Patoloji Laboratuvar Teknikeri
-
Merhaba patoloji laboratuvar teknikeriyim denklik alabilirmiyim iş imkanı nelerdir yardımcı olurmusunuz
-
@fndoruk Patoloji Laboratuvar Teknikeri içinde söyledi:
Merhaba patoloji laboratuvar teknikeriyim denklik alabilirmiyim iş imkanı nelerdir yardımcı olurmusunuz
Genelde laboratuarlarda calismak icin denklik gerekmiyor, cunku hasta gormuyorsunuz. Onemli olan sizi ise alacak bir yer bulmaniz. Eger MS, PhD, MD gibi dereceleriniz varsa yaptiginiz arastirmalar , ve ayrica hangi hastane ve laboratuarlarda ne tur isler yaptiginiz ise alimlarda daha onemli olacak sizin icin.
Size tavsiyem ilgilendiginiz enstitu, hastane ve universitelerde altinda calisabileceginiz kisilere direkt email atmaniz. Eger ilgili oldugunuzu dusururlerse yardimci olma ihtimalleri artar. Genelde Turkiye'de laboratuarda calisanlar cevrelerindeki kisilerin tanidiklarina ulasip pozisyon bulmaya calisiyor. Ayrica genel is arama sitelerinde de benzer arastirmalar yapabilirsiniz.
-
@crazycells çok teşekkür ederim
-
@crazycells MS, PhD, MD gibi dereceler doktorlar için ben teknikerim iş imkanım olurmu?
-
@fndoruk Patoloji Laboratuvar Teknikeri içinde söyledi:
@crazycells MS, PhD, MD gibi dereceler doktorlar için ben teknikerim iş imkanım olurmu?
Denklik ya da lisans gerekmedigi icin sorun olmaz.
Ama eger vize almaniz gerekecekse, insanlara sizi ise almasi icin bir neden vermeniz lazim. Uzmanlik ya da ilgi alaniniza gore is basvurusu yaparsaniz tabii ki sansiniz artar. -
@crazycells teşekkur ederim tekrardan
-
Patoloji Laboratuvar Teknikerliği mezunuyum, Amerikada bu alanda imkanlar ne yönde ?
Bu bölüm gibi önlisans bölümünden mezun olup, amerikada bu alanda iş bulan var mı acaba ? Çünkü araştırmalarıma göre “patoloji” kelimesi bile orada geçmiyor, bu mesleğin tanımı orada farklı mı ?
Diplomamda ise EuroPass yazılı bir alan var sadece Avrupada mı geçerli olduğu anlamına geliyor ?
Ben GreenCard ilr gelmeyi düşünüyorum ama başka bir Vize türüyle de gelebilir miyim acaba ? -
@Serhat-Okcu, içinde söyledi: Patoloji Laboratuvar Teknikeri
Patoloji Laboratuvar Teknikerliği mezunuyum, Amerikada bu alanda imkanlar ne yönde ?
Bu bölüm gibi önlisans bölümünden mezun olup, amerikada bu alanda iş bulan var mı acaba ? Çünkü araştırmalarıma göre “patoloji” kelimesi bile orada geçmiyor, bu mesleğin tanımı orada farklı mı ?
Diplomamda ise EuroPass yazılı bir alan var sadece Avrupada mı geçerli olduğu anlamına geliyor ?
Ben GreenCard ilr gelmeyi düşünüyorum ama başka bir Vize türüyle de gelebilir miyim acaba ?Eger is teklifi alabilirseniz calisma vizelerine de basvuru yapabilirsiniz. Ozellikle J1 exchange programlari ile bu tur isleri yapmaniz mumkun...
https://yesilkartforum.com/forum/topic/98/j-değişim-programı-vizeleri
-
@crazycells, içinde söyledi: Patoloji Laboratuvar Teknikeri
Ben GreenCard ilr gelmeyi düşünüyorum ama başka bir Vize türüyle de gelebilir miyim acaba ?Eger is teklifi alabilirseniz calisma vizelerine de basvuru yapabilirsiniz. Ozellikle J1 exchange programlari ile bu tur isleri yapmaniz mumkun...
benim hiç bir tecrüben yok yeni mezunum, sadece üniversitedeyken zorunlu stajımı yaptım, bu durumda yine de bir ümit var mı :) ?
-
@crazycells, içinde söyledi: Patoloji Laboratuvar Teknikeri
benim hiç bir tecrüben yok yeni mezunum, sadece üniversitedeyken zorunlu stajımı yaptım, bu durumda yine de bir ümit var mı :) ?
Bu, tamamen size bagli... eger hangi konuda calismak istediginizi biliyorsaniz o durumda o konuyla ilgilenen laboratuarlara email ile ulasmanizi tavsiye ederim. 1+ yil calismak istediginizi soylerseniz para almaniz yuksek olasilik... Bol sanslar.
-
@crazycells Onlar beni alsın da ben onların ömür boyu kölesi olurum :Dd
-
@crazycells Onlar beni alsın da ben onların ömür boyu kölesi olurum :Dd
emaillerde o sekilde belirtmeyin yine de :) sizin laboratuara ne katacaginiz da onemli; o nedenle egitim gecmisinizden, yeteneklerinizden ve bunlarin o laboratuarla nasil ortustugunden emailde bahsetmeyi unutmayin.
-
Merhaba ben ilk defa green carda basvurdum patoloji laboratuvar teknikerligi mezunuyum amerikada is olanağı nasil bu bolumun ragat is bulabilir miyim birde 2 yillik tecrube istiyor diyorlar bu onlisans diploman olsa bile gerekiyor mu yoksa diploman varsa tecrubeye gerek yok mu
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum