Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
-
@crazycells fazla kurcalamayayım o zaman :)
Teşekkür ederim cevap için. -
Yarın saat kaçta başvuru bitecek acaba pasaportumu işyerimde unutmuşum
-
@cesur, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
E-devlet üzerinden pasaport bilgilerinize ulaşabilirsiniz.
-
TSI 20:00'da bitecek...
-
@crazycells @moon Teşekkürler. Site kilitlendi bile ahaha tam doldurup yolladım hata verdi acaba saydı mı saymadı mı nasıl anlayacağım?
-
@crazycells @moon Teşekkürler. Site kilitlendi bile ahaha tam doldurup yolladım hata verdi acaba saydı mı saymadı mı nasıl anlayacağım?
eger baglanti koptuysa ve yesil "success" yazisini gormediyseniz o durumda basvuru yapmamissiniz demektir, bir daha yapmaniz lazim.
-
@crazycells Yok görmedim bu siteye ulaşılamıyor yazıyor umarım yoğunluktan sıra gelir son güne bırakmanın kötü yanı...
-
Merhaba,
2,5 yaşındaki oğlumun 9 ay önce çektirdiğimiz bir fotoğrafı var. Onu kullansam sorun olur mu? Genelde başvuru sahibinin fotoğrafında 6 ay kuralı var diye biliyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
-
@Erman-demirkıran sorun şurada yatıyor 9 ay öncesi resmi mülakata girince siması fark çok belli olur eğer olmaz dersen kullanabilirsin.
-
@Erman-demirkıran, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
Merhaba,
2,5 yaşındaki oğlumun 9 ay önce çektirdiğimiz bir fotoğrafı var. Onu kullansam sorun olur mu? Genelde başvuru sahibinin fotoğrafında 6 ay kuralı var diye biliyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
Sayin @ayvalik10 'un dedigi gibi, onemli olan fotodan taninmasi... eger benziyorsa 9 aylik olsa da sorun degil, eger artik foto benzemiyorsa yenisini cekmek daha dogru olur.
-
Başvuru formuna fotoğraf eklerken eğer yanlış boyutta yükleme yaptıysak sistem hata verip bizi uyarıyor muydu ?
-
@osmancandulger evet de açıklamaya 99 gün kaldı resmi kontrol sitelerinden kontrol ettin mi
-
@ayvalik10 Teşekkürler, basvuru yaparken kendi kendi tool'unu kullanarak croplamıştım sanırım da konu baslıklarını görünce aklıma takıldı. O yüzden sormak istedim yüklerken yanlıs olursa uyarır mıydı diyerekten.
-
Merhaba, green carda basvururken biometrik fotoğrafımı küçültüp yollamıştım çıkacağını tahmin etmiyordum ve çıktı sorun teşkil eder mi ya da o fotoğrafı düzeltebilir miyim
-
@İzzet-Ergen fotoğraftaki sizseniz sorun olmaz.
-
@gucarslan evet bendim. sonradan her ihtimale karşı düzeltebiliyor muyuz o fotoğrafı
-
@İzzet-Ergen hayır. başvurudaki hiçbir bilgiyi düzeltemesiniz.
bu konuda sorun olmaz, merak etmeyin. -
@gucarslan teşekkür ederim
-
Telefonla fotoğraf çekerken herhangi bir ayar yapmak gerekiyor mu.iPhone ile çektiğim fotoğraf 3mb falan oluyor. Piksel ayarı fotoğraf ebadı falan nasıl ayarlanıyor
-
Video o kadar güzel anlatmış ki 5 sene sonrasında bile videoyu izleyerek bir şeyler öğrenebiliyoruz. Video'dan öğrendiğim kadarıyla evde bir fotoğraf denemesi yaptım. Bu sene ilk başvurum olacağı için fotoğraf konusunda oldukça takıntılı olduğumu söyleyebilirim. Tecrübeli olan siz değerli arkadaşlarımdan fotoğraf hakkında yorumlarınızı bekliyorum. Kriterlere uyuyor mu? Uymuyorsa neresi hatalı nesini düzeltmem gerekir vb. şeklinde tecrübelerinizi bekliyorum.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum