(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
@denizci10, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
10-12 Aralık ta yurtdışına çıkıp geleceğim sonrasında ds160 doldurup her dakika randevu kovalayacağım. Niyetim ocak ayında vizemi almak.
Paşam bir de bakarmışsın aynı uçakla uçarmışız :)
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@denizci10, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
10-12 Aralık ta yurtdışına çıkıp geleceğim sonrasında ds160 doldurup her dakika randevu kovalayacağım. Niyetim ocak ayında vizemi almak.
Ben bir Fransa yapicam. Gel beraber yapalim. 😂
Ben yaptım abi bu sefer Almanya yapacağım bakalım ne kadar kıskanıyorlar... 😂😂
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Ben bir Fransa yapicam. Gel beraber yapalim. 😂
Ben yaptım abi bu sefer Almanya yapacağım bakalım ne kadar kıskanıyorlar... 😂😂
Dikkat et üstünü başını parçalayıp geri yollamasın aç alAmanlar.
:) :) :P -
Yapar kafirler 😂
Bu dolar daha yurur mu acaba ya, butun gunum bunu dusunerek gecmeye basladi. 🤬
-
Elimdeki arsayı satmıştım geçen aylarda dolar almıştım malum planlar için. Bugün sabah ki gördüğüm miktarla akşam gördüğüm miktar arasında 5 asgari ücret fark var. Yazık günah gerçekten. Çok ama çok üzülüyorum. Allah sabır versin bu insanlara.
-
@herebromos 4 kere ds160 değiştirdim eskisini de yenisini de götür zaten eskisine bakmıyorlar sorun olmuyor.
-
@herebromos bende çok kara kara düşündüm bide ertesi gün randevum vardı bunu fark ettiğimde randevu onay sayfasında ki ds160 numarası ile en sonuncu farklıydı baya bi stres olmuştum ama sorun olmadı
-
Bu ileti silindi! -
@lfcali Selamlar, cevabınız için çok teşekkürler. Ds-160 formunu değiştirmek için "retrieve application" kısmından yaptınız değil mi?
-
@MuRtY Selamlar, cevabınız için çok teşekkür ederim
-
@herebromos evet
-
@Poll hes koduna dahi bakılmadı ben görüşmeye gittiğimde
-
@zeynepsoylev mesaj olarak gönderiyorum grubu
-
@laxking Amerikayı 5. kez deneyişiniz mi?
-
@Emine-Koçkaya evet bu 5. Olucak birkac sayfa önce basima gelenleri yazmistim, umudumu kesmedim tam gaz devam :)
-
@Emine-Koçkaya çok tşkler
-
@laxking hemen onceki yazismalara bakicam helal olsun sizee👏👏
-
@Emine-Koçkaya, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@laxking hemen onceki yazismalara bakicam helal olsun sizee👏👏
Siz randevunuzu aldınız mı?
-
Arkadaşlar merhaba,
Bugün saat 08:45'te randevum vardı. Ne HES kodu ne PCR hiçbir şey istenmiyor.
20 ay bekledikten sonra sonunda vizemi aldım... Görevli hanımefendi, ekranını inceleyip bana aralıklarla toplam 4 soru sordu; Amerika'ya niye gidiyorsun, ne iş yapıyorsun, başka çocuğun var mı ve o nerede yaşıyor diye ... hiçbir evrak istenmedi, götürdüğüm evraklara da bakılmadı... Darısı başınıza :) -
@ellabella çok sevindim. İnşallah bizlerde alırız
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
11
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum