(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
Bu ileti silindi! -
@ibrahimk görüşmeye gittiniz ama vize vermediler mi?
-
@ibrahimk, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@denizci10 Maalesef, alamadım

Neden hocam?
-
Arkadaşlar görüşmeler açılmış hepimizin gözü aydın. Danışmanım da söyledi az önce
-

-
@ibrahimk geçmiş olsun. Red sebebi nedir acaba?
-
@ibrahimk ne sordular acaba?
-
15 kasım 2021 randevusu boş şuan .ilgililere duyurulur.
-
@balıkçı, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
15 kasım 2021 randevusu boş şuan .ilgililere duyurulur.
Alınmış
-
@denizci10 evet 5 dk kadar durdu.Ama güzel hareketler bunlar.Dileyen biraz uğraşarak randevusunu erkene çekebilir.
-
@balıkçı, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@denizci10 evet 5 dk kadar durdu.Ama güzel hareketler bunlar.Dileyen biraz uğraşarak randevusunu erkene çekebilir.
Saniyesinde doluyor.
-
@balıkçı aynen öyle hocam
-
Bu ileti silindi! -
@Kef14 Yeterli ülkeme geri dönme nedeni bulamamış.
-
@lfcali Nereye gidiyorsunuz? Ne kadar kalıcaksınız ve önceki girişlerim hakkında sorular soruldu.
-
@ellabella Evet gittim.
-
@ibrahimk bu kadar bekleyip de alamamak can sıkıcı

-
@ellabella
maalesef -
@ibrahimk, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@lfcali Nereye gidiyorsunuz? Ne kadar kalıcaksınız ve önceki girişlerim hakkında sorular soruldu.
Teşekkür ederim.
Daha önce de gitmiştiniz galiba o halde red oldu
-
Bu arada ben turist vizesiyle ülkeye giriş yapıp AOS ile greencard başvurusu yapmayı planlıyordum. Bu şekilde süreç kısa oluyor diye Mart 2020'den beri turist vizesi randevusu bekliyordum. Sonunda beklemekten sıkıldım 12-18 ay sürse de garanti diye Türkiye'den green carda başvurdum. 3 hafta sonra turist vizesi mülakatları açıldı. Bu durumda Amerika'ya gidişim en az 1 sene uzadı....Hepimiz yaralıyız ....
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum
Amerikada girişte geçerli vizemi ve yeni pasaportumu istedi görevli. 2022 de giriş yaptım hiçbir problem yaşamadım.