@nicely, içinde söyledi: Dolar Çıldırdı
Arkadaslar herkes bana sallamış ama, bence Tayyip düşmanlığı bir çoğunuzu körleştirmiş ve ülkeye düşman hale getirmiş. Ben kendim girişimciyim ve ülkem için elimden geleni yapıyorum. Bu gün gelinen noktada Türk teknoloji girişimleri avrupayı dünyayı feth etmeye başladı. Büyük işler zor zamanlarda ortaya çıkar, insanlar düşmeden ayağa kalkamaz. Buradaki bir çoğunuz gibi kaçıp kurtulmayı düşünenler varken, ben ne yapabilirim ve ne üretebilirim diye insanlarımız ülkedeki bu zor durumu avantaja çevirecek ve çeviriyor. Getir, Peak Games gibi şirketler gün geçtikçe artıyor. Ekonomi şuan kötü olabilir, dolar artmış olabilir ama benim pazarda gördüğüm girişimcilik hiç olmadığı kadar artmış durumda. Bir ülkenin gelişmesi için girişimciye ihtiyaç vardır. Amerika tüm ürünlerini kendi üretiyormu sanıyorsunuz? Amerika tekonoji ürettiği için bu kadar güçlü. Tayyip bugun var yarın yok, ülkemizi benim gibi düşünenler ve girişimciler kurtarcak, sizin gibi sayıp, sövüp kaçmaya yer arayanlar değil. Istediginiz kadar dislike atabilrsiniz şu an, saygılar 
Kore benzetmesini yaptım çünkü çok kitap okuyorum buradan özetine bakabilirsiniz;
Bir şey daha ekliyim, neden savunma sanayi neden o neden bu diyorsunuz. Şuan Türkiye girişimcilikte emekleme döneminde hala ama hızlı gelişiyoruz. Girişimcilik ve yeni teknoloji şirketleri milyar dolarlık yeni şirketler çıkarmaya başladık ama zamana ihtiyacımız var, bu sebeple 40-50 yıl deedim. Sabır gerekiyor. Başka tür şirket yok diyenlerin malesef araştırmadığı çok belli. Software teknolojilerinde inanılma türk şirketleri var ve yenileri çıkmaya devam ediyor.
Arkadaşım, boş konuşuyorsun.
Teknoloji işi, 1990 lı yıllarda Özal ardından 96 Erbakan Ardından 2002 den beri Tayyip ve tebasının elinde. Nerde cemaatçi, nurcu, süleymancı, fetöcü, bayraktarcı varsa Teknoloji işi onlara teslim edildi. Kırpık badem bıyıklı tipler Tübitakın Kosgeblerin İller bankasının kayırmasıyla şahlandı. Bizler, demokrat cenah, cemaatlerden uzak duran tayfa, hakettiği mali desteği kurumlardan alamadı. Ortaya bir iş koyabildikleri zaman da önleri kesildi, kamu ihalelerinden ayıklandı, parasız ve çaresiz bırakıldı. Askeriyede, Karayollarında, Savunma sanayinde, bilimum devletin eli yeten kamu alanında cemaatçiler desteklendi. İş yapan şirketler cemaatçi olunca taşeronları da cemaatçi olmak zorunda kaldı. Milyon dolarlık proje ortaya koyabilecek gelişmiş mühendisler, 3-30 paraya cemaatçilerin yanında personel olmak zorunda kaldı ya da sizin deyiminizle yurtdışına kaçtı. Aselsan, Havelsan, Zer gibi firmaların içi cemaatçilerle dolduruldu. İyi bir kartvizit götürmezsen personel olmayı ya da iş almayı düşünme, kapısından bile geçemezsin.
Akıncılardaki üssü Darbe Tiyatrosuyla Damadına hediye edip, sanki orada ilk ve yeni bir şey yapılıyormuş gibi sunan hükümet, 2007 de İHA üreten firmayı nereye gömdü bir araştırıp bak bakalım. İçi hava dolu müjde balonlarıyla kendinizi aldatıyorsunuz. Siz madem ki girişimcisiniz, vatanınızı çok seviyorsunuz, burada iyi işler yapılıyor diye düşünüyorsunuz. Neden bizim gibi vatanından nefret eden tayyip düşmanlarıyla bir olup Amerikaya gitmeye çalışıyorsunuz ki?
Biri cevabında güzel söylemiş, Biz vatanı sevmiyor değiliz, idarecileri sevmiyoruz. Nedir yani, tek tip elbise giyip sizin sevdiğiniz herkesi sevmemiz mi lazım. Bizim müjde yalanlarına karnımız tok. Bu hikayeleri de gidin başka yerde anlatın.