Ücretsiz DV2023 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
-
Merhabalar şu an itibari ile başvurumu tamamladım yalnız aklıma bir soru takıldı. İsmim Mehmet Ali First Name kısmına: Mehmet Middle kısmına: Ali olarak girdim bu şekilde olacaktı değil mi ? Pasaport da hiç Middle name olarak geçmiyordu 2 yere de böyle doldurdum. Bir de fotoğrafım da yanlışlık var mı kontrol edebilecek varsa göndermek isterim teşekkürler.
-
@nefret Fotoğrafı gönderebilirsiniz. İsim konusunda kesin bilgim olmadığı için yardım edemeyeceğim. Fakat benim bildiğim direkt first name kısmına Mehmet Ali girmeniz gerekiyordu ama dediğim gibi kesin bilgim yok :)
-
Merhaba arkadaşlar bu gün başvuru yaptığımda en son onaya bastığımda daha önce başvurdunuz hatası almaktayım fakat bu gün ben ilk defa başvurdum bu durumda ne yapmam gerektiğini bilen varmı?
-
@efkan-efkanblc1, içinde söyledi: Ücretsiz DV2023 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhabalar ,
Benim amerikada hic tanidigim yok , kartin gonderilecegi adresi herhangi bir apart daire veya otel gibi adres yazabilirmiyim?Kart gönderildiğinde olmayan adresde olamayacak kartı nasıl alacaksınız ?
Adres bulmanız için uzun bir süre mevcut. Şimdiden başlayın derim.Yine de bulamassanız bu hizmeti ücret karşılığı sağlayan yerler mevcut. Forumda adı geçen turk turquoisehorizon 'dan faydalanabilirsiniz.
-
@nefret, içinde söyledi: Ücretsiz DV2023 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhabalar şu an itibari ile başvurumu tamamladım yalnız aklıma bir soru takıldı. İsmim Mehmet Ali First Name kısmına: Mehmet Middle kısmına: Ali olarak girdim bu şekilde olacaktı değil mi ? Pasaport da hiç Middle name olarak geçmiyordu 2 yere de böyle doldurdum. Bir de fotoğrafım da yanlışlık var mı kontrol edebilecek varsa göndermek isterim teşekkürler.
İki türlü de kabul gördüğü söyleniyor. Bizde "middle name" olmadığı için muallakta ama uygulamada sorun çıkarmıyorlar diye okuyoruz.
Fotoğrafınızı şu adresden check edebilirsiniz. https://www.greencardphotocheck.com/tr/
-
Merhaba 2 yıllık MYO mezunuyum dikey geçiş sınavı ile geçen ay açıköğretim 4 yıllık lisans bölümün 3.sınıfına başladım ve devam ediyorum. Forumda vocational school mu seçmeliyim Some University Courses mi?
-
-
@Murat199, içinde söyledi: Ücretsiz DV2023 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhaba , oglumuz amerikan vatandasi ve lottery formunda eger amerikan vatandasi ise listelemeyin diyor, yani number of children kismina 0 mi yazacagiz?
evet, 0 yazin... Yani ABD vatandasi olan cocuklarinizi yok olarak sayacaksiniz.
-
@nefret, içinde söyledi: Ücretsiz DV2023 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
dogru yapmissiniz, sorun yok...
-
@Caner-Çam, içinde söyledi: Ücretsiz DV2023 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhaba arkadaşlar bu gün başvuru yaptığımda en son onaya bastığımda daha önce başvurdunuz hatası almaktayım fakat bu gün ben ilk defa başvurdum bu durumda ne yapmam gerektiğini bilen varmı?
sorun yok, yanlislikla cift basmis olabilirsiniz submit tusuna... Soyle bir uyari mi gordunuz?

Bu durumda kesinlikle yeniden basvuru yapmayin... Onay kodunuzu, basvuru sonuclari aciklandiktan sonra ogrenebileceksiniz.
-
@znowhite, içinde söyledi: Ücretsiz DV2023 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhaba 2 yıllık MYO mezunuyum dikey geçiş sınavı ile geçen ay açıköğretim 4 yıllık lisans bölümün 3.sınıfına başladım ve devam ediyorum. Forumda vocational school mu seçmeliyim Some University Courses mi?
some university coursesuygundur.ama ikisi de durumunuza uygun, dolayisiyla herhangi birini secebilirsiniz.
-
@beceke ben sadece basvuru icin adres ariyorum , basvurduktan sonra zaman cok dediginiz gibi ama basvuru formuna rastgele adres yazsam olurmu?
-
@efkan-efkanblc1, içinde söyledi: Ücretsiz DV2023 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@beceke ben sadece basvuru icin adres ariyorum , basvurduktan sonra zaman cok dediginiz gibi ama basvuru formuna rastgele adres yazsam olurmu?
Başvuru esnasında Amerika da bir adres belirtilmiyor. Amerika adresi lottery de kazanmanız durumunda lazım olacak.
-
Merhaba,
1985 Bulgaristan doğumlu çifte vatandaşım. 1989 da Türkiye'ye geldik.
BG pasaportumdaki isim zorunlu konulan bulgar ismim geçiyor. Pasaporttaki isim dışında herhangi bir ilişkim yok bulgaristan ile.
Türkiye'deki eğitim ve belgelerim kendi adıma.BG pasaportumdaki isim ile başvuruya başlayacağım (pasaporttaki isim ile aynı olması için)
Peki kendi adımı başvuru esnasında gireceğim bir alan var mı? İleride okul diploması vb evraklardaki isim ile çakışmaması için.
Ayrıca 3 isim denklik olarak sistemde (nüfus müdürlüğünde) kayıtlı. -
arkadaşlar ilk sayfadan sonra bir türlü ilerleyemiyorum hep bağlantı hatası alıyorum bu nedendir site mi çok yoğun gece geç saattemi denemeliyim ??
-
@frtvrl89 saat farkından dolayı sabah 8-9 gibi yaparsanız orada gece yarısı olacağı için boş olabilir
-
@Sezer-Deniz, içinde söyledi: Ücretsiz DV2023 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhaba,
1985 Bulgaristan doğumlu çifte vatandaşım. 1989 da Türkiye'ye geldik.
BG pasaportumdaki isim zorunlu konulan bulgar ismim geçiyor. Pasaporttaki isim dışında herhangi bir ilişkim yok bulgaristan ile.
Türkiye'deki eğitim ve belgelerim kendi adıma.BG pasaportumdaki isim ile başvuruya başlayacağım (pasaporttaki isim ile aynı olması için)
Peki kendi adımı başvuru esnasında gireceğim bir alan var mı? İleride okul diploması vb evraklardaki isim ile çakışmaması için.
Ayrıca 3 isim denklik olarak sistemde (nüfus müdürlüğünde) kayıtlı.Su sekilde yapin:
ilk bolumdeki sorulara Turkiye'deki isminizi yazin... resmi kayitlarda gectigi gibi...
pasaport bolumundeki sorulara ise ayni pasaportta yazdigi gibi cevap verebilirsiniz...
insanlar farkli ulkelerde farkli isimlere sahip olabilirler, bu bir problem degil. Butun isimleriniz gecerli.
-
ismim ibrahim can cetinkayalı, forma nasıl yazmam gerekiyor ayrıca pasaport numarası isteyen kutucugun başına ''U'' harfini ekliyecek miyim ?
-
@can3507, içinde söyledi: Ücretsiz DV2023 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
ismim ibrahim can cetinkayalı, forma nasıl yazmam gerekiyor ayrıca pasaport numarası isteyen kutucugun başına ''U'' harfini ekliyecek miyim ?
ilk isim: ibrahim
ortanca isim: can
soy isim: cetinkayaliolarak yazin. U harfi de pasaportun numarasinin bir parcasi, o nedenle yazilmasi gerekiyor...
-
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum