(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
@denizci10 Amin, çok teşekkürler :)
-
@ibrahimk, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@balıkçı Çok teşekkür ederim, amin. En kısa zamanda hemen anlatıcam sizlere :)
Saat kaçta randevunuz?
-
@denizci10 11:15
-
@Sev-Sev, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@crazycells bilgi paylaşımlarınızı sık sık görüyorum aro😇 teşekkürler
Kendisi boş vakitlerini forumda değerlendiriyor :)
-
@billportes, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@crazycells, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@billportes, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@crazycells Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. PTT ye gönderiyorlardı en son. PTT ye ulaştığında 2 günlüğüne yeniden seyahat edip alabilirim bunla ilgili bir sorun yok.
iki pasaport konusunda dediklerinizi mantıklı buluyorum. Fakat iki pasaport alma sebebinin bir diğer gerekçesi de sürekli seyahat eden kişilerin vizeye başvuru yaptıkları sürede konsoloslukta pasaportları dururken diğer pasaportu ile seyahat etmeye devam edebilmeleri de sebep gösterilebiliyor ki benim durumum tamamen bu şekilde. Yılın yarısından çoğunu seyahat halinde geçiriyor olduğumdan konsoloslukta 1 ay pasaportumun beklemesi benim için işimden geri kalmam anlamına geliyor. Her iki pasaportum ile de bir çok aynı ülkeye giriş yaptım. Birbirine ters olan hiç bir ülkeye girişim çıkışım bulunmamakta.
İkinci ihtimale gelecek olursak onla ilgili fikriniz nedir? Pasaportumun zaten süresi az kaldı. 17-18 ay gibi bir süresi var. Genelde son 1 yıla bırakmadan yenileyen birisiyim. Yani Türkiye'ye girer girmez yeni pasaport başvurusu yapıp içinde hem kanada vizemin olduğu hem de abd ye başvuru yaptığım pasaportu bu durumda nüfus müdürlüğü iptal etmiş olacak. Dolayısıyla aslında konsolosluğa o defter yerine yenisini verebilmiş olacağım.
Mülakatsız vizeye uygun bulunmama konusu ile ilgili de, dediğiniz mümkün olabilir elbette ama bugüne kadar kesinlikle hiçbir vizemi ihlal etmedim. Tabi kendilerine göre sebepleri olabilir. Ama uygun bulunmadınız şeklinde bir açıklamadan ziyade, başvurduğunuz tarihte mülakatsız yenileme yapmıyorduk bilgisi verildi.
Değerli destekleriniz için çok teşekkür ederimEger pasaportlariniz vize ve/veya giris-cikis damgalariyla doluysa bu dediginiz sekilde bir aciklama da kabul edilir. En azindan soru isareti olusturmaz.
Mulakattan once pasaportu iptal ettikten sonra iki tane gecerli pasaportunuz olacak, birini konsolosluga vize almak icin vereceksiniz? Digerini ise iptal edilen pasaporttaki vize ile birlikte Kanada'ya giris icin kullanacaksiniz, dogru mu anladim acaba?
Doğrudur. Tamamiyle aklımdan geçen bu şekilde yapmak
Bu sekilde yaparsaniz, ben de cikabilecek bir sorun goremiyorum.
-
Yarın randevum var. Bol şans dileyin 🤛🏼
bol sanslar :four_leaf_clover:
-
@hknsnk, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@crazycells Benim daha önce aile olarak doldurduğum DS-160 formunda gitmeyi planladığımız tarih mülakata gittiğimizde geçmiş olacak. Bu durumda tekrar form doldurmalı mıyım? ve eşim ve 2 çocuğumuz için olmak üzere herkes için mi yapmalıyım? Cevabınız için teşekkürler şimdiden
Zaten aile olarak degerlendirileceksiniz, o nedenle sadece kendi DS-160 formunuzu guncelleyip diger aile uyeleri icin eski formlari goturebilirsiniz. Kendi formunuza onceki planin degistigini de not olarak dusun. Bol sanslar.
-
@denizci10 11:15
Hocam noldu görüşmeniz?
-
@denizci10 ben de merakla bekliyorum :)
-
@denizci10 Maalesef, alamadım :(
-
Bu ileti silindi! -
@ibrahimk görüşmeye gittiniz ama vize vermediler mi?
-
@denizci10 Maalesef, alamadım :(
Neden hocam?
-
Arkadaşlar görüşmeler açılmış hepimizin gözü aydın. Danışmanım da söyledi az önce
-

-
@ibrahimk geçmiş olsun. Red sebebi nedir acaba?
-
@ibrahimk ne sordular acaba?
-
15 kasım 2021 randevusu boş şuan .ilgililere duyurulur.
-
@balıkçı, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
15 kasım 2021 randevusu boş şuan .ilgililere duyurulur.
Alınmış
-
@denizci10 evet 5 dk kadar durdu.Ama güzel hareketler bunlar.Dileyen biraz uğraşarak randevusunu erkene çekebilir.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum