Employment Based Green Card (Is sponsorlugu ile yesil kart basvurulari)
-
@yusufalikeles77 tebrik ediyorum, yeni yasandinizda bol sans.
-
@yusufalikeles77, içinde söyledi: Employment Based Green Card (Is sponsorlugu ile yesil kart basvurulari)
Arkadaslar merhaba,
Bugun cok sukur mulakatimiz guzel gecdi.
Sabah 10:15 deki mulakat icin 9:50 de ordaydik. Direk covid formunu doldurup iceri aldilar. Ilk basta sira numarasi verildi, ve hemen siramiz geldi, mulakat sanmistim meger evrak teslimiymis. Cv, is teklifi, sabika kaydi, evlilik cuzdani, nufus kayit ornegi, benim icin almanyadan dogum belgesi ve cevirisi( turkce ya da ingilizce haricindeki dokumanlar icin ceviri isteniyor), pasaportlar, aktif vizenin oldugu eski pasaportu verdik.
Tekrar beklmeye koyulduk. Esimden dolayi tercuman istemistik. (25-30 dk lik beklmenin ardindan)daha once forumdan hic bahsedildigini duymadigim bir bayan cagirdi. Klasik yemin ve parmak izinin ardindan. Nereye gideceksiniz, pilot olarak mi calisiyorsunuz, kac yildir pilotluk yapiyorsunuz, peki orda ne is yapacaksiniz, daha once bu is de tecrubeniz oldu mu, amerikada ayni sirkettte calismistim deyince hangi vizeyle calistin diye sordu. Birde almanyadan kac yasinda dondun dedi( belli bir yasin ustunde polis sertifikasi istiyorlar).
Oldukca stressiz hos bir insandi, sorarken bir tarafdan yaziyordu, sonra vizelerinizi onayladim dedi.
Gercekten mulakat bu isin en kolay kisimlarindan biriymis. Hic stres yapmayin.simdiden hepinize hayiri olsun. Umarim biran once davetleriniz gelir ve vizelerinize kavusursunuz.tebrikler! hayirli olsun... bundan sonraki surecte bol sanslar :)
-
@yusufalikeles77 tebrikler, hayırlı olsun.
bol şans diliyorum abd'deki hayatınızda -
Bizim mulakatimiz da @yusufalikeles77 den 2 saat once saat 20.15'deydi. Mulakati ingilizce yaptik. Mulakati gerceklestiren bayan son derece olumlu ve kibardi. Sorulan sorular:
Ne is yapiyorsunuz? (akademisyen)
Calisma konunuz nedir?
Turkiye uzerine mi daha cok calisiyorsunuz?
Orada ne is yapmayi dusunuyorsunuz?
Iki cocugunuz da Amerikan vatandasi mi?Esime de calisma alanini sordu ve sonrasinda eski pasaportumuzdaki vizeyi iptal edip vizenizi onayliyorum dedi.
Tum mulakat sanirim 3-5 dakika surdu ve saat 9.00 gibi isimiz bitmisti. Bekleyen herkesin en kisa zamanda mulakatlarina ve yesilkartlarina ulasmasi dilegiyle...
-
@afrasiyab Tebrikler!
-
@afrasiyab tebrik ederim. Yeni yasantinizin size guzellikler getirmesi dilegiyle🙏
-
@Biyolog Benzer durumda olan arkadaşlar için sorun çözüldü. Şöyle ki akredite etmek istediğim diploma ve transkripti (benim son mezuniyet doktora olduğu için PhD belgesi) kapalı ve onaylı zarf içinde mezun olduğum kurumdan alıp akreditasyon yapan bağımsız kuruluşlardan birine posta ile gönderdim. 100$ karşılığında avukatıma ve sistem üzerinden bana akreditasyon belgesi gönderdiler standart paket iş görüyor fazla para ödenmesine gerek yok
-
Merhabalar, Kasım ayı için interview tarihi alan var mı?
-
@gucarslan cok tesekuer ederim, darisi sizlere olsun en kisa zamanda.
-
@crazycells cok tesekur ederim hersey icin.
-
@Liv11 cok tesekur ederim.
-
@smile cok tesekur ederim.
-
@Liv11 maalesef Kasim ayida bir ilerleme olmadi sanirim bizim grupta.
-
@afrasiyab, içinde söyledi: Employment Based Green Card (Is sponsorlugu ile yesil kart basvurulari)
Bizim mulakatimiz da @yusufalikeles77 den 2 saat once saat 20.15'deydi. Mulakati ingilizce yaptik. Mulakati gerceklestiren bayan son derece olumlu ve kibardi. Sorulan sorular:
Ne is yapiyorsunuz? (akademisyen)
Calisma konunuz nedir?
Turkiye uzerine mi daha cok calisiyorsunuz?
Orada ne is yapmayi dusunuyorsunuz?
Iki cocugunuz da Amerikan vatandasi mi?Esime de calisma alanini sordu ve sonrasinda eski pasaportumuzdaki vizeyi iptal edip vizenizi onayliyorum dedi.
Tum mulakat sanirim 3-5 dakika surdu ve saat 9.00 gibi isimiz bitmisti. Bekleyen herkesin en kisa zamanda mulakatlarina ve yesilkartlarina ulasmasi dilegiyle...
tebrikler, hayirli olsun :)
-
Kasım veya aralık ayına randevu alan oldumu acaba ?
-
Kasım ayına olmadı galiba ama Aralık ayı için hala daha verebilirler
-
Aralık ayı için randevular Kasım ayı son haftası gelebilİr. Umarım Aralık ayında, DQ-Ekim20 lere gelir. Kasım ayında hiç ses çıkmadı. Yoksa sürek gün geçtikçe kronikleşiyor.
-
Merhaba. 27 aralık tarihine randevumuz geldi. DQ eylul 20. Bekleyen herkese gelmesi dilegiyle …
-
Merhaba benim de 27 aralik a randevu geldi. DQ benim de eylul 2020 idi. Martta bekliyorduk 3 ay once gelmis gibi oldu umarim bekleyen hekrese hizlica randevular gelir
-
@sinobjk cok sevindim, şimdiden bol şanslar. 🙏
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum