[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@mac, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba arkadaşlar, 9/21/2021 tarihi itibari ile bana da KCC evrak talebimi gönderdi. Bekleyen herkese sabır diliyorum.
Tebrikler.
Excel dosyasına işlemeyi unutmayın
DV2022 Excel -
DV2022 süreci ile ilgili günlük güncellenen durum raporu (Her gün 15:00te otomatik olarak güncelleniyor)
https://public.tableau.com/app/profile/noyan1550/viz/DV2022TrkiyeSaveDiversityVisa/Story1Bu rapor DV2022 Excel tablosu üzerinden hazırlandığı için bütün DV2022 talihlilerinin gelişmelerini bu tabloya işlemesi beklenmektedir.
-
@smartcells Üstad Merhaba, Listede toplam case 538, toplam gönderilen DS 381 görünmekte. Geriye kalan 157 case, sürece devam etmeyenler midir yoksa bilgilerini güncellemeyenler mi?
-
@MehmetArikan, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@smartcells Üstad Merhaba, Listede toplam case 538, toplam gönderilen DS 381 görünmekte. Geriye kalan 157 case, sürece devam etmeyenler midir yoksa bilgilerini güncellemeyenler mi?
Bir kısmı bekleyenler. Büyük kısmı güncelleme yapmayanlar nedeniyle.
-
Merhaba arkadaşlar , evrak onayı yada mülakat maili alan oldumu aranızdan ? Ekim ayına 6 gün kaldı randevuların verilmiş olması gerekmezmiydi ?
-
@smartcells Hakkınız ödenmez vallahi.
-
@sanaldeniz merhaba . Şuan grene cart çıksa ne kadar bir süre sonra Amerika’da olabiliyoruz internette 6 ay içinde diyor da
-
@ebruuuu unganlarda muayene olduktan sonra 6 ay içerisinde ABD'ye giriş yapmanız gerekiyor, diye biliyorum...
-
@sanaldeniz muayene süresi çok uzun mu mesela Mayıs’ta çekilişi kazandım diyelim ne zamana oluyor
-
merhabalar, bugun benim evraklarim icin de onay maili geldi
-
@sezcek tebrikler.hayırlı olsun
-
@ebruuuu Ebru hanım şayet dv 2022'yi kazanmadıysanız dv2023 sohbet odası kısmında bu sorunuzu sorabilirsiniz. Burası dv2022 kazananların yeri. Onların gereksiz vakitlerini çalmış oluyoruz...
-
@nadogus tesekkur ederim hepimiz icin bol sans
-
Arkadaslar evraklarimiz icin onay maili beklerken bugun gelen mailde butun belgeleri tekrar istediler.neden boyle oldu anlamadik.boyle bir durumla karsilasan var mı acaba?
-
@mia hangi belgeleri atmistiniz acaba?
-
@Shila istenilen butun belgeleri gonderdik.ama bizim gonderdiklerimizde jpg.jpg.ya da pdf.pdf yaziyor belgerin sonunda.mailde örnek passaport jpg.tek jpg ya da pdf olmasi gerekiyor galiba.yani belgelerin ismini yanlis yazmışız herhalde.
-
Askerlik belgesi gondermedik göndermeyen var mi?
-
@crazycells Aynen şimdi edevletten baktım asliye hukuk mahkemesi x sayılı karar y sayılı no vs yazıyor ama türkçe bunu kabul ederler mi ?
-
@mia gelen mailin içeriği ne tam olarak? Belki belgelerinizi eksik göndermişsinizdir
-
@mia dosya isimleriyle sorun yasamissiniz galiba, ben de askerlik belgesi gondermedim, askerlik yapmadigim icin.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum