Employment Based Green Card (Is sponsorlugu ile yesil kart basvurulari)
-
@Biyolog Benzer durumda olan arkadaşlar için sorun çözüldü. Şöyle ki akredite etmek istediğim diploma ve transkripti (benim son mezuniyet doktora olduğu için PhD belgesi) kapalı ve onaylı zarf içinde mezun olduğum kurumdan alıp akreditasyon yapan bağımsız kuruluşlardan birine posta ile gönderdim. 100$ karşılığında avukatıma ve sistem üzerinden bana akreditasyon belgesi gönderdiler standart paket iş görüyor fazla para ödenmesine gerek yok
-
Merhabalar, Kasım ayı için interview tarihi alan var mı?
-
@gucarslan cok tesekuer ederim, darisi sizlere olsun en kisa zamanda.
-
@crazycells cok tesekur ederim hersey icin.
-
@Liv11 cok tesekur ederim.
-
@smile cok tesekur ederim.
-
@Liv11 maalesef Kasim ayida bir ilerleme olmadi sanirim bizim grupta.
-
@afrasiyab, içinde söyledi: Employment Based Green Card (Is sponsorlugu ile yesil kart basvurulari)
Bizim mulakatimiz da @yusufalikeles77 den 2 saat once saat 20.15'deydi. Mulakati ingilizce yaptik. Mulakati gerceklestiren bayan son derece olumlu ve kibardi. Sorulan sorular:
Ne is yapiyorsunuz? (akademisyen)
Calisma konunuz nedir?
Turkiye uzerine mi daha cok calisiyorsunuz?
Orada ne is yapmayi dusunuyorsunuz?
Iki cocugunuz da Amerikan vatandasi mi?Esime de calisma alanini sordu ve sonrasinda eski pasaportumuzdaki vizeyi iptal edip vizenizi onayliyorum dedi.
Tum mulakat sanirim 3-5 dakika surdu ve saat 9.00 gibi isimiz bitmisti. Bekleyen herkesin en kisa zamanda mulakatlarina ve yesilkartlarina ulasmasi dilegiyle...
tebrikler, hayirli olsun :)
-
Kasım veya aralık ayına randevu alan oldumu acaba ?
-
Kasım ayına olmadı galiba ama Aralık ayı için hala daha verebilirler
-
Aralık ayı için randevular Kasım ayı son haftası gelebilİr. Umarım Aralık ayında, DQ-Ekim20 lere gelir. Kasım ayında hiç ses çıkmadı. Yoksa sürek gün geçtikçe kronikleşiyor.
-
Merhaba. 27 aralık tarihine randevumuz geldi. DQ eylul 20. Bekleyen herkese gelmesi dilegiyle …
-
Merhaba benim de 27 aralik a randevu geldi. DQ benim de eylul 2020 idi. Martta bekliyorduk 3 ay once gelmis gibi oldu umarim bekleyen hekrese hizlica randevular gelir
-
@sinobjk cok sevindim, şimdiden bol şanslar. 🙏
-
@neoculus bol şanslar🙏
-
-
Öncelikle herkese merhaba,
Aralık ayı için randevu onayı alanlara bol şanslar dilerim umarım her şey gönlünüze göre olur.
Gruba yeni üye olduğum için eğer soracağım sorular tekrara düşüyorsa affola😊
Evrak onayım Ağustos 2021 (EB kategorisi), sizce randevu onayı ne zamana gelir?( 2 kez NVC’den 60 gün içinde iletişime geçeceğiz emaili geldi.)
Bir de öncelik ve evrak onay tarihlerinden hangisine göre randevu veriliyor?Şimdiden zaman ayırıp cevap yazan herkese teşekkür ederim.
-
@biyo evrak onay tarihine gore randevu veriliyor. Benim evrak onay eylul 2020 di aralik 2021 de randevu aldim. Duz bi mantikla yurumuyor randevu isi cunku diger randevu alanlara gore hesapladigimda subat ya da mart 21 de randevu bekliyordum. 3 ay once randevu geldi. Net bise solemek zor ama tahminim kisa surmeyecegi yonunde.
Nvc den gelen mail otomatik bir mail randevunuz gelene kadar her 60 gunde bir gelecek. -
@sinobjk cevabınız için teşekkür ederim. Benim evrak onay tarihim 2020’deki kapanmaya denk gelmedi diye iyimser düşünüyordum . O halde bir yıl gibi bir süreyi düşünmek lazım. Umarım hiç zorluk çekmeden vizenizi alırsınız, şimdiden hayırlı uğurlu olsun.
-
daha önce maille randevusu gelen arkadaşlara bir sorum olacak. https://ais.usvisa-info.com/ sitesinde kayıt yapmam ve mülakat ödemesini yapmam mı gerekiyor ?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum