Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Merhabalar, bu sene inşallah başvuracağım, olur da kazanırsam 2023 yılında gideceğim fakat okulum 2024 yılında bitiyor üstüne 1 yıl daha uzayabilir. Yani 6 ay içinde ABD’ye gidip tekrar dönmem gerekiyor ve Türkiye’ye döndükten sonra en az 1 en fazla 2 yıl okulum için kalmak zorundayım. Nasıl bir yol izlemeliyim, 2 yıl boyunca her yıl gitmem mi gerekli yoksa özel izinleri var mı? Bir de fotoğraf çektirmiştim oynama yapılmıştı tekrardan orijinal halini istedim fakat fotoğrafımı örnek fotoğraflarla karşılaştırınca yüzüm diğer fotoğraflara göre daha karanlık gözüküyor fotoğrafımda herhangi bir sorun var mı size zahmet ona da bakabilir misiniz? https://www.hizliresim.com/5ndj6dg


  • Dostlarım hepinize merhaba, sizlere bir sorum olacaktı izninizle; Benim pasaportum çipli, bu yüzden pasaportumun numarası "U" harfi ile başlamakta. Green Card başvurusu sırasında pasaport numarası istenen kısıma "U" harfini de ekleyerek mi yazmalıyım, yoksa sadece sayıları mı yazmalıyım?


  • @CptKaan, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    Merhabalar, bu sene inşallah başvuracağım, olur da kazanırsam 2023 yılında gideceğim fakat okulum 2024 yılında bitiyor üstüne 1 yıl daha uzayabilir. Yani 6 ay içinde ABD’ye gidip tekrar dönmem gerekiyor ve Türkiye’ye döndükten sonra en az 1 en fazla 2 yıl okulum için kalmak zorundayım. Nasıl bir yol izlemeliyim, 2 yıl boyunca her yıl gitmem mi gerekli yoksa özel izinleri var mı? Bir de fotoğraf çektirmiştim oynama yapılmıştı tekrardan orijinal halini istedim fakat fotoğrafımı örnek fotoğraflarla karşılaştırınca yüzüm diğer fotoğraflara göre daha karanlık gözüküyor fotoğrafımda herhangi bir sorun var mı size zahmet ona da bakabilir misiniz? https://www.hizliresim.com/5ndj6dg

    Çıktıktan sonra düşünmen gerek durumları çıkarsa düşünürsün şans işi. Boş yere kafanı kurcalar. O zaman geldiğin de zaten kafa yoracaksın. Resimde bir sknti yok gibi. Ben daha kötüsü ile başvuru yaptik resim genel olarak uygun ve boyutları tam ise genelde aknti olmuyor.


  • @Sir_Gabriel88 Pasaport numarasının başındaki harf pasaport türünü gosteriyor. (U-bordo, S-yeşil, Z-gri) Başvuruda, Pasaport No bölümünde yazan harf+rakamları aynen görüldüğü gibi yazmalısın.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Emir23 en baş adam ne diyor sen içini ferah tut 🙂


  • Söylenti o ki, DV'de bazı değişiklikler söz konusu. Buna 55K alım sayısının artırılması da dahil.
    Sadece söylenti, heves yapmayın. Hadi inşallah diyelim.
    (Birazdan Biden'i arıcam, "naptın Bro?" dicem. Sonucu yazarım 🙂

  • ⭐⭐

    @Corona2023, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    Birazdan Biden'i arıcam, "naptın Bro?" dicem

    Ben aradım dün ama gece gece ne arıyon lan deyip bağırdı. Zaman farkını hesaba katmamışım.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @CptKaan aşağıdaki resimler kaygının ne kadar gereksiz olduğunu gösteriyor
    11.jpg
    22.jpg
    33.jpg
    44.jpg


  • @uzaysan, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    @Corona2023, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    Birazdan Biden'i arıcam, "naptın Bro?" dicem

    Ben aradım dün ama gece gece ne arıyon lan deyip bağırdı. Zaman farkını hesaba katmamışım.

    ya bazen öyle densizlikleri tutuyor, ben kulağını çekerim sen dert etme...


  • @ayvalik10, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    @Emir23 en baş adam ne diyor sen içini ferah tut 🙂

    Boş koltuk daha iyi yönetiyor.


  • Arkadaşlar 2 sorum var birincisi ben 21 yaşımın içersindeyim şuan anne-babamın da başvurularını yaparsam(2023 için) anne-babama çıkarsa ben de yararlanabilir miyim ? İkincisi bu sene ilk kez başvuracağım greencard çıkarsa(inşallah) benim burda okuduğum üniversiteleri bitirmek için kaç yıl izin alabilirim ? Bu izin alma süreci nasıl olur ? İsmi nedir ?


  • arkadaşlar merhaba rusyaya yerleşme gibi bir ihtimalim var iş teklifinden dolayı başvuru yaptıktan sonra gitmemde bir sakınca var mı veya rusyaya gittiğim için mülakatlarda sıkıntı çıkar mı ?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @hknengz hiçbir sıkıntı yok sonuçta yasaklı ülkeler içinde değil kaldı ki mülakatı türkiye de yaptırabilirsin yada rusya önce mayısta kazanalım sonrası kolay ds260 formuna kadar çok var.


  • @Satarer, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    Arkadaş millet resimeri çektirmiş. Kontrolünü yapıyor. Bense eşimin 04.10.2021 tarihindeki kuaför randevusunu bekliyorum. Efendim kuaföre gitmeden foto çekilmezmiş. Ne olacak bu erkeklerin çilesi. 😳😳😳

    Buna inanılmaz güldüm 😂😂😂😂 bence çok haklı bir bekleyiş 😂😂


  • @hascerob Üstelik sende git bence berbere diyor. Sanki çok ihtiyacım varmış gibi. (Profil Resminde de görüldüğü üzere) 🤣


  • @halilk2020

    1 sene yaşadım Amerikada

    Amerikada garanti mobile den her işlemi yapıyordum

    Amerikadaki açilan hesabımdan Türkiyedeki hesabıma para göndererek Türkiyedeki faturalarımı ödüyordum .

    Veya

    Amerikadaki hesabımdan western union la kendi kendime para göndererek garanti mobile den çekiyordum direk hesabıma geçiyordu para . Oradan da Türkiyedeki faturalarımı ödüyordum hatta aileme de para gönderiyordum .

    ( 3000 usd den fazla işlem yapmadım tek seferde )


  • @Satarer, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    @hascerob Üstelik sende git bence berbere diyor. Sanki çok ihtiyacım varmış gibi. (Profil Resminde de görüldüğü üzere) 🤣

    Eee çocuğu götürmeyecekmisiniz. O neden gitmiyor kuaföre 🙂


  • @avar Olurmu öyle şey onada randevu aldı. 😉


  • @ayvalik10, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    @CptKaan aşağıdaki resimler kaygının ne kadar gereksiz olduğunu gösteriyor
    11.jpg
    22.jpg
    33.jpg
    44.jpg

    Benim fotoğrafta en alttaki gibi çene ucu yeşil şeritte değil şerit az yukarıda kalıyor çene ucu boşta bu sorun olur mu?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @efes22 KCC elinde cetvel ile ölçüm yapmıyor ondan rahat ol ya bu kadar aşırı titiz davranmıyorlar. Çok fazla değilse rahat ol ya içine sinmiyorsa fotoğrafçıdan çekildiysen tekrar gidip ondan ilk makineden çekilmiş ham halini oynanmamış eskilerin dediği gibi vesikalık halini kendine mail attır daha sonra idphoto4you.com sitesinden ayarlayıp sana 10 saniye de düzenliyor 88 saniye de download yapabiliyorsun


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

86
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

419.9k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum