DV2023 Sohbet Odası
-
@ayvalik10 dwlottery me diye bir aite vardı oraya yükledim
-
@ecom teşekkürler:call_me_hand:
-
@ozkancimen resimler ilk kılavuza göre ayarlama yapılan 2 yer vardır. birincisi photo tool ikincisi ise idphoto4you sitesi. Eğer siz resimleri photo tool ile yaptıysanız ve de dvlottery.me photo check koyupta baktıysanız zaten hata almanız normal almadıysanız ozaman sıkıntılı idi. Çünkü photo tool ile idphoto4you ayarlamaları çok az farkla oluyor. Benim bu konuda yazım var oradan detaylıca inceleyebilirsin.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4303/dv2023-sohbet-odası/5561
-
Sezai Karakoç Hakkın rahmetine kavuşmuş. Mekanı cennet olsun.
-
@uzaysan sıkıntı süreçte işleyen faiz, usd ve euroya göre o kadar az kalıyor ki ,alacağı anlamsız hale getiriyor.
-
Dolar 10:30 u da gordugune gore ufak ufak dagilabiliriz.
-
Ds 260 formunu doldurduktan sonra elektronik yoldan bazı belgeler isteniyormuş bu belgeleri kac gün içinde göndermemiz gerek bilgisi olan biri yardım edebilirmi
-
@Ping-PONG yok hastayım la 2 aydır git gel yapıyorum sol bacakta acillik varis vardı acil operasyona almışlardı onun kontrolüne gittim bugün yarın yine gidecem
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Ping-PONG yok hastayım la 2 aydır git gel yapıyorum sol bacakta acillik varis vardı acil operasyona almışlardı onun kontrolüne gittim bugün yarın yine gidecem
Gecmis olsun kardes. Dikkat et kendine.
-
Çook geçmiş olsun Tampasporr, timsahların efendisi dikkat et kendine....
-
@gomabarge, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Ds 260 formunu doldurduktan sonra elektronik yoldan bazı belgeler isteniyormuş bu belgeleri kac gün içinde göndermemiz gerek bilgisi olan biri yardım edebilirmi
Abisi sen napıcan DS 260 ı, GC çıkarsa diye planlama mı yapıyorsun yoksa geçen sene kazandın evrak mı dolduruyorsun. DS 160 da stenen belgeleri tedarik etmek için mali takvim süresince zamanın var. Geç gönderirsen görüşmeye geç girerim düşüncesinde isen, bir ay iki ay etelemek mümkün ama sonra vizeler dağıtılır da sana vize kalmazsa kaybın büyük olur. Alamazsın vizeni.
-
Geçmiş olsun 😔
-
Hal böyle iken kredi vs çekip dil okulu veya wat yaparak amerikaya mı gitsek ne yapsak 😏 Allah sonumuzu hayır etsin.
-
@SchoField, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Hal böyle iken kredi vs çekip dil okulu veya wat yaparak amerikaya mı gitsek ne yapsak 😏 Allah sonumuzu hayır etsin.
Açıkcası ben bunu yapmayı düşünüyorum ama şubat gibi falan kontenjan kalır mı ki acaba şu an bile alımı kapatan şirketler varmış galiba
-
Ben de mevcut birikimimi dolar a cevirip kredi limiti ve kreti kartimi patlatip ayni seyi yapmayi dusunmeye basladum. 🙃
-
Şubat ayında kontenjan kalır mı acaba?
-
@Ping-PONG valla hocam ne yapıp edip bir şekilde kendimi Amerikaya atmaya çalışacağım. Gerek wat ile gerek dil okulu ile birşeyler yapmaya çalışacağım.
-
@Yusuf-Özger valla şirketler konusunda bir bilgim yok ama umarım kalır.
-
bu 2ci başvurum olacak çok istiyorum, umarım gerçekten isteyene çıkar bu sefer.
-
@SchoField bir de önlisansım ben şansım çok düşük ama olursa artık şubatta denerim şansımı ertelemeli kredi ile, bu arada wattan sonra orda kalan birçok kişi görüyorum dil okulu için gerekli olan vizeye çevirip (f1di galiba) yani benim bildiğim bu vizeyle çalışmak yasak anca kaçak çalışırsın ama bu gördüklerim uber, delivery vs. Bu işleri nasıl yapıyorlar? Ssn numarasına sahip oldukları için mi?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum