DV2023 Sohbet Odası
-
Herkes kendine bir yol çizdi kimine ilk başvurada çıkıyor kimine bizim gibi yıllarca
ben kendi adıma 8 yıl verdim emeklilik hak etmem lazım
ama diyorum türkiyede asgari ücretle çalışan biri olsam yada issiz
inanın bir dk durmam git kardeşim seni bağlayan bir şey yok yanı
??
-
Forum iyice hareketlenmeye başladı :)
-
Başvuru için fotoğrafları kendiniz mi çekeceksiniz, yoksa fotoğrafçılara mı gideceksiniz?
Bir kamuoyu yoklaması yapayım dedim :D -
@abrakadabra bununla alakalı bir soru sorayım. Pasaport üzerindeki resim ile başvurudaki resmin aynı olması zorunlu değil değil mi? Pasaport için standart biyometrik lazım yani? İlk defa çıkartacağım için ne lazım bilmiyorum. Ehliyet çıkartırken biyometrik götürmüştüm. Pasaport için de aynı mi?
-
@uzaysan Pasaport için biyometrik fotoğraf lazım ama çekiliş başvurusu için farklı şartları olan bir resim gerekiyor.
-
@uzaysan, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@abrakadabra bununla alakalı bir soru sorayım. Pasaport üzerindeki resim ile başvurudaki resmin aynı olması zorunlu değil değil mi? Pasaport için standart biyometrik lazım yani? İlk defa çıkartacağım için ne lazım bilmiyorum. Ehliyet çıkartırken biyometrik götürmüştüm. Pasaport için de aynı mi?
Pasaport için biyometrik fotoğraf gerekiyor. Ancak, green card başvurusu için gereken fotoğraf özellikleri farklı, biyometrik değil.
-
Başvuru fotoğrafının videosunu dün izledim. Kendim çekebilirim onu. Teşekkürler cevaplarınız için.
-
@uzaysan Merhaba. Ehliyetide, kimlik kartınıda, pasaportuda nüfus müdürlüğü çıkartıyor malum. Daha önce çıkarttığınız belgelerdeki fotografları ekranda görüyorlar. Eğer ehliyeti çıkartalı 6 aydan fazla olduysa aynı fotografın 6 aydan fazla süre önce kullanılmış olması nedeniyle fotografın yenilenmesini istiyorlar. Tekrar tekrar gitmemek adına gözönünde bulundurun derim
-
@abrakadabra Kendim çekerim düşüncesindeyim. Çocuk küçük fotografçıya bakma ihtimali yok gibi görünüyor.
-
@EArslan kesinlikle haklısın yanlışın yok doğruların var. Geçen yıl ilk kez başvurmak nasip oldu. Bu yıl ikinci kez olucak ben genelde şanssızımdır çıkmaz bana. Geçen yıl biraz kendimi kaptırmıştım izlemediğim video takip etmediğim forum sayfası kalmadı. Umarım hayat iyilerini bize getirir. Bol şanslar..
-
geçin buzdolabının önüne çekilin ölçüleri ayarlayın yükleyin gitsin :) bu işte biraz tecrübe kazanınca fotoğraf olayının cokta önemli bi konu olmadığını anlıyosunuz..ilk sene bende aynıydım az kafa şişirmedim :D
-
@USCİS in resmi twitter hesabından paylaştığı haber,
Attention Green Card Applicants: Beginning Oct. 1, 2021, all applicants must complete the COVID-19 vaccine shot or series & provide proof of vaccination to the civil surgeon before completion of the immigration medical examination. -
@haydarcan24, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Merhaba bir sorum olucak benim iki ismim var ama birleşik haydarcan green card formunu doldururken canı orta ismemi yazmalıyım yoksa direk isim kısmınamı yazmalıyım soru saçma gelebilir ama çok titiz davranmaya çalışıyorum şimdiden teşekkürler.
Kimlikte de birleşikse tek Haydarcan olarak yazarsın.
-
aşı şartı getirilmiş. çekilişi kazananlar sağlık muayenelerinde kanıtlamaları istenecek tarzında twitter da açıklama var uscis tarafından
-
@avar Bayağı oldu ben alalı. Yeni fotoğraf çektirip giderim. Teşekkürler tavsiyeniz için.
-
geliyor gelmekte olan
-
Arkadaşlar başvuru tarihi 1 Ekim mi? Ben tam olarak anlayamadım.Ek olarak ben 2 doz Sinovac oldum 3.aşımı Biontech yaptıracağım lakin ABD 1 doz Biontech aşısı oldum diye aşımı tamamlanmamış sayar mı bilginiz var mı?
-
@iwannapayattention başvuru tarihi daha açıklanmadı ama ekimin ilk haftası diye düşünüyoruz
-
@USA Zaman adeta su misali akıp gidiyor... Belki de Hayallerimizin gerçekleşme zamanı gelmiştir. Umarım hayatlarımıza mutluluk ve huzur getirecek olan hayaller gerçekleşir.
-
@Vendetta, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Merabalar green carta basvuru yaptik ve kazanci diyelim ama orda green Carti adrese yolluyorlarmis hic tanidik yok ds260 formundaki ne adres yazacam bi yontemi varmi simdiden tesekkurler bir kisi icin 3bin dolar yetermi
Su basligi incelemeyi unutmayin:
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum