KKTC'den USA için B1/B2 Başvurusu
-
@vulture, içinde söyledi: KKTC'den USA için B1/B2 Başvurusu
Benim bildiğime göre Oturum veya çalışma izni olanlar alabiliyor. Geçmişte gelip günübirlik alanlar oldu. Fakat o zaman durum farklı idi. ABD izin vermişti. Daha sonra sonlandırdılar. Ben de bekliyorum bakalım ne zaman açılacak.?
Kıbrısta danısmanlık firması buldum vize işleriyle ilgilenen . Aynen sizin verdiğinizi cevabı verdiler.
-
Kıbrıs ile ilgili güncel bilgi alan var mı acaba ? son durum nedir
-
Tum Kibrislilara yeni saray ve millet bahcesi simdiden hayirli olsun! :)
-
@mst2163 Merhaba bildiğim kadarı ile şu anda vize yenileme yapıyorlar. İlk kez B1-B2 vizesi başvurularını kabul etmiyorlar diye biliyorum. Yine de Amerika Kıbrıs Konsolosluğu Köşlüçiftlik den bilgi almak daha sağlıklı olur.
-
@Famel tesekkur ederim. İrtibata gecip, olumluysa bilgi veririm herkese
-
Arkadaşlar geçen gün Amerikan elçiliği çalışanına sordum. Turk tarafında hiç bir türlü vize vermiyorlar. Acil durumlarda Güney Kıbrıs’tan vize veriliyor.
-
@mst2163, içinde söyledi: KKTC'den USA için B1/B2 Başvurusu
@Famel tesekkur ederim. İrtibata gecip, olumluysa bilgi veririm herkese
Kıbrıs vatandaşı olman yada ikametgahının kıbrıstı olması gerekiyordu en son. ( 2 ay önce falan)
-
@cüneyt-tarıkman Hocam şimdi aradım Yelena adında bir çalışan ile konuştum. Kıbrısta ikametgahımın olmadıgı ama tursitik vizeye basvurabılırmıyım diye sordugumda, bana cevap olarak başvurabilirsin sadece randevu tarihleri yakın degil onu kontrol et dedi.
İsteyen olursa aradıgım numarayıda paylaşabilirim -
@mst2163, içinde söyledi: KKTC'den USA için B1/B2 Başvurusu
@cüneyt-tarıkman Hocam şimdi aradım Yelena adında bir çalışan ile konuştum. Kıbrısta ikametgahımın olmadıgı ama tursitik vizeye basvurabılırmıyım diye sordugumda, bana cevap olarak başvurabilirsin sadece randevu tarihleri yakın degil onu kontrol et dedi.
İsteyen olursa aradıgım numarayıda paylaşabilirimSüper haber. ben vizemi türkiyeden aldım (f1). İhtiyacı olan arkadaslar değerlendirebilir. Demekki sonradan açtılar. Ben okulun baslangıcını kacırmayayım diye denemiştim sansımı. 2 ay önce olmaz demişlerdi bana.
-
@mst2163 Selamlar iletisim bilgilerini mesaj atabilir misiniz?
-
@vejetaryensivrisinek yarin size iletisim bilgilerini atarim, iyi aksamlar
-
@mst2163 merhabalar Kuzey Ofis iletişim bilgilerini gönderebilir misiniz?
-
@mst2163 @vejetaryensivrisinek merhabalar Kuzey Ofis iletişim bilgilerini gönderebilir misiniz?
-
@amrknmrk hocam kusura bakmayın şimd girebildim siteye. Size msj olarak yazdım. Burayada yazayım ;
Bu iki numaradan ulaşabilirsin;
0090850390710403922280646
-
@mst2163 hocam bende Kıbrıstayim konsolosluğu arayıp burdan randevu alabilir miyim burdan mülakata girebilir miyim diye sordum. Bilgimiz yok internet sitesinden bakabilirsiniz dedi. Hiçbir şey anlamadım
-
@salih-anlar ben aradıgımdakı konusma buydu. Hocam şimdi aradım Yelena adında bir çalışan ile konuştum. Kıbrısta ikametgahımın olmadıgını ama tursitik vizeye basvurabılırmıyım diye sordugumda, bana cevap olarak başvurabilirsin sadece randevu tarihleri yakın degil onu kontrol et dedi.
-
Kuzey ofisi kapanmış.
Bilginize.
-
@ekdodo, içinde söyledi: KKTC'den USA için B1/B2 Başvurusu
Kuzey ofisi kapanmış.
Bilginize.
Pandemiden dolayi gecici olarak mi acaba sayin @ekdodo ? Herhangi bir bilginiz var mi?
-
@crazycells Evet geçiçi olarak kapanmış. Önceki aylarda açık olduğu bilgisini aldım.
-
C crazycells bu başlıktan bahsetti
-
Merhabalar kibris disinda bir ulkeden basvuru yapan oldu mu arkadaslar? Ya da onerisi olan?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum