Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Benzer Başlıklar

• 0 Oy
    49 İleti
    5k Bakış
    A
    Mesela ben de bulamıyorum diplomamı. Ben 2019 yılında emekli oldum memuriyetten. Ayrılırken dosyalara baktım bulamadım. Gerçi hatırladığım kadarıyla noter tasdikli nüshası vardı bir yerlerde. Ama greencard çıkarsa işi garantiye almak için okuldan gidip tekrar çıkartacağım. Ayrıca bilgisayar kurs diplomam da soft nüshası mevcut. Basılı nüshayı da halk eğitimden çıktısını alacağım.
  • Önceki ABD Vizesinin Green Card Çekiliş Başvurusuna Etkisi

Greencard Loto Başvurusu Soruları
    13
    0 Oy
    13 İleti
    766 Bakış
    caligirlC
    @crazycells çok teşekkürler
  • 6 Oy
    316 İleti
    20k Bakış
    S
    Ds 260 senedini sefirliye nece aparmalıyam.Notebookda yoxsa telefonda
  • Green card başvurusu yaptıkdan sonra uyruk degisimi

Greencard Loto Başvurusu Soruları
    5
    0 Oy
    5 İleti
    489 Bakış
    crazycellsC
    @ddgultekin, içinde söyledi: Green card başvurusu yaptıkdan sonra uyruk degisimi Herkese Merhaba; Bir süredir araştırıyorum ama bir cevap bulamadım. Yardımcı olabilecek veya bir fikir verebilecek olan varsa minnettar olurum. Ben türk vatandaşıyım ama eşim türk değil ve green card başvurusunu eşimin kendi uyruğuyla yaptık. Ama eşim sonra Türk vatandaşlığını da kazandı. Şimdi hem kendi vatandaşlığı var (Mısır) hem de Türk vatandaşlığı edindi. Bu durumda yapılması gereken bir şey var mıdır? Ne yapılmalı veya ne yapılmasını tavsiye edersiniz? Örneğin başvuru yaptığımız uyruğu ile devam mı edelim yoksa onun uyruğunu da Türk olarak mı değiştirmeyi mi talep edelim? Tabi mümkün mü bilmiyorum. Bir sorun çıksın istemiyorum sadece ve mümkünse onun da Türk vatandaşlığını kullanmak istiyoruz. Şimdiden cevap verenlere teşekkür ederim. Cekilise uygunluk ulkeniz genelde dogdugunuz ulkedir, vatandasi oldugunuz ulke degildir. Eger dogdugunuz ulke cekilise uygunsa direkt olarak bu ulkeyi basvuru formuna gecirebilirsiniz.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

23

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k