K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
@gozdetezer hayır k1 için buradan iletişime geçiyoruz
-
Merhabalar arkadaşlar k1 dosyamız nvc'den İstanbul'a gelemez mi? Ankara'ya gelecek ama İstanbul'u seçemezmiyiz?
-
@crazycells üstadım dün bu siteden 30 defa göndermeye çalıştım ama nedense her seferinde doğum tarihi hatalı diyor. Benim doğum tarihim 18/11/1992 bunu yazıyorum hata veriyor tam tersini yapıyorum yine hata veriyor
-
@emirgenco, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Merhabalar arkadaşlar k1 dosyamız nvc'den İstanbul'a gelemez mi? Ankara'ya gelecek ama İstanbul'u seçemezmiyiz?
Maalesef K1 vize gorusmeleri sadece Ankara'da yapiliyor. O nedenle Ankara'da mulakata girmelisiniz.
-
@emirgenco, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
@crazycells üstadım dün bu siteden 30 defa göndermeye çalıştım ama nedense her seferinde doğum tarihi hatalı diyor. Benim doğum tarihim 18/11/1992 bunu yazıyorum hata veriyor tam tersini yapıyorum yine hata veriyor
ayi kelime ile yazmalisiniz... soyle deneyin...
18/November/1992 -
@crazycells çok sağol üstadım şimdi deniyim
-
Bugün mülakat randevusu olanlar mı vardı yanlış hatırlamıyorsam tecrübelerini paylaşırlarsa çok güzel olur 🤗
-
@Rmyss, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Bugün mülakat randevusu olanlar mı vardı yanlış hatırlamıyorsam tecrübelerini paylaşırlarsa çok güzel olur 🤗
Evet. Bugün 2 kişinin mülakatı vardı. İkisinin de onaylandı :)
-
Arkadaslar randevu alabilen var mi ? 11 gündür dosya ready ama bana hala randevu maili gelmedi persembe gunu mail gonderdim fakat hala bir cevap gelmedi.
-
@likopin demek hala dönmediler size bugün de ben ready aldım bekliyorum artık
-
@mutkili, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Yaa çok sevindim onlar adına 😀 darısı bekleyenlere
-
@mutkili, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Yaa çok sevindim onlar adına 😀 darısı bekleyenlere
Çok teşekkür ederim :)
-
@Rmyss Dosyaniz Ankara’ya geldi mi 😍 tebriklerr ne cabuk 🙏🏻
-
@suleo, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
@Rmyss Dosyaniz Ankara’ya geldi mi 😍 tebriklerr ne cabuk 🙏🏻
Değil mi bende çok şaşkınım 1 ekimde in transit iken 4 ekimde ready olması acaba yanlış mi görüyorum diye birkaç kere baktım 😂
-
@Rmyss Siz NVC belgelerinizi hangi tarihte yuklemistiniz?
-
@yonca_2020 belgeleri biz yüklemedik uscis gönderiyor nvc ye. Onlar da 27 ağustosta göndermişti
-
@Rmyss ds-160 doldurman gerek onu hallet bence
-
@likopin doldurduk evet sadece fotoğraf yükleme işi kaldi onu da yarın halledip bitiririz konsolosluk sayfasina da üye oldum mail geldiği an randevu bakmaya başlayacağım
-
@crazycells merhaba, bugün sağlık raporu randevum vardı. Sağlıkla ilgili farklı bir durumum olduğu için 11 gün sonra tekrar gelmemi istediler. Vize görüşmem bu hafta. Vize görüşmeme engel bir durum olmadığı sadece eksik evrakla girmiş olacağım söylendi. Biraz tedirginim. Vize görüşmeme gireceğim ama sağlık raporum olmayacak. Daha önce benzer durum yaşayan arkadaş var mı? Nasıl olacak? Çok sıkıntı olur mu?
-
@tugb-ylmz, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
@crazycells merhaba, bugün sağlık raporu randevum vardı. Sağlıkla ilgili farklı bir durumum olduğu için 11 gün sonra tekrar gelmemi istediler. Vize görüşmem bu hafta. Vize görüşmeme engel bir durum olmadığı sadece eksik evrakla girmiş olacağım söylendi. Biraz tedirginim. Vize görüşmeme gireceğim ama sağlık raporum olmayacak. Daha önce benzer durum yaşayan arkadaş var mı? Nasıl olacak? Çok sıkıntı olur mu?
Gecmis olsun, boyle durumlarda tedirgin olmaniza gerek yok.
Eksik belgeyle mulakata katilmanizda hicbir problem yok, dosyaniz saglik raporu gelene kadar acik kalacak. Yeniden mulakata girmenize gerek yok, belgeler tamamlaninca vizenizi basip gonderecekler.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum