K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
ABD Vatandaşlık ve Göçmenlik Hizmetleri bugün, 1 Ekim 2021 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, göçmenlik tıbbi muayenesine tabi olan başvuru sahiplerinin, sivil cerrahın bir göçmenlik tıbbi muayenesini tamamlayıp Form I-693'ü imzalamadan önce COVID-19'a karşı tam olarak aşılanmış olmaları gerektiğini duyurdu. Tıbbi Muayene ve Aşı Kaydı.
-
Merhaba) Sizden tavsiye konusunda yardım rica ediyorum. 357 gün Noa2 bekledikten sonra RFE'yi aldık, mektup nişanlımın evli olabileceğini söylüyor. Gerçek şu ki, hiç evlenmedi. Onunla yaşayan iki çocuğu var, ancak anneleriyle resmi bir evlilikleri yok idi. Şimdi boşandığına dair belge istiyorlar. Ne yapacağımızı ve nasıl olacağımızı bilmiyoruz. Belki birisi benzer bir durum yaşadı. Belki birisi ne yapılması gerektiği konusunda tavsiyede bulunabilir.
-
@Aziza-Tagiyeva konsolosluktan bekar olduğuna dair bir yazı alsa olmuyor mu ?
-
@emirgenco
Bekar olduğuna dair bir sertifika aldı ve tüm belgelerimizi gönderirken ekledi. Tamamen farklı bir belge istiyorlar. Boşanma belgeleri, ama komik olan hiç evlenmemiş olması. -
@Aziza-Tagiyeva vallahi o halde. Detaylı nüfus kayıt örneği talep edin vukuatlı. O şekilde kayıtlarda hiç evlenmedigini tespit edebilirsiniz ve bu belgeyi sunabilirsiniz
-
Arkadaslar bu nvc vaka sorgulama sayfasınin linki var mı sizde
-
@emirgenco
Çok teşekkürler 😊 -
@Aziza-Tagiyeva çünkü ben babamdan biliyorum e devletten kontrol ettik hayatı boyunca 4 evlilik yaptı bütün kayıtları var umarım bu belgeyi kabul ederler
-
Eveet an itibariyle ortama ilk defa ayak basmış bulunuyorum bismillah 😊 peki benim bu forumu noa1 den 8 ay sonra öğrenmiş olmam....
-
@Rmyss Hoşgeldiniz. Youtube den sizi ben davet ettim buraya. Varsa sorularınız. Biz burdayız :)
-
@Rmyss, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Eveet an itibariyle ortama ilk defa ayak basmış bulunuyorum bismillah 😊 peki benim bu forumu noa1 den 8 ay sonra öğrenmiş olmam....
Hoşgeldiniz, sürecinizi imzanıza taşırsanız daha hızlı cevaplar alabilirsiniz. :) bol şans.
-
@mutkili aa o siz miydiniz sağolun tekrardan şimdilik sorum ya da sorun yok olursa hemen yazacağım tabii 😊
-
@runaslan teşekkür ederim ekledim şimdi 😊
-
@runaslan dosyanız nvc de ne kadar süre kalmıştı sizin? Welcome letter ı kaç günde aldınız onun için soruyorum yani
-
@Rmyss Dosyamız nvc de yaklaşık 4 ay kaldı, welcome letter dan kastınız nedir?Dosyanın onaylandığı ve ankara'ya iletildiği mektup ağustos ayında evime geldi fakat mektubun sürece herhangi bir etkisi yok.
-
Merhaba arkadaşlar biz 7.5 aydır nao2 bekliyoruz halen bir ses seda yok bu normal mı acaba
-
@runaslan anladım bunu kastediyordum evet 4 ay çokmuş daha kısa sürede dosyası nvc den çıkan var mı acaba
-
@Rmyss suan o kadar uzun sure nvcde beklemiyor dosyalar. Benim dosyam NVCye 19 agustosta ulasti ve 30 agustosta konsolosluga dogru yola cikti. Daha sonra transitte iki hafta kaldi ve 14 eylulde ready olur olmaz konsolosluktan mail aldik. :)
-
@malymoris işte duymak istediğim şey 😁 maşallah çok hızlılar umudum tazelendi teşekkürler :)
-
@Güven-Carmen-Tek kardeşim Şubat ayına geçtiler yakında sonuç alırsın merak etme genelde zaten 8 aya kadar sürüyor bu yüzden suanlik endişe edecek durum söz konusu değil
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum