Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @goe Evet sistem hatasını zaman zaman bende aldım. Daha sonra düzeldi, tarayıcı değişikliği yapmadım hiç hep google chrome'dan giriş yaptım. Tabi ki paylaşırım umarım güzel haberler paylaşabilirim ki kötü haber vermek hiç içimden gelmez.

• @goe Hayırlı olsun 9 Kasıma mı çektiniz randevunuzu ? Güzel haber 🙂

Evet 2023 gerçekten can sıkıcı fakat yavaş yavaş düzelecektir tarihler diye umuyorum, önemli olan çok daha acil gitmesi gerekenlerin bir an önce randevu almaları ve hatta vizelerine kavuşmaları. Baş başlı başına can sıkıcı bir durum bu keza.

• @Sercan-Özüsağlam Siz gerçekten çok şanslısınz, açık kalan o bir kaç dakikayı yakalamışsınız. beklemek de tıklamak da insanı zorluyor. Şu vizeyi alayım isteyenlere yardım edeceğim. saatlerce otur otur tıkla....

• Turist vizesinin randevusunu kaç kere geri çekme hakkımız var acaba? Ayrıca biz mesela ankaraya başvurduk, ds-160 formunda istanbul olarak değiştirip Randevu yerimizi de Istanbula çekebiliyor muyuz?

Bir de kuzenim başvurmuş deyip vize başvuru ücretlerini isteyemiyor muyuz 🙂

Not: Ankara'daki B1/B2 vize başvurumuzu 3 haziran 2022 ye Istanbula'a çektik. Ama Ds-160 formunda Ankara'yı Istanbul'a dönüştürme seçeneğini bulamadım malesef. Yanlış bir şey yaptım sanıyorum. Zaten dolar sebebiyle pek gidesimiz de kalmamıştı. Nasıl düzeltebilirim acaba, Ankara'da boş tarih mi beklemem gerekecek, yoksa yine 2023 yil8ndan Ankaradan gün mu almalıyım? Yanıt için şimdiden tesekkurler.

• @goe Evet, elbette şans faktörü de var biraz ama o kadar çok koldan şansımı zorladım ki, bir yerden yakalayabildik ipin ucunu, önemli olan vizeyi alıp, yola devam edebilmek. Bakalım şansımız o günde yanımızda olacak mı ? Göreceğiz! 🙂

• Herkese Merhaba. 10 Kasım tarihinde B2 vize randevum var. Ödemesiz uçak bilet rezervasyonunu nerden ve nasıl yaptırabiliriz? Bilgisi olan var mıdır? Şimdiden teşekkürler.

• @Sercan-Özüsağlam profilini bilmiyorum ama olumsuz düşünme. Red alanlar genelde video çekip koymuş, olumlu olanlar pek bir şey paylaşmamış. Açıkcası neye kime vize veriliyor izlemediğim video kalmadı. Gayet normal profildeki kişilere de verildiği olmuş ama sanki zengin vs. olanlara veriliyor algısı da doğru değil.

• @AYKlRl ds160 formunu güncelleyin. Güncel ds160 formu ile gitseniz sorun olmuyor her ne kadar randevu onay çıktı formunda eski ds160 ın numarası yazsa da 22 ekim de girdim.
    Bende aynı şekil değiştirdim.

• Yasaklı

Bu ileti silindi!

• 17 haziran 2022 şu an müsait

• @uk35 tarihi ne zamann öne çektiniz ben de başında uğraşıyorum ? Öne çekerken dikkat ettiğiniz bir şey var mı?

• 2023 den 2022 hazirana çekebildim 🙂

• @sudo eveet herkes görsün diye yazdım 17 haziran hala boş siz de mi 17 haziranı aldınız?

• @goe evet 17 hazirana aldım

• @sudo hayırlı olsun

• @cats, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

@crazycells turist vizemin süresi hala geçerli ancak aktif mi bakabileceğimiz yer varmı

• Bende aldım 17 hazirana tarih dolmuş temmuz 2022 acik hala ilgilenenlere..

• Arkadaslar 1 temmuz bos

• @goe bende yeni cektim öne hocam basinda olmak gerekiyor ben 2 gun boyunca gece ve gunduz olucak sekilde basinda durdum kasim ayi ilk haftasina cekebildim gun icinde 10:00-13:00 arasi acildi.

• @Emine-Koçkaya, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

@goe bende yeni cektim öne hocam basinda olmak gerekiyor ben 2 gun boyunca gece ve gunduz olucak sekilde basinda durdum kasim ayi ilk haftasina cekebildim gun icinde 10:00-13:00 arasi acildi.

Bugün mü açılmıştı Kasım 2021 tarihi?

Benzer Başlıklar

• 5
  • 7
  • 10
  • 129
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

166

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.3k

| | | |