Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • merhabalar, bugun benim evraklarim icin de onay maili geldi


  • @sezcek tebrikler.hayırlı olsun


  • @ebruuuu Ebru hanım şayet dv 2022'yi kazanmadıysanız dv2023 sohbet odası kısmında bu sorunuzu sorabilirsiniz. Burası dv2022 kazananların yeri. Onların gereksiz vakitlerini çalmış oluyoruz...


  • @nadogus tesekkur ederim hepimiz icin bol sans


  • Arkadaslar evraklarimiz icin onay maili beklerken bugun gelen mailde butun belgeleri tekrar istediler.neden boyle oldu anlamadik.boyle bir durumla karsilasan var mı acaba?


  • @mia hangi belgeleri atmistiniz acaba?


  • @Shila istenilen butun belgeleri gonderdik.ama bizim gonderdiklerimizde jpg.jpg.ya da pdf.pdf yaziyor belgerin sonunda.mailde örnek passaport jpg.tek jpg ya da pdf olmasi gerekiyor galiba.yani belgelerin ismini yanlis yazmışız herhalde.


  • Askerlik belgesi gondermedik göndermeyen var mi?


  • @crazycells Aynen şimdi edevletten baktım asliye hukuk mahkemesi x sayılı karar y sayılı no vs yazıyor ama türkçe bunu kabul ederler mi ?


  • @mia gelen mailin içeriği ne tam olarak? Belki belgelerinizi eksik göndermişsinizdir


  • @mia dosya isimleriyle sorun yasamissiniz galiba, ben de askerlik belgesi gondermedim, askerlik yapmadigim icin.

  • ⭐⭐⭐

    @mia, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Askerlik belgesi gondermedik göndermeyen var mi?

    Gelen maili özel bilgilerinizi kapatarak buraya koyarsanız neden tekrar istedikleri hakkında bir yorum yapabiliriz. Bu sayede aynı hatayı yapmadan gönderirsiniz.


  • AThank you for submitting your Diversity Visa documents to the Kentucky Consular Center (KCC). After reviewing your documents, KCC has determined that there are additional documents that you must send in order to proceed. Please see the required documents listed below and submit all required documents.

    This notice is not a guarantee of receiving a visa or a visa interview. KCC is a document processing facility and does not make adjudicatory decisions.

    If you have questions about required documents, please go to U.S. Visa: Reciprocity and Civil Documents by Country and select the country that issued your civil document(s). If a required document is unavailable per the country-specific guidelines, you do not need to submit them to KCC. However, if you cannot obtain a required document for another reason, you must submit a detailed written explanation to KCC when you submit your other documents. Failure to obtain all required documents will delay your case.

    You will only be scheduled for interview at an overseas consular post after you have submitted all documents required for your case and your visa rank number has become current.

    All documents should be submitted as attachments to your email to ensure they are properly received. We ask that you use the following method to name and attach your files:

    Your DV case number;
    The full name of the applicant whose document you scanned; and
    The document name or form number.

    For example:

    2022AF00938653_John_Doe_Passport.pdf

  • ⭐⭐⭐

    @mia, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    AThank you for submitting your Diversity Visa documents to the Kentucky Consular Center (KCC). After reviewing your documents, KCC has determined that there are additional documents that you must send in order to proceed. Please see the required documents listed below and submit all required documents.

    This notice is not a guarantee of receiving a visa or a visa interview. KCC is a document processing facility and does not make adjudicatory decisions.

    Dosya ismiyle veya tipiyle (jpg, pdf) ilgili bir sorun yok, eksik evrak göndermişsin.
    Şu aşağıdaki başlığın ilk mesajını oku ve hangi döküman eksik kontrol et.
    Ayrıca yazıda istenilen döküman aşağıda listelenmiştir diyor ama o kısmı koymadığın için ne yazıyor bilmiyoruz.

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/4299/dv2022-mülakat-deneyimleri


  • @smartcells üstadım iyi akşamlar,hazır belge yükleme konusu açılmışken size bir sorum var.asıl talihli benim,türk vatandaşıyım,eşim ve çocuklarım çifte vatandaş.evrak talebi gelmedi ama ben şimdiden hepsini hazırladım.eşim bulgaristan doğumlu,onun evraklarını yüklerken türk nüfus kayıt örneği ve bulgar doğum belgesini göndereceğim değil mi?tüm sürecimiz hepimizin türk pasaportları üzerinden devam ediyor.

  • ⭐⭐⭐

    @samet-tr, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @smartcells üstadım iyi akşamlar,hazır belge yükleme konusu açılmışken size bir sorum var.asıl talihli benim,türk vatandaşıyım,eşim ve çocuklarım çifte vatandaş.evrak talebi gelmedi ama ben şimdiden hepsini hazırladım.eşim bulgaristan doğumlu,onun evraklarını yüklerken türk nüfus kayıt örneği ve bulgar doğum belgesini göndereceğim değil mi?tüm sürecimiz hepimizin türk pasaportları üzerinden devam ediyor.

    Asıl talihli siz olduğunuzdan size eşlik edecek kişilerin(aile üyelerinin) nerede doğduğunun bir önemi ve sürecinize bir etkisi yok. Türk veya Bulgar herhangi bir yasal doğum belgesi yeter eşiniz için. Eğer Bulgar doğum belgesi kullanırsanız bu belgenin yeminli tercümandan İngilizce çevirisini de eklemelisiniz.


  • @smartcells cevabınız için çok teşekkürler.iki belgeyi de göndersem sorun olur mu?çünkü eşimin doğum yeri bilgisini türk pasaportuna göre doldurduk,bulgar doğum belgesinde biraz farklı yazıyor.

  • ⭐⭐⭐

    @samet-tr, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @smartcells cevabınız için çok teşekkürler.iki belgeyi de göndersem sorun olur mu?çünkü eşimin doğum yeri bilgisini türk pasaportuna göre doldurduk,bulgar doğum belgesinde biraz farklı yazıyor.

    O zaman Bulgar doğum belgesini işin içine hiç karıştırmayın. Türk vatandaşı ise Türk doğum belgesi yerine geçen nüfus kaydı yeterli, sadece onu gönderin. Fakat Bulgar doğum belgesi ve onun tercümesi de hazır bulunsun elinizde ve mülakata kesinlikle götürün.


  • @smartcells state.gov sitesinde evraklarla ilgili şöyle bir bilgi var,
    Each applicant must submit a birth certificate issued by the official custodian of birth records in the country of birth, showing the date and place of birth and the parentage of the applicant, based upon the original registration of birth. Important Notice: You must submit a long form original birth certificate. Short form birth certificates will not be accepted.
    tüm başvuru sahipleri doğdukları ülkeden aldıkları bir doğum belgesi ibraz edecekler yazıyor galiba.
    adres linki https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-if-you-are-selected/diversity-visa-prepare-supporting-documents.html
    bunları okumaktan kafam iyice karıştı,tüm süreci eksiksiz anladım bir tek şu çifte vatandaş doğum belgesi nasıl olacak onu tam çözemedim.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @beyc, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Merhaba arkadaşlar , evrak onayı yada mülakat maili alan oldumu aranızdan ? Ekim ayına 6 gün kaldı randevuların verilmiş olması gerekmezmiydi ?

    Yakinda gelecektir, sadece beklemeniz yeterli.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

96
Çevrimiçi

40.2k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum