K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
@crazycells ilginiz icin tesekkurler. Dogru 2020 kasim olacakti.
Benim de tam olarak bilmek istedigim bu, waiver konusunda ne zaman nereye hangi dosya ile muracat edicez.
K-1 basvurusu normal olagan bir durum. Olagan olmayan benim barimin olmasi.
Genellikle 3 yil ban pek denk gelmiyor, cunku duran zaten yillarca duruyor, ya da bir kac hafta ay gibi kisa vadeli overstay oluyor.
1 yildan az, 6 aydan uzun duran insan az sanirim.
O zaman biz K1 icin basvurup sonrasinda konsolosluktan haber bekleyecegiz?
Tesekkurler -
@Rmyss hala randevu mailini bekliyorum dun mail attim ama cevap gelmedi randevu olusturdugumda en yakin hangi tarihe verdiklerini buraya not edecegim.
-
Nvc'nin mail adresini bilen var mı
-
Merhaba arkadaşlar nişanlım daha önce bir evlilik yapmış ve boşanmış bununla ilgili konsolusluk görüşmesinde herhangi bir evrak götürmem gerekiyor mu acaba
-
Az önce nvc nin dosyamızı ankaraya gönderdiği mailini ve takip numarasını aldik 😊😁 ay resmen sona yaklaştık inanılır gibi değil
-
@Rmyss ciddi misin harika. Ağustos 27 noa2 senin o halde bizimde az kaldı :)
-
@emirgenco, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
@Rmyss ciddi misin harika. Ağustos 27 noa2 senin o halde bizimde az kaldı :)
Evet darısı sizlere inşallah 😊
-
@Rmyss dostya takıp numarasını size meil mi yolladılar acaba
-
@Güven-Carmen-Tek aynen kanki mail ile göndermişler
-
@emirgenco eşine bilgi ver mail onun mail adresine gidecek aralıklarla kontrol etsin
-
@Rmyss NVC ye ne zaman yollamistiniz belgelerinizi?
-
@emirgenco eyvallah aga
-
@Güven-Carmen-Tek, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
@Rmyss dostya takıp numarasını size meil mi yolladılar acaba
Evet nişanlima email olarak gitti bana gelmedi
-
@yonca_2020, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
@Rmyss NVC ye ne zaman yollamistiniz belgelerinizi?
Uscis ten 27 ağustosta çıktı dosyamiz nvc ye doğru. 23 eylülde aradık nvc yi dosyaniz sisteme 20 eylülde girdi dediler 1 ekimde de in transit oldu, yani 11 günde nvcden sonuç almış olduk.
-
@Rmyss Umarim haftaya Ankara’da olur 🥳🙈 Tebriklerr
-
@emirgenco, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Nvc'nin mail adresini bilen var mı
su sayfayi kullanabilirsiniz:
https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/visa-information-resources/ask-nvc.html
-
@Güven-Carmen-Tek, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Merhaba arkadaşlar nişanlım daha önce bir evlilik yapmış ve boşanmış bununla ilgili konsolusluk görüşmesinde herhangi bir evrak götürmem gerekiyor mu acaba
Evet, evliliginizin gecerli olabilmesi icin esinizin resmen bosanmis oldugunu gostermesi gerekiyor. Bu mahkeme kararina dair belgeler de yaninizda olursa iyi olur.
Cogunlukla vukuatli nufus kayit ornegindeki aciklamalar da konsolos gorevlisi icin yeterli olabiliyor, ama bunun yeterli olup olmadigina kendileri karar verecekler.
-
@Rmyss, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Az önce nvc nin dosyamızı ankaraya gönderdiği mailini ve takip numarasını aldik 😊😁 ay resmen sona yaklaştık inanılır gibi değil
gozunuz aydin.
-
@crazycells vermiş olduğunuz bu değerli bilgiler için çok teşekkür ederim size
-
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum