DV2023 Sohbet Odası
-
@SerkanB, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@uzaysan yok 08.10 Randevusu işimiz bittiğinde 08.20 di çok hızlı oldu. tabiki bilgi veririm
Teşekkür ederim.
-
@RTW, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Yakın zamanda pasaport çıkartan var mı? Ne kadar sürede çıktı veya pasaport numarası ne kadar sürede elinize ulaştı?
Batman'dan 14:30 gibi başvuru yaptım ve e devletten takip ettim 17:30 gibi ptt kargoya verilmişti 2-3 güne geldi
-
@uzaysan, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Bir de ben pasaport elimize ulaşmasa dahi pasaport numarasının randevu gününün akşamı e devlette gözüktüğünü okumuştum. Bunu doğrulayan birisi var mı acaba?
Pasaport onaylanırsa numarası görünür
-
@Resp3xt, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
BENDE BU SENE BAŞVURUCAM İLK DEFA NASIL OLUCAK BİLMİYORUM İNŞ ÇIKARDA GİDERİM
Neden bağırdın ki bize? 😌
-
@uzaysan, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Corona2023, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Birazdan Biden'i arıcam, "naptın Bro?" dicem
Ben aradım dün ama gece gece ne arıyon lan deyip bağırdı. Zaman farkını hesaba katmamışım.
bak dedim sana sabah; aradım hallettim konuyu, tarihi ilan ettiler :)
-
@RTW, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Yakın zamanda pasaport çıkartan var mı? Ne kadar sürede çıktı veya pasaport numarası ne kadar sürede elinize ulaştı?
Geçen hafta Çarşamba 22 eylülde randevum vardı 10 dk sürdü. Bugün 3-4 saat önce elime ulaştı. İstanbul'da başvurdum.
-
Zaten yukarıda da yazılmış, Sudan ABD Konsolosluğundan yapılan açıklamaya göre DV2023 Green Card Çekiliş Başvuruları 6 Ekim-9 Kasım 2021 tarihleri arasında yapılacaktır. Diğer sayfalar da yakında tarihler güncellenir.
Çekilişe başvuran tüm forum üyelerine bol şanslar!
https://www.facebook.com/khartoum.usembassy/videos/553322572555005
-
Şimdiden herkese bol şans :) umarım çok isteyip gidecek olana çıkar.
-
https://tsg.phototool.state.gov/photo bu sitede green card resmi sitesinde fotoğraf yapımı var. Yani green carda uygun hale getiriyor ben yaptığımda pek green carda uygun yapmıyordu boğazdan itibaren kesiyor gögüs çıkmıyor. Diğer örnek green card fotolarda ki gibi olmuyor sizce güvenilir mi ?
-
Dv2023 ilk başvuru allah osteyen herkese nasip etsin herkese bol şanssssss💚 randmy selected💚
-
@crazycells pasaport başvurusunda bulundum dün, pasaportun verilip verilmemesi neye bağlı tam olarak ? 6 aylık başvuru yaptım ayrıca başvuru için zaten süresi geçmemiş olması bile yetiyor bildiğim kadarıyla.
ve onaylanmazsa eğer ücretin geri iadesi oluyor mu ? -
Benimde bu sene ilk yapmam gerekenleri bana söyle bilirmisiniz?
Teşekkür ederim. -
Bence amerigah bizi kıskanıyor o yüzden bizden de çekilişle adam alıyor 🤣 şaka Bi yana herkesin kalbi gibi Bir sonucu olsun 👋
-
Mayıs ayına kadar kafa burada olmayacak sonra yine sar baştan
-
İnternetten baktım bulamadım DV başvururken pasaport şart mı yoksa sonradan da çıkartıla bilir mi
-
@hadi-BE bağırmadım sadece heyecanlıyım genelde ilk başvuranlara çıkıyormuş birde çıkıyormuş gibi düşünüyorum çıldırmalık tam DQweq
-
Herkese başarılar.. Bakalım bu sefer sonuç ne olacak.. :)
-
@demdmr Merhabalar. Bu yıl başvuru yaparken geçerli bir pasaportunuzun olması şart.
-
@Bilcan, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Benimde bu sene ilk yapmam gerekenleri bana söyle bilirmisiniz?
Teşekkür ederim.Merhabalar, https://yesilkartforum.com/forum/category/115/greencard-loto-başvurusu-soruları bu bağlantıya tıklayarak tüm konu başlıklarını inceleyebilir ve sorularınıza cevap bulabilirsiniz. Takıldığınız yer olursa yine burada sormaktan çekinmeyin, birçok tecrübeli üye ve yönetim ellerinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor. Şans sizinle olsun, sevgiler. :)
-
Yeni sezon herkese hayırlı olsun 👊🏻💪🏻🧿
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum