Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Merhaba kıymetli büyüklerim, değerli küçüklerim, dv2023 başvurusunu yapmış ve mayıs ayını bekleyen biriyim. %2 şansımın yardımıyla ola ki bu çekilişte talihli oldum. Tecrübelerinize dayanarak bana hangi meslek kursları tavsiye edersiniz. Ne iş olsa yaparım abi demektense şu işleri yaparım ve iyi yaparım diyebilmek istiyorum. Bunu benim gibi isteyen kişilere de rehberlik edecek bir başlık olsun istedim. Sevgiler.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @fatihkocabas, içinde söyledi: Yetkinlikler ve Gelişimler için Tavsiyeler

    Merhaba kıymetli büyüklerim, değerli küçüklerim, dv2023 başvurusunu yapmış ve mayıs ayını bekleyen biriyim. %2 şansımın yardımıyla ola ki bu çekilişte talihli oldum. Tecrübelerinize dayanarak bana hangi meslek kursları tavsiye edersiniz. Ne iş olsa yaparım abi demektense şu işleri yaparım ve iyi yaparım diyebilmek istiyorum. Bunu benim gibi isteyen kişilere de rehberlik edecek bir başlık olsun istedim. Sevgiler.

    Sayin @fatihkocabas ne yaparsaniz yapin, ilk isiniz ingilizceyi gelistirmek olmali bence.

    Ingilizceyi iyi anliyor ve konusuyor olmaniz kabul alabileceginiz islerin sayisini ciddi sekilde arttiracaktir. Teknik bilginiz ne kadar iyi olursa olsun, aksanlari anlamak icin zamana ihtiyaciniz olacak.


  • @fatihkocabas U.S. Bureau of Labor Statistics'in "2020-2030 yılları arasında en hızlı büyüyen meslekler" tablosunda 20 adet meslek modeli verilmiş. Bu tablo, 2020-2030 yılları arasındaki en yüksek işe alım oranını listeliyor.

    Bahsettiğim tabloya buradan göz atabilirsiniz:

    U.S. Bureau of Labor Statistics - Fastest Growing Occupations

    Bunun dışında ben diploma gerektirmemesi, mekân ve zamandan bağımsız olarak yapılabilecek meslekler olması dolayısıyla dijital pazarlama, yazılım, grafik&tasarım, seslendirme gibi alanları tercih ederdim. Tüm bunların internet üzerinden ücretsiz bir şekilde öğrenilebilmesi ve nerede olursanız olun dünyanın dört bir yanındaki insanlarla beraber çalışabilme imkanı vermesi gibi seçenekler benim için çok değerli.

    Kariyer planlaması yaparken Ikigai'ye göz atmanızı da öneririm:

    500ca7cd-bb92-48e1-b134-8a017998228d-image.png


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

106
Çevrimiçi

40.6k
Kullanıcı

4.4k
Konu

423.9k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum