DV2023 Sohbet Odası
-
@yigitboncuk Teşekkürler
-
@Ping-PONG günaydın kaptan en son bodrum - mikonos taraflarında seni bırakmıştık artık sezon kapandı gel bakalım yanaş forum iskelesine doğru bu arada sen yoktun @redsat2000 miami de marina müdür yardımcısı oldu bilgin olsun. Yardım etmekten zarar çıkmaz sonuçta buradan amerikalara gidince en azından türkler birbirini dolandırıyor kalıbını kırarız
-
merhabalar fotoğrafçıda çekildikten sonra arka fonu biraz daha beyazlatıyorlara bu sıkıntı olur mu
-
@g-arslan, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
telegram
Çekilişi kazananların telegram grubu kuruluyor. Çekiliş için yok. Gerek de yok.
Alttaki linkte her bilgi mevcut.
-
@clourpoint, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Arkadaslar herkese gunaydinlar.Büyük gün geldi başvuru esnasinda dikkatli olalım.Başvuru Formunda gecen yillara nazaran bir degisiklik varmıdır ? Formu doldururken aklımıza takılan yerlerede yesilkart forumdan yardim için yazın mutlaka bir arkadaş size bilgi verir.Hepinize simdiden bol şanslar diliyorum.
Herhangi bir değişiklik olmamış.
Kafa karışıklığına karşı alttaki linkten kopya çekebilirsin. 😊
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4740/ücretsiz-dv2023-green-card-çekiliş-başvurusu-nasıl-yapılır -
Arkadaşlar merhaba, şimdi süresi 4 ay sonra dolacak Bi pasaportumuz var ve Bizimde bulgaristandan çifte pasaportumuz olucak Bi kaç ay sonra. Bunu olası Bi durumda çıkarsa eskinin süreyi uzatalım mı yoksa diğer pasaportla gitmek mi mantıklı? Durumları bilmediğim için belki olmayacak 🤭
-
@İsveçCadısı Kesinlikle katılıyorum. Bırakında Amerika amerika olarak kalsın.
-
Merhaba kardeşim(17) 12. Sınıf onun için de başvuracağız ama sonuçlar açıklandığında mezun oluyor bu yüzden "higschool degree/higschool no degree" hangi şıkkı işaretlemeliyiz bir arkadaş cevap verdi ama tam anlayamadım sormak istedim
-
@Erkand, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@hayallerabd bereketi kaçmasın 🙂
valla benim ağzımın tadı kaçmış artık onun da bir zahmet bereketi kaçsın, yorulduk :D
-
Herkese günaydın, umarım geleceğimizi güzel yönde belirleyen bir çekilişe katılıyor oluruz.Herkese bol şans.
-
Yeni bir Gc dönemi herkese bol şans !! Foruma dönüş yapmış bulunmaktayım :)
-
@letsdothis welcome back!
-
Herkese günaydınlar, bugün büyük günnn
-
Yaklaşıyor yaklaşmakta olan... Belki de aramızdan birkaç kişinin yeni hayatının fitilinin ateşlendiği gün bugün!
-
Ya arkadaş her şey tamam, bilgilendik, öğrendik, sürecin her adımına hazırız derken ne var ne yok her şey karıştı :) en basit konuya bile cevap veremiyorum artık kendi kendime...
en iyisi adım adım gitmek. bugün ilki, gir bilgileri yolla, sonra bekle Mayıs'a kadar.
herkese bol şanslar, gönüllerine göre sonuçlar diliyorum... -
Günaydın...
Günün şarkısını buraya bırakıyorum. -
Büyük gün geldi foruma dönüş yaptık😄herkese bol şanslar
-
@bidünya Hoşgeldiniz 🙂
-
@hayallerabd, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Erkand, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@hayallerabd bereketi kaçmasın 🙂
valla benim ağzımın tadı kaçmış artık onun da bir zahmet bereketi kaçsın, yorulduk :D
😂 Umarım bu son olur 🤲 bol şans
-
@Erkand hoşbuldum 🙂ilk iki senenin heyecanı yok artık bu yıl başvurumu yaparım hayatıma bakarım modundayım😄
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum