Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @eco, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    @crazycells başvuru formunu doldururken bende arkadaşlar gibi sorunlar yaşadım en sonunda success gördüm confirmation numarasını aldım. Tüm başvuru bilgileri doğru eksiksiz eminim bir tek pasaportu veren ülke kısmından emin değilim isim numara tarih doğru sadece yanlışlıkla Türkiye yerine doğum yerim olan Almanya'yı girmiş olabilirim. İşin kötüsü ne hata yaptım diyebiliyorum ne de yapmadım diyebiliyorum.yaptiysam düzeltme imkanı varmı yapmadiysam nasıl öğrenebilirim.

    maalesef verdiginiz cevabi ogrenemezsiniz; fakat bu hatayi gormezden gelme ihtimalleri var, bilginize.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @busraemre, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    Merhaba, formda şu an yaşadığınız yer bölümünde KKTC olmadığından dolayı Türkiyeyi seçsem sorun olurmu acaba? TC vatandaşıyım fakat şu an KKTC de yaşıyorum. Bu konu ile ilgili bilgisi olan var mı acaba?

    Cyprus yazabilirsiniz, ama gecici olarak ordaysaniz Turkiye'de yasiyormus gibi Turkey olarak yazmaniz da sorun olmaz.


  • Ben Avrupadayim.

    Basvuru esnasinda da yasadigim ulkeyi belirttim. Yalniz 6. Soruda bir degisiklik yapmadim.

    (Country of Eligibility for the DV Program)

    Su halde Turkiye torbasindan mi katiliyorum, yasadigim ulke torbasindan mi?


  • @Melih-Özdemir-1903 nüfus ve vatandaşlık işleri genel müdürlüğü internet sitesinde gerekli bilgiler var,25 yaşını doldurana kadar bekar öğrenim hayatı devam eden hak sahibi çocuklarına yeşil pasaport verilir yazıyor.okuldan belge istiyorlar yani


  • @kartalveat hayır hiçbir noktalama işareti vs kullanmıyorum ama adres kısmında ''Address Line 1 cannot contain invalid characters.'' hatasını alıyorum. Nedenini bilen biri yardımcı olabilir mi???


  • Başvuru ✔🎶


  • İyi akşamlar BİZ 5 KİŞİLK AİLEYİM 3 OGLUM EŞİM VE BEN BASVURU FORMU DOLDURDUM DV STATE GOV BASVURUMU YAPTIM ŞÖYLE Bİ PROBLEM VAR ÇOCUK SAYISI 1 ADET GİRDİM ÇÜNKÜ DİGER 2 ÇOÇUGUM YAŞLARI BİRİ 23 YAŞINDA BİRİ 25 YAŞINDA BU YÜZDEN BAŞVURUDA ONLARI BELİRTMEDİM UYGUNMUDUR BİRDE DS260 FORMUNU DOLDURURKEN YAŞI BÜYÜK ÇOÇUKLARI YAZMAM GEREKİR Mİ DS 260 FORMUNA YOK TEK ÇOÇUK YAZAYIM YAŞI 17 BİR DE EFENDİM DS 260 FORMUNU KENDİM İÇİN AYRI EŞİM İÇİN AYRI 17 YAŞINDAKİ OĞLUM İÇİN AYRI 3 ADET DS 260 FORMUMU DOLDURMAM GEREKİYOR YOK BANA ÇIKAN CASE NUMBER GİREREK TEK DS260 FORMUNDA SUBMIT EDEBİLİYORMUYUM EGER 3 AYRI DS 260 FORMU DOLDURACAK OLURSAM EŞİM BEN VE ÇOÇUK İÇİN BANA AİT OLAN EMAİL 3 İÇİN KULLANBİLİRMİYİM


  • İyi akşamlar dw lottery 2023 başvuru sunda 5 kişilik aileyiz ben eşim 3 çocuk çocukları 2 si yaşları 25 ile 23 yaşıb da bunları başvuru formu na yazmadım yaştan dolayı problem olur mu

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @MrtGnr, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    Herkese selamlar. Az evvel başvuru yapmaya çalıştım. 8-10 kez denedikten sonra kendimin ve eşimin bilgilerini girerek son aşamaya ulaştım. Ancak submit dediğimde sayfa hata verdi. Geri tıkladım bilgiler dolu olarak sayfa önüme geldi. Kontrol ettikten sonra tekrar submit dedim yine hata verdi. Bir kez daha geri geldiğimde bu kez beni kendi bilgilerimi girdiğim ilk sayfaya geri attı. Bilgileri kontrol ederek continue dediğimde sayfa tekrar hata verdi. Bir kez daha geri tuşuna bastım ancak bu kez beni formu başlattığımız sayfaya geri attı. Sistem başvurumu almış mıdır? Yeniden başvuru yapmalı mıyım?

    "first name" kısmını boş bırakıp diğer bilgileri doldurun ve her 5-6 kelimeden sonra devam tuşuna basın, "first name" eksik olduğu sürece form uyarı verecek ama uyarı verdiği sürece bağlantınız kopmayacak. tüm bilgileri yazdıktan sonra teker teker kontrol edip, eksik olan first name'i girip başvuruya sorunsuzca devam edebilirsiniz.

    Yesil "success" yazisini gorene kadar basvurunuz alinmamis demektir.


  • @crazycells Yanıtınız için teşekkür ederim. Sonrasında hem eşim hem de kendim için başvurularımızı başarıyla tamamladım.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @selvino201, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    Ya başvuru yapmaya çalışıyorm bilgilerimi giriyorum sonraki sayfaya atmıyor tekrar deniyorum olmuyor bir sıkıntı olur mu ya da sistem de mi sıkıntı var

    farkli bir web browser'da deneyin.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @caligirl, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    Herkese merhaba, 1998 yılından 2005 Eylül ayına kadar Amerika'da öğrenci statüsünde kaldım. Evlendim ve hemen oturma izni için başvurmadığım, evrakları içeri vermediğim için out of statüs oldum. INS de 5 gün için state prisona aldı beni. Bail ödedim ve çıktım. 6 ay sonraya hearinge (courta/mahkemeye) çağrıldım. Hakim kalacak mıyım? Çıkacak mıyım ülkeden diye sordu. Çıkacağımı söyledim ve TR döndüm. Sonrasında bailimi geri ödediler. 1 kere vizeye (turist) başvurdum. Red edildi. Zaten pradaki avukatım da söylemişti. Yatırımcı ve iş vizesi ile dönebilirsin sadece diye. Şimdi green card başvuracağım. Ds 260'da bu soruları soruyorlar. 15 sene önce olan bu olaydan dolayı mülakatı geçememe ihtimalim var mı sizce. Şimdiden teşekkür ederim

    eger 15 sene olduysa artik problem olmamasi lazim. 10 yillik ban yemis olsaniz bile su ana kadar zaman asimina ugramis olmasi lazim.

    gocmen olmayan vizelere basvurunuzun kabul edilmemesi normal, ama gocmenlik daha farkli bir durum... o nedenle problem olmayacaktir...

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Orcrist, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    Günaydın.Benim bulunduğum şehirde Merkez ve ilçeleri bulunmakta.Yani ben merkezde yaşadığım için D kısmında ilçe yerine ne yazabilirim?

    boyle bir durumda ilce ve ili ayni isimle yazabilirsiniz.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Yıldırım-Özcan, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    @avar, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    @Yıldırım-Özcan, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    @uzaysan aynen bende bunları düşünüyordum. Durumu çok iyi olmayan genç birinin gitmesi çok zor. Ama nedense 20 yaş civarı çok arkadaş başvuruyor sanki. Umarım gitme ihtimali olmayan kişiler başvurmaz. Yoksa gerçekten gidebilecek kişilerin şansı azalır.

    35 yaşındayım. Maddi sıkıntım yok. Greencard konusunda 20 yaşında ve parasız olmayı tercih ederdim. Şuanda 20 yaşında ve ufku geniş bi genç kardeşimizin Amerikaya benden çok daha mükemmel adapte olacağını ve daha başarılı olacağını düşünüyorum. Para kısmınıda çözecektir eğer dediğim kadar ufku geniş bi arkadaşsa eğer.
    Neden başvuruyosun ozaman dersen? Benim çocuğum 20dende küçük. O 20 yaşındakinden de daha iyi adapte olabilsin diye. 🙂

    Ben 50 yaşındayım. Birçok sizin yaşıtlarınıza yakın kişi bile geç kaldığını bu saatten sonra gidilmeyeceğini falan düşünüyor. Hatta bazıları 35 yaşından büyükler başvurmasın gençlerin önü açılsın falan gibi mesajlar attı. Bence bunun yaşla bir ilgisi yok. Şükür ben orta halli biriyim. Çocuğum olmasa bu saatten sonra çalışmasam bile geçinir giderim. Seneye emekli olacağım. Ama sizin de dediğiniz gibi 13 yaşında bir oğlum var. Bu saatten sonra onun geleceğini düşünüyorum. Burada ona orta gelir düzeyimiz ile çok iyi imkanlar sağlayamayacağız. En azından eğitimini orada tamamlayıp, iyi bir ingilizce ye sahip olursa ilerde ister orada kalır, isterse ülkesine dönüp hayatına burada devam eder.
    Yani kısaca her yaştan her kesimden insan eğer gerçekten gitmeyi kafasına koyduysa kendince haklı sebebi vardır.

    bol sanslar...

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @entrepreneur, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    DS-260 formunun belli bir ücreti var mı yoksa ücretsiz midir ?

    ucretsiz olarak dolduruluyor. DS-260 formu ile birlikte odenen ucretler vize ucreti oluyor genelde (aile ve is sponsorlu green card'larda), cesitlilik vizesinde ise (green card lotosu) ucreti mulakatta oduyorsunuz.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Melih-Özdemir-1903, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    yeşil pasaportum var ama 11 kasımda bitiyor ve uzatmak istiyorum ancak liseden geçen sene mezun oldum üniversite sınavına girdim ve mezuna kaldım yani bu 22 yılında üniversite sınavına giricem dersaneye gidiyorum bu süreçte üniversiteye gitmediğim için işsizmi gözüküyorum babam sordurduğunda okumaya devam etmeyenler yeşil pasaportu uzatamıyor demişler yani şuan işsizmi gözüküyorum yada okuma şartı var mı uzatmam için net bir bilgi bilmiyorum bilen varsa cevaplayabilir mi

    su an cekilise katilabilirsiniz, bir problem olmaz.

    pasaport icin ise su basligi inceleyebilirsiniz:
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/1414/t-c-pasaport-türleri-ve-pasaport-başvurusu

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @DreamXC55, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    @neo bildiğim kadarıyla tamamen formalite gereği herhangi bir şey geleceğinden değil o kadar sıkıntı edilecek bir durum değil diye biliyorum doğrumudur?

    hayir, uzun bir suredir sonuclar internet uzerinden aciklaniyor, artik evlere posta gonderilmiyor.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @kebabdefender, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    Ben Avrupadayim.

    Basvuru esnasinda da yasadigim ulkeyi belirttim. Yalniz 6. Soruda bir degisiklik yapmadim.

    (Country of Eligibility for the DV Program)

    Su halde Turkiye torbasindan mi katiliyorum, yasadigim ulke torbasindan mi?

    dogdugunuz ulke uzerinden katiliyorsunuz zaten, yasadiginiz ulke uzerinden degil. o nedenle bir sorun yok 👍

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @emir11, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    @kartalveat hayır hiçbir noktalama işareti vs kullanmıyorum ama adres kısmında ''Address Line 1 cannot contain invalid characters.'' hatasını alıyorum. Nedenini bilen biri yardımcı olabilir mi???

    buyuk i harfi mi kullaniyorsunuz ya da kucuk I harfi?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Serkan-akın, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    İyi akşamlar BİZ 5 KİŞİLK AİLEYİM 3 OGLUM EŞİM VE BEN BASVURU FORMU DOLDURDUM DV STATE GOV BASVURUMU YAPTIM ŞÖYLE Bİ PROBLEM VAR ÇOCUK SAYISI 1 ADET GİRDİM ÇÜNKÜ DİGER 2 ÇOÇUGUM YAŞLARI BİRİ 23 YAŞINDA BİRİ 25 YAŞINDA BU YÜZDEN BAŞVURUDA ONLARI BELİRTMEDİM UYGUNMUDUR BİRDE DS260 FORMUNU DOLDURURKEN YAŞI BÜYÜK ÇOÇUKLARI YAZMAM GEREKİR Mİ DS 260 FORMUNA YOK TEK ÇOÇUK YAZAYIM YAŞI 17 BİR DE EFENDİM DS 260 FORMUNU KENDİM İÇİN AYRI EŞİM İÇİN AYRI 17 YAŞINDAKİ OĞLUM İÇİN AYRI 3 ADET DS 260 FORMUMU DOLDURMAM GEREKİYOR YOK BANA ÇIKAN CASE NUMBER GİREREK TEK DS260 FORMUNDA SUBMIT EDEBİLİYORMUYUM EGER 3 AYRI DS 260 FORMU DOLDURACAK OLURSAM EŞİM BEN VE ÇOÇUK İÇİN BANA AİT OLAN EMAİL 3 İÇİN KULLANBİLİRMİYİM

    forumda yazarken buyuk harf kullanmadan yazin...


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

86
Çevrimiçi

41.0k
Kullanıcı

4.4k
Konu

426.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum