DV2023 Sohbet Odası
-
Ben Türkiye den 500 bin başvuru olur diye düşünüyorum. Ülkenin şartları, insanların birbirinden etkilenmesi vs çok etkili. Şöyle diyeyim değil 200bin ben 20 kişi içinden çekilişe katılsam da çıkmaz. Ama önemli değil öyle ya da böyle sonuca ulaşacağım.
-
Ben ve oglum da basvurumuzu yaptik. Benim 8. Basvurum. bu sene covid + olarak basvurduk. o kadar da dikkat ettik. Aman grip suresi bir hafta surenler cok dikkat edin ve test yaptirin. Biz de grip zannettik. Bu sene fotograf yuklemesinde hicbir sikinti yasamadik. Guzel yapmislar dv lottery sitesinde. Otomatik kesiyor. Herkese bol sans arkadaslar. Hersey gonlunuzce olsun. 🧿❤️🇹🇷⭐🙏🍀
-
@denizci10, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Ben Türkiye den 500 bin başvuru olur diye düşünüyorum. Ülkenin şartları, insanların birbirinden etkilenmesi vs çok etkili. Şöyle diyeyim değil 200bin ben 20 kişi içinden çekilişe katılsam da çıkmaz. Ama önemli değil öyle ya da böyle sonuca ulaşacağım.
Aynı kafadayız. Sadece ben başvurunun 200.000 i geçeceğini sanmıyorum. 🙃
-
@Ping-PONG Bende öyle abartıldığı kadar başvuru olacağını sanmıyorum. Pasaport konusundan dolayı.
-
@Atlantis00, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@mikael %50 kazanırsın %50 kazanamazsın açısından söyledim bunu :D yoksa biliyorum %1-%2 gibi bir şans var. Durumun mümkün olup olmadığını tam bilmiyorum o sitede öyle yazıyordu. Youtube'den baktığımda da herkes hep ilk başvurusunda kazanmış oluyordu ondan dolayı doğru olabilir gibi geldi :)
ihtimallerle olasiligi karistirmayalim :)
iki ihtimal var, ya secilirsiniz ya da secilmezsiniz :) ama iki ihtimalin gerceklesme olasiligi ayni degil.
-
@Birkan-Öztürk, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Merhabalar, askerde bulunan kardeşim adına başvuru yaparken eski bir fotoğrafını arka fonu pc üzerinden beyaz şekilde ayarlayıp başvuru yapsam bir sorun olur mu?
Bir problem olmaz, var olan fotolari tarayarak da kullanabilirsiniz. arkaplani beyazlastirabilirsiniz, sorun degil...
Fotograf ne kadar eski? Kardesinizin fotograftan taninmasi lazim...
-
@ibrahimasar, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@denizci10, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
başvurular yapıldı. yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
bu arada bu sene kaç kişinin başvurduğunu merak edenlere aşağıya bıraktığım linki kaç kişi izlemiş diye bi bakmasını tavsiye ederim.
Azeri vs izlese bile çoğu Türkiyedendir. Demek ki çoluk çocuk çombalak, videoyu izlemeyen vs. 1 milyon kişi Türkiyeden aday demek ki.
Bence sayı 250 bini geçmez. Videoyu izleyenlerin büyük çoğunluğu youtube algoritması yüzünden izlemiştir. Onlar da pasaport şartını duyunca vazgeçer zaten. Amerkada market fiyatları videolarını izleyen kişilere youtube bunu da sunmuştur önerilenlede muhtemelen.
-
@caligirl, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Herkese Merhaba,
Benim iki sorum var şimdiden teşekkürler.-
Daha önce, pasaportumun Şubat 2023'e kadar geçerli ama soyadım evliliğimden dolayı değişti fakat pasaportta baba soyadı var, ''bu pasaport ile başvurabilir miyim'' diye sormuştum. ''Bir şey olmaz, zaten mülakatta yeni pasaport ve evlilik cüzdanı ile gideceksin. Geçerli olması yeterli.'' cevabı geldi. Ben de başvuru yaptım. Yani evlendikten sonra soyadım Taner oldu. Ama pasaportta Büyükhan (baba soyadı) yazıyor. Başvuru sırasında evlendikten sonraki soyadım (Taner) ile başvurdum. Ama pasaport bilgilerine sıra geldiğinde pasaporttaki isim soyad kısmına pasaportta ne yazıyorsa (Büyükhan) onu yazdım. Doğru mu yapmışım?
-
Herkesin dosya no'su 2023EU19XXX, benimki; 20216YAL6XXXXX şeklinde. Neden sizce?
-
dogru.
-
onay kodu ile dosya numarasini karistirmayin; ilki cekilise basvuru sonrasi verilen numara, ikincisi ise cekilisten secilirseni alacaginiz numara...
-
-
@Serwantes21, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@ayvalik10 Resim için merak ettiğim bir konu var; Diyelim ki başvuru yaparken, basvuru yaptığınız gün çektiğiniz foto ile başvuruyorsunuz fakat çekiliş size çıktı diyelim o an 20-30 kg verdiniz veya aldınız bu durumda ne olacak :D
Sonucta gorunusunuz hala benzer olacak, gonderdiginiz fotograftan taninmayacak hale gelirseniz o durumda fotografin size ait oldugunu kanitlamanizi isteyebilirler.
-
@sga, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Merhaba, başvurumu yaptım fakat sonrasında Photo tools kullanarak kontrol ettiğimde “ sıkıştırılmış fotoğraf 20.1” hatası alıyorum. Piksel ölçülerim vs 600x600
Sizce başvurum geçersiz mi?hayir, fotograftan taninabildiginiz surece bir problem yasayacaginizi sanmam.
-
Merhabalar, isim ve soyisimde türkçe harfleri kullanıyor muyuz ?
Örneğin soyadımda büyük türkçe karekter kullanınca hata veriyor fakat isimde yazınca hata vermiyor.
isimde ya da soyisimde türkçe karakter kullanacak mıyız ?
-
Selamlar.
Turklugun verdiği kafa yapısı ile boş boş dusunurken aklıma bir soru geldi.
Bir kisi sadece farklı mail tel no ve pasaport bilgileri ile birden fazla basvurursa ne olur? Sonuçta passaport numarası değişiyor. E türkiyede Ali Veli isimli 10 kisi de olabilir aynı yerde doğan?? Sistem fotoğraf seçerken aynı tipi anlıyorsa tamam ama anlamıyorsa?? Yani sadece merak. Dusundum de öyle Bi. Teşekkürler. 2.basvurumuzu yaptık bekliyoruz -
Merhabalar,
aklimda bazi sorular var fakat forum da denk gelmedim bilgi sahibi arkadaşlarimin yardimci olmasini rica ederim.evliyim 1 kizim var başvuruda bilgileri eksiksiz girdim çekilişte hak kazandim planim ilk etapda ben gidip duzenimi kurduktan sonra ailemi yanima alacağim ds260 formunda ailemin pasaport bilgileri gereklimi?
sağlik raporu almam gerekecekmi ailem için?
konsolosluk vize göruşmesinde aileminde gelmesi gereklimi?
bilgisi olan arkadaşlarimin yardimlarini rica ediyorum.
teşekkur ederim.- yazim hatalari için kusura bakmayin klavyemde sorun mevcut-
-
@Batuhan-X Söyle çok fazla sahte başvuru geliyor maalesef onlara bakamıyorlar asıl amaç şu kazanan kişi başvuru sırasındaki bilgileri doğrulaması ve gereksinimleri karşılamak önemli yoksa bazı kişiler youtube videosu uğruna sahte başvurularda yapıyor.
-
Bu ileti silindi! -
@Batuhan-X, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Selamlar.
Turklugun verdiği kafa yapısı ile boş boş dusunurken aklıma bir soru geldi.
Bir kisi sadece farklı mail tel no ve pasaport bilgileri ile birden fazla basvurursa ne olur? Sonuçta passaport numarası değişiyor. E türkiyede Ali Veli isimli 10 kisi de olabilir aynı yerde doğan?? Sistem fotoğraf seçerken aynı tipi anlıyorsa tamam ama anlamıyorsa?? Yani sadece merak. Dusundum de öyle Bi. Teşekkürler. 2.basvurumuzu yaptık bekliyoruzİki farklı pasaportla başvuru yapınca geçerli olmuyor diye biliyorum
-
Herkese merhaba az önce başvuruyu yaptım . Cümlemize hayırlı uğurlu olsun bakalım.....
-
Az önce başvuruyu yaptım. Cümlemizin hakkında hayırlısı olsun.....
-
lise mezunu olup yeşil kart kazanan var mı gördüğünüz duyduğunuz
-
@umut-arda-adıgüzel çokkk... burada da mevcut
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
31
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum