(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
@crazycells Teşekkür ederim. Biraz onların gönderdiği metinden biraz benden ekleme yaparak şöyle bir metin yazdım. Acaba uygun mudur?
Not: Bazı kaynaklarda davet eden organizasyonun da bilgisi olması gerektiği yazıyordu. Kendilerinin doldurup imzalaması için, o bilgileri de ekledim. Sadece üste veya altta mı olması gerek onu bilemedim.
Los Angeles Television, Screenplay and Film Festival
Festival Director:
Email :
Address: Promenade Playhouse, 1404 3rd St Promenade,
Santa Monica, CAInvitation Letter for
United States of America
To the Turkish Consulate in Istanbul,Dear Consular Officer,
Dear Sercan Ozusaglam, his feature film script project "Children of War" will be competing in the awards of "Los Angeles Television, Script and Film Festival" by the festival jury, to our event to be held on Saturday, November 13 - Sunday, November 14, 2021. has been officially selected.
We sincerely request Mr. Sercan Ozusaglam to visit Santa Monica, CA USA, and be with us during the festival. During the festival, the Directors, Producers, and Screenwriters of the selected projects will be our guests. Within the scope of the festival, there will be film watchings and interviews with producers and directors.
We think that this festival will be a significant step for Mr. Sercan Ozusaglam's professional career, so he will have the opportunity to get to know our country better during his trip to the United States. He will also meet the Producers and Directors and help him network to develop his project. We attach great importance and desire for him to experience this excitement and experience with us.
For the reasons we have written above, we present to your valuable appreciation this official invitation letter. We appreciate it if you may assist him in receiving a tourist visa.
Sincerely
Name:
Passport Number:
Birth Date:
Event Date: 13 Nov – 14 Nov 2021.
Event Location: Santa Monica, CA
Travel Date: 12Nov – 15 Nov 2021.Sign: -
@crazycells, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@davidluiz4, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Merhabalar.8 yıllık memurum turist vizesine başvurmak istiyorum.Evli olduğum için tek başına başvurmam sıkıntı yaratır mı sizce.
Bu, sizin ABD'ye ne amacla geldiginize bagli...
eger sehirleri gezmek, gormek, eglenmek icin tek basiniza geliyorsaniz o durum biraz supheli gelebilir... :) ama baska bir amac icin giriyorsaniz tek basiniza girmeye calismaniz bir problem yaratmayabilir tabii ki...
Evet bende turistik amaçlı istiyorum dediğimde bu cevabı almaktan korkuyorum,neden tek başına?
O yüzden e2 vizesi için işyeri araştırması yapmak istiyorum gibi bir şey daha mı mantıklı olur acaba? -
@crazycells Evli olduğu için sorun oluyor değil mi yoksa bekar bir erkeğin tek başına gezmesi normal birşey?
-
Ailece turist vizesine başvurmak daha mantıklı gibi değil mi?
-
Hesapta tek kişi için 50 bin TL göstermek yeterli olur mu turist vizesi için ? Erkek arkadaşım yanıma gelecek otel masrafı filan olmayacak yani ?
Bir de viz talep dilekçisi diye bir şey gördüm onu iş yerinden almak gerekiyor mu ? -
@Sammy-Mike-Joseph, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@crazycells Cevabınız çok teşekkür ederim öncelikle. Peki ds-160 formunda seyahat tarihimin mülakatta söyleyeceğim tarihten farklı olması bir sorun teşkil eder mi? Aynı zamanda kalma süremde de farklılıklar olacaklar. Yeni bir form mu oluşturmalıyım yoksa sözlü bir şekilde ifade etsem yeterli olur mu?
Buna siz karar vermelisiniz, fakat eger seyahatin hem tarihleri, hem suresi, hem de niyeti degistiyse yeni bir DS-160 formu doldurmaniz cok daha iyi olacaktir.
-
@Sercan-Özüsağlam uygun gorunuyor Sercan Bey. Sanirim o bilgilerin altta olmasi gerekiyor, ama cok da onemli olacagini sanmiyorum... Bol sanslar.
-
@davidluiz4, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@crazycells, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Merhabalar.8 yıllık memurum turist vizesine başvurmak istiyorum.Evli olduğum için tek başına başvurmam sıkıntı yaratır mı sizce.
Bu, sizin ABD'ye ne amacla geldiginize bagli...
eger sehirleri gezmek, gormek, eglenmek icin tek basiniza geliyorsaniz o durum biraz supheli gelebilir... :) ama baska bir amac icin giriyorsaniz tek basiniza girmeye calismaniz bir problem yaratmayabilir tabii ki...
Evet bende turistik amaçlı istiyorum dediğimde bu cevabı almaktan korkuyorum,neden tek başına?
O yüzden e2 vizesi için işyeri araştırması yapmak istiyorum gibi bir şey daha mı mantıklı olur acaba?bunun mantikli olup olmayacagi sizin gecmisinize bagli, ama mumkun oldugunca Turkiye'ye geri doneceginizi ima eden planlar kurmaniz daha iyi olur.
-
@LordBolton, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@crazycells Evli olduğu için sorun oluyor değil mi yoksa bekar bir erkeğin tek başına gezmesi normal birşey?
aynen sayin @LordBolton , fakat bu tur durumlari genellemek cok dogru olmaz, bir kisi icin mantiksiz gorunen bir durum, baskasi icin makul gorunebilir... O nedenle kendi egitim/calisma gecmisinize ve yasam tarziniza gore hareket etmelisiniz... zaten konsolos cogunlukla planin dogal olup olmadigini anlayabilir...
-
@Hyller, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Ailece turist vizesine başvurmak daha mantıklı gibi değil mi?
bu tur durumlari genellemek cok dogru olmaz...misal is yeri gezisi, arkadas grubu gezisi vs. gibi durumlar da makul bulunabilir.
-
@cansuselcan, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Hesapta tek kişi için 50 bin TL göstermek yeterli olur mu turist vizesi için ? Erkek arkadaşım yanıma gelecek otel masrafı filan olmayacak yani ?
Bir de viz talep dilekçisi diye bir şey gördüm onu iş yerinden almak gerekiyor mu ?Miktar ABD'nin hangi sehrinde ne kadar kalacaginiza bagli biraz...
erkek arkadasiniz ABD vatandasi mi?
Seyahat amacinizi bir daha belirtir misiniz?
-
Kasım 2021 boş şuan.
-
@lfcali, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Kasım 2021 boş şuan.
Hemen aldılar.
-
Kasım 2021 boş şuan.
Hemen aldılar.
Anında kapatmışlar. Ama tarihi erkene almak sağlıklı bir şey mi bunu netleştirmek gerek. Sanki bir yerde önerilmiyor diye okumuştum.
-
30 kasim 2021 bos
-
Teşekkürler crazycells
Vize görüşmelerinde aşı şartı aranıyor mu arkadaşlar şuan? -
Bu ileti silindi! -
@cansuselcan, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@Sev-Sev Ben çektim aslında, normalda 3 şubat 2023 İstanbuldu ama Ankara 16 kasım 2022ye çekebildim
@cansuselcan merhaba,randevu yeri degisikligi yaptiktan sonra ne gibi islemler yapmamiz gerekiyor (tekrar ds160 fromu doldurmak yada konsoloslugu arayip degisikligi bildirmek vs vs)
Bizde mevcut ankara icin aldigimiz randevuyu Istanbul ile degistirmek istiyoruz ancak sorun olur mu bilgim yok ,konuyla ilgili bilgi verebilirmisiniz rica etsem ,şimdiden çok teşekkür ederim -
@crazycells Örneğin elimde bir 2 farklı seçenek olsun birinde bir arkadaşım ile gidiyorum toplamda 2 kişi, diğerinde ise tek gidiyorum sizce hangisi daha mantıklı ve doğal olur
-
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum