINK >>> https://bit.ly/3cIMFIw

    • Adli Sicil kaydını "Arşivli" aldıktan sonra İngilizce veya Türkçe olması farketmez. Ama eğer bir hüküm kaydı çıkarsa İngilizce almak zorundasınız.

    • Eğer Ankara'da mülakata girecekseniz evraklarınızın İngilizce veya Türkçe olması farketmez.

    • Pasaportun biometrik sayfası tam olarak göründükten sonra diğer sayfanın görünmesi önemli değil


  • Dv2022 Excell tablosunda 7 ve 8. Ayda ds260 formu gönderip evrak isteği alanlar görünüyor.
    Doğruluğu ne bu durumun bilgisi olan varmı.

  • ⭐⭐⭐

    Haftasonuna sıcak bir haberle merhaba diyoruz. Dışişleri, kısa bir süre önce yaptığı açıklamayla Kasım 2020'den beri yürürlükte olan ve özellikle DV talihlilerine büyük sıkıntı yaratan Tier yani Önceliklendirme uygulamasına son verildiğini duyurdu.

    Tüm DV2022 talihlilerine hayırlı olması dileğiyle:

    https://travel.state.gov/content/travel/en/News/visas-news/visa-services-operating-status-update.html


  • @Sono Hayırlı uğurlu olsun çok harika bir haber çok mutlu oldum, herkesi tebrik ederim


  • @Sono okudum fakat pek bir şey anlayamadım. Bir kaç cümle ile özet geçebilir misiniz nasıl bir işleyişe son verildiğini ve bize ne gibi bir katkısı olacağını?


  • @vrl60 Tier-prioritization uygulaması göçmen vize türleri arasında önceliklendirme yapılmasına sebep oluyordu. Yani kabaca anlatmak gerekirse Dv talihlisi olarak konsolosluk kapısının önünde mülakat için sıra bekliyorsunuz ama devamlı diğer göçmen vizeleri mülakat için içeri alıyorlar ama size bir türlü sıra gelmiyor.Mülakatlar diğer göçmen vizeler arasında adil dağıtılacakken sırf sizi önceliklendirmede en son sıraya almayı tercih ettikleri için bir türlü mülakat tarihi için planlanamıyordunuz

    Şimdi bu uygulamanın kaldırılmasıyla dv vize taliplerinin devamlı sıranın en arkasına atılması sona erecek,adaletli bir mülakat dağıtım süreci yaşanacak

    Tier uygulamasındaki sıralama, kaldırılmadan önce aşağıdaki gibiydi. Dv talipleri vize alacak grupların en sonuncusuydu

    Tier One: Immediate relative intercountry adoption visas, age-out cases (cases where the applicant will soon no longer qualify due to their age), certain Special Immigrant Visas (SQ and SI for Afghan and Iraqi nationals working with the U.S. government), and emergency cases as determined on a case-by-case basis.

    Tier Two:  Immediate relative visas; fiancé(e) visas; and returning resident visas

    Tier Three: Family preference immigrant visas and SE Special Immigrant Visas for certain employees of the U.S. government abroad

    Tier Four: All other immigrant visas, including employment preference and diversity visas

    20211120-06304.jpg


Benzer Başlıklar

  • Green card basvuru

    Greencard Loto Başvurusu Soruları green card forum
    8
    0 Oy
    8 İleti
    835 Bakış
    A
    Resmi siteden örneklere ve ölçü bilgilerine ulaşabilirsiniz, ölçü bilgileri detaylar yönergede de mevcut. Ayrıca aşağıdaki başlığı da inceleyin, işinize yarayacaktır. https://yesilkartforum.com/forum/topic/232/green-card-çekilişi-için-evde-nasıl-fotoğraf-çekilir?page=1
  • 17 Oy
    8k İleti
    922k Bakış
    gucarslanG
    diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim. dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi. https://x.com/curtismorrison/status/1831075587966083557?t=A0Z7e9KSjFBwv3lAQrNEJg&s=19 https://x.com/ckuck/status/1831088793719386528?t=mofilSQi4woVMCb9mIaGkg&s=19 https://x.com/NicoletteGlazer/status/1831036452630925367?t=bkTNiustKzXM8rRQ-3zy7w&s=19 bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler. her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada. davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum. inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor. sevgiyle kalın.. *iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
  • 33 Oy
    9k İleti
    1m Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız. Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
  • 0 Oy
    148 İleti
    21k Bakış
    N
    Merhaba Ben abd vatandasıyım amerıkada dogdum .turkıyede dogan 10 ve 13 yasındaki cocuklarıma ır-2 vızesıne basvurduk 2024 temmuzda onsylarımız geldı ır-2 vızemızı sldık tam 23 ay surdu bu işlem . Şimdi bundan sonraki surec nadıl işliycek bilgisi olan varmı 6 ay vıze suremız var ve gıtıs yapmamız grekıyor cocukların abd pasaportu nasıl cıkarılıyor bılgıdı tecrubesı olan varsa cok sevınırım . 2010 da ablam oglunu bu yolla abd vatandası yaptı gırıs yaptı sbd kısa sure kaldı ve turkıye ankara kondoloslugundan yegenımın pasaportunu cıkardılar .tabı bu durec 2010 ıdı ..şimdi nasıl oluyor kanunlar degıstımı bılmıyorum abd gırer gırmez greencardlı olacakları için abd pasaport basvurusu yapabılıyormuyuz ..
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

56

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum