DV2023 Sohbet Odası
-
@İsveçCadısı Kesinlikle katılıyorum. Bırakında Amerika amerika olarak kalsın.
-
Merhaba kardeşim(17) 12. Sınıf onun için de başvuracağız ama sonuçlar açıklandığında mezun oluyor bu yüzden "higschool degree/higschool no degree" hangi şıkkı işaretlemeliyiz bir arkadaş cevap verdi ama tam anlayamadım sormak istedim
-
@Erkand, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@hayallerabd bereketi kaçmasın 🙂
valla benim ağzımın tadı kaçmış artık onun da bir zahmet bereketi kaçsın, yorulduk :D
-
Herkese günaydın, umarım geleceğimizi güzel yönde belirleyen bir çekilişe katılıyor oluruz.Herkese bol şans.
-
Yeni bir Gc dönemi herkese bol şans !! Foruma dönüş yapmış bulunmaktayım :)
-
@letsdothis welcome back!
-
Herkese günaydınlar, bugün büyük günnn
-
Yaklaşıyor yaklaşmakta olan... Belki de aramızdan birkaç kişinin yeni hayatının fitilinin ateşlendiği gün bugün!
-
Ya arkadaş her şey tamam, bilgilendik, öğrendik, sürecin her adımına hazırız derken ne var ne yok her şey karıştı :) en basit konuya bile cevap veremiyorum artık kendi kendime...
en iyisi adım adım gitmek. bugün ilki, gir bilgileri yolla, sonra bekle Mayıs'a kadar.
herkese bol şanslar, gönüllerine göre sonuçlar diliyorum... -
Günaydın...
Günün şarkısını buraya bırakıyorum. -
Büyük gün geldi foruma dönüş yaptık😄herkese bol şanslar
-
@bidünya Hoşgeldiniz 🙂
-
@hayallerabd, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Erkand, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@hayallerabd bereketi kaçmasın 🙂
valla benim ağzımın tadı kaçmış artık onun da bir zahmet bereketi kaçsın, yorulduk :D
😂 Umarım bu son olur 🤲 bol şans
-
@Erkand hoşbuldum 🙂ilk iki senenin heyecanı yok artık bu yıl başvurumu yaparım hayatıma bakarım modundayım😄
-
@bidünya Hayatına yeni denizlerde bakarsın inşallah.😉
-
@Satarer, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@bidünya Hayatına yeni denizlerde bakarsın inşallah.😉
Hala açılmadı galiba başvurular.
-
@İsveçCadısı New York saati ile bugün saat 12:00 de açılacağı söyleniyor başvuru yönergesinde. Bu da bizim saatimizle bugün 19:00 dan sonrasına tekabül ediyor. Akşam olsun bakıcaz.
-
@Satarer, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@İsveçCadısı New York saati ile bugün saat 12:00 de açılacağı söyleniyor başvuru yönergesinde. Bu da bizim saatimizle bugün 19:00 dan sonrasına tekabül ediyor. Akşam olsun bakıcaz.
Tüh.
-
@Satarer hadi inşallah hep birlikte 🙂
-
Öyle bir foruma bakayım dedim ne var ne yok diye. Başvuru günüymüş ya bugün 😀 3. başvurum olacağı için artık eski heyecanı falan kalmadı sanırım benim için.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum