(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
@Emine-Koçkaya, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@slayttan gruptan alanlarda olmuş elinize sağlık
acaba özel bir grup değilse nasıl dahil olabilirim? Ben de randevu beklyorm cnkü ne zmandır
-
Bu ileti silindi! -
Alan arkadaşlar burada görüşmelerini anlatırsa çok güzel olur
-
Ankara 21 temmuz 2022 açık
-
Arkadaşlar merhaba,
Ben DS-160 formunu temmuz ayında doldurmuştum. normalde 2021 kasım ayında amerikada olmayı planlıyordum ve DS-160 formuna da bu şekilde yazmıştım fakat çok uzak bir tarihe randevu verildi. bu durumda yeni bir ds-160 formu mu doldurmam gerekiyor? yeni doldurmak için de var olan başvuruyu iptal etmemiz gerekiyormuş sanırım. bir de yeşil pasaportum var ama ds-160ta pasaport türünü yanlış seçmiştim. bu durumlar için başvuruyu iptal etmeden yapılacak bir şey var mıdır? Şimdiden çok teşekkürler cevaplarınız için
-
@herebromos, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Arkadaşlar merhaba,
Ben DS-160 formunu temmuz ayında doldurmuştum. normalde 2021 kasım ayında amerikada olmayı planlıyordum ve DS-160 formuna da bu şekilde yazmıştım fakat çok uzak bir tarihe randevu verildi. bu durumda yeni bir ds-160 formu mu doldurmam gerekiyor? yeni doldurmak için de var olan başvuruyu iptal etmemiz gerekiyormuş sanırım. bir de yeşil pasaportum var ama ds-160ta pasaport türünü yanlış seçmiştim. bu durumlar için başvuruyu iptal etmeden yapılacak bir şey var mıdır? Şimdiden çok teşekkürler cevaplarınız için
Ben kayınpeder ve kayınvalide için DS-160 formlarını 2020 Ağustos'ta doldurmuştum, seyahat bilgilerini de 2020 Kasım olarak yazmıştım. Randevular ertelendi, Ekim 2021'de vizeyi alabildiler. Bu dönemde DS-160 formlarından herhangi bir değişiklik yapmadım. Bir sorun olacağını sanmıyorum.
-
@knnrn Cevabınız için çok teşekkür ederim, peki pasaport türündeki hatayla ilgili bir bilginiz var mıdır?
-
@herebromos, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Arkadaşlar merhaba,
Merhaba, @herebromos ben de Şubat ayında doldurmuştum formu. Gidiş dönüş tarihi, fotoğraf ve ufak bir değişiklik yapacağım sizin gibi. Bunun için "Retrieve an Application" yapıp DS-160 formunu güncelleyebiliyorsunuz. Ancak size yeni bir confirmation number veriyor ve artık o numarayla işlemlerinize devam ediyorsunuz. O sayfanın çıktısıyla konsolosluğa gidiyorsunuz. Bir çok yerden araştırma yaparak bu şekilde öğrendim. Yüksek ihtimal doğru ancak yine de tecrübeli arkadaşlar varsa onlar da yorum yapabilir. Bol şans.
-
Herkese merhaba, sonunda 3 araliga randevu alabildim. Bakalim 5. Vize mulakatimiz nasil gececek :)
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Bunlarin disinda eklemem gereken bir evrak var mi sizce?

Bu konuda yorumu olan var mi? 🙃
-
@Ping-PONG 2 adet biyometrik fotoğraf ve arşivli sicil kaydi gerekli
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Bunlarin disinda eklemem gereken bir evrak var mi sizce?

Bu konuda yorumu olan var mi? 🙃
Evraklar tamam gibi geldi bana. Evli isen evlilik cüzdanı, eşin de vize alacaksa onun da bu belgeleri, varsa ev tapusu araç ruhsatı gibi evrakların aslı ve fotokopisi iyi olur. Ben yurtdışı seyahat sağlık sigortası da yaptırmıştım. Vize alamazsan ya da seyahat tarihin falan değişirse ücretsiz iptal yada değişiklik yapman mümkün.
Çocuk varsa ve vize alacaksa onun okul kaydına dair evraklar.
Bunların dışında seyahatine ilişkin otel ve uçak rezervasyonlarını sunmakta fayda var. Araç kiralama rezervasyonu bile yapıp ekleyebilirsin.
Aklıma gelenler bunlar. -
@LordBolton, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Evet adli sicil kaydını arşiv kayıtlı isteyeceksin. Edevletten çıkartılabiliyor ve ingilizce olarak düzenletebiliyorsun.
-
@ibrahimasar, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@LordBolton, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Evet adli sicil kaydını arşiv kayıtlı isteyeceksin. Edevletten çıkartılabiliyor ve ingilizce olarak düzenletebiliyorsun.
O sekilde duzenledim cikti aldim abi.
Bu listedekilerin disinda bir evraga ihtiyacim var ki sence? -
10-12 Aralık ta yurtdışına çıkıp geleceğim sonrasında ds160 doldurup her dakika randevu kovalayacağım. Niyetim ocak ayında vizemi almak.
-
@ibrahimasar, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
O sekilde duzenledim cikti aldim abi.
Bu listedekilerin disinda bir evraga ihtiyacim var ki sence?Liste dışında ihtiyacın olacak evrakları yazdım yukarıda
-
@denizci10, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
10-12 Aralık ta yurtdışına çıkıp geleceğim sonrasında ds160 doldurup her dakika randevu kovalayacağım. Niyetim ocak ayında vizemi almak.
Ben bir Fransa yapicam. Gel beraber yapalim. 😂
-
@denizci10, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Paşam bir de bakarmışsın aynı uçakla uçarmışız :)
-
Ben yaptım abi bu sefer Almanya yapacağım bakalım ne kadar kıskanıyorlar... 😂😂
-
Ben yaptım abi bu sefer Almanya yapacağım bakalım ne kadar kıskanıyorlar... 😂😂
Dikkat et üstünü başını parçalayıp geri yollamasın aç alAmanlar.
:) :) :P
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum