ABD'de Dil Okulu Fiyatları - Konaklama - I20 ve Diğer Maliyetleri
-
@98yunus +1
-
Merhabalar, Temmuz 2021'in sonuna gelirken dil okulu konusunda guncel bilgilerimi paylasmak isterim.
California'da 15 Haziran 2021'deki "Reopening" sonrasi maske zorunlulugu (asi yaptirmis kisiler icin) ortadan kalkti. Biz California College of Communications olarak Hybrid (hem online hem yuzyuze) derslere devam ediyoruz. Ekim 2021 itibariyla tamamen yuz yuze egitime gecmeyi planliyoruz. Turkiye'deki ABD Konsoloslugu ve Buyukelciligi F1 vizeleri icin randevulari maksimum 1 ay sonraya veriyor. O yuzden Turkiye'de ogrencilerimiz de gelmeye basladi.
Eger Santa Clara'da (San Francisco Havalimani'na 40 dakika mesafede) Ingilizce dil okuluna gelmek isterseniz [email protected]'dan veya Whatsapp (+1 408 963 92 78) uzerinden bana yazabilirsiniz.
Okul fiyatlari da aylik $895 ile $1195 arasi degisiyor. Ancak 30 Eylul'e kadar kampanyali fiyatlarimiz mevcut, cok daha uygun fiyata ders almaniz da mumkun. -
@selin-özer Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Ben de ekim gibi dil okulu başvurusu yapmayı planlıyorum. Ben Florida da bir dil okuluna gitmeyi düşünüyorum. Özellikle Orlando' da şubeniz var mı ya da orada önereceğiniz bir dil okulu var mı ? Şimdiden teşekkürler.
-
@Samed-Emre Merhabalar, maalesef sadece Silikon Vadisi (Santa Clara, CA) kampusumuz mevcut. Baska bir dil okulu hususunda tavsiye vermem dogru olmaz. Kolayliklar diliyorum arayisinizda.
-
Dil okulu ( F1 ) visesi alma sansimizi nasil artirabiliriz ? mesela ucreti daha yuksek ve daha uzun sureli programlara kayit olmak vize alma sansimizi artirir mi ?
bilgilendirirseniz cok sevinirim. -
@JEFF00 Merhaba, F1 vizesi verilmesi ya da verilmemesi tamamen konsoloslukta karsisina cikacaginiz memurun inisiyatifindedir. Ancak genel gecer kurallarla F1 alma sansinizi artirmak sozkonusu degil maalesef. Her ogrenci adayinin gecmisi, guncel durumu ve gelecege dair planlariyla ilgili konsolosluktaki gorusmesinde kendini ne kadar acik ifade edebildigi onemlidir. Ayrica Turkiye ile baglarinin ne kadar kuvvetli oldugu ve bunu ne kadar iyi anlattigi da karari etkileyen en onemli faktorlerdendir. O yuzden bu sorunuza KESIN BIR CEVAP veremiyorum.
-
@JEFF00, içinde söyledi: ABD'de Dil Okulu Fiyatları - Konaklama - I20 ve Diğer Maliyetleri
Dil okulu ( F1 ) visesi alma sansimizi nasil artirabiliriz ? mesela ucreti daha yuksek ve daha uzun sureli programlara kayit olmak vize alma sansimizi artirir mi ?
bilgilendirirseniz cok sevinirim.genel bilgiler ve yonlendirmeler icin su basligi incelemenizi tavsiye ederim:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/97/f-m-öğrenci-vizeleri
-
@selin-özer hayir ben amerika icinde i-20 formu ile change of status yapinca bu dedigim seyler sansimizi artirir mi diye sormustum ?
turkiyeden vize alirken degil sormak istedigim -
@JEFF00 Change of Status konusunda uzman bir ekibimiz var, eger Santa Clara, CA daysaniz ya da gelebilirseniz, bir randevu ayarlayalim, kendilerinden en dogru bilgiyi alirsiniz.
-
Dil okuluyla US'e gitsek ve okul programi bitince US den dil okuluyla geri donmesek kacak statusune mi duseriz?
-
@greenHasanHuseyin Size gerekli olan F1 vizesidir ve göçmen olmayan vize kategorisindendir. Dil okuluyla işiniz bittikten sonra belirli bir süre içerisinde ülkeyi terk etmenizi isterler. Terk etmezseniz, evet, kaçak olursunuz. Bakınız:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/97/f-m-öğrenci-vizeleri -
..........
-
@g23, içinde söyledi: ABD'de Dil Okulu Fiyatları - Konaklama - I20 ve Diğer Maliyetleri
@greenHasanHuseyin Dil okulundan sonra sizi kabul eden bir Community College'a transfer olarak 2 yıl okuldan sonra 1 yıl da çalışma izni hakkı kazanarak 3 yıl daha ABD'de kalabilirsiniz. CC'ler üniversitelerden daha ucuz ve kabul almak daha kolay. Bir de bitirdikten sonra 4 yıllık üniversite geçiş hakkınız oluyor diye biliyorum.
Evet, daha ucuz oldugu icin ilk iki yili College'larda okuyup, 3. ve 4. yil icin universiteye gecis yapan pek cok kisi oluyor... ABD'de ogrenciler tarafindan oldukca yaygin kullanilan bir plan...
-
Arkadaşlar şuan bir dil okuluna kayıt olucağım dil okulu benden i20 için 100 dolar (standart) + i20 ni postalamak için 100 dolar istedi. Diğer dil okullarında posta ücreti daha uygun 30-50 dolar civarıymış ama çoğusunda eski bilgi duruyor. Son zamanlarda i20 alan kişiler posta için nekadar ücret ödediniz? ve ya alternatif uygun bir yolu varmı? Yoksa hiç kasmıyıp parasını vereyimmi.
-
https://www.youtube.com/watch?v=24Tg7zGWzio
Merhaba arkadaşlar! Bugün sizlere yurtdışına çıkabilmeniz için büyük bir fırsat teklif edeceğim. Siz de 23-24-25-26 Aralık tarihlerinde online ortamda, Zoom uygulamasında 4 gün boyunca gerçekleşecek yurtdışı eğitim webinarlarında yerinizi alın, yurtdışında okuma hayallerinizi geciktirmeyin!
Eğitim ve kariyeriniz için onlarca yurtdışındaki okul yöneticisi ile görüşebilirsiniz.Katılmak İçin Form Doldurun Dil Okullarında 25 Dolar Extra İndirim Kazanın!
Yurtdışı Eğitim Programları Hakkında Bilgi İçin Telefon ve WhatsApp:+90 555 143 59 67
SEMİNER KATILIM ve BİLGİ FORMU: https://form.jotform.com/213124602478956 -
@Eski-Kullanıcı-045 merhaba ne yaptiniz rica etsek bizim icin paylasabilir misiniz?
-
@Eski-Kullanıcı-045, içinde söyledi: ABD'de Dil Okulu Fiyatları - Konaklama - I20 ve Diğer Maliyetleri
Arkadaşlar şuan bir dil okuluna kayıt olucağım dil okulu benden i20 için 100 dolar (standart) + i20 ni postalamak için 100 dolar istedi. Diğer dil okullarında posta ücreti daha uygun 30-50 dolar civarıymış ama çoğusunda eski bilgi duruyor. Son zamanlarda i20 alan kişiler posta için nekadar ücret ödediniz? ve ya alternatif uygun bir yolu varmı? Yoksa hiç kasmıyıp parasını vereyimmi.
Merhaba, su an konsolosluklar I20 ve kabul mektuplarini elektronik ortamda PDF olarak kabul ediyorlar. o yuzden orijinal evraklarin postayla gonderilmesi gerekmiyor.
Ancak FedEx ile getirelecek evraklar icin genelde $90 aliniyor. Okulunuzun verdigi fiyat dogru gorunuyor.
-
@selin-özer, içinde söyledi: ABD'de Dil Okulu Fiyatları - Konaklama - I20 ve Diğer Maliyetleri
Merhabalar, Temmuz 2021'in sonuna gelirken dil okulu konusunda guncel bilgilerimi paylasmak isterim.
California'da 15 Haziran 2021'deki "Reopening" sonrasi maske zorunlulugu (asi yaptirmis kisiler icin) ortadan kalkti. Biz California College of Communications olarak Hybrid (hem online hem yuzyuze) derslere devam ediyoruz. Ekim 2021 itibariyla tamamen yuz yuze egitime gecmeyi planliyoruz. Turkiye'deki ABD Konsoloslugu ve Buyukelciligi F1 vizeleri icin randevulari maksimum 1 ay sonraya veriyor. O yuzden Turkiye'de ogrencilerimiz de gelmeye basladi.
Eger Santa Clara'da (San Francisco Havalimani'na 40 dakika mesafede) Ingilizce dil okuluna gelmek isterseniz [email protected]'dan veya Whatsapp (+1 408 963 92 78) uzerinden bana yazabilirsiniz.
Okul fiyatlari da aylik $895 ile $1195 arasi degisiyor. Ancak 30 Eylul'e kadar kampanyali fiyatlarimiz mevcut, cok daha uygun fiyata ders almaniz da mumkun.@selin-özer Merhaba Selin hanım, F1 bizelerinin 1 ay sonrasına randevu verildiğini 8 ay evvel yazmışsınız ama size sormak istedim. Halen bu şekilde 1 ay sonrasına F1 vize randevusu alınabiliyor mu? 2022 şubat- martta başvurupta randevuyu hemen alabilen şahit olduğunız öğrencileriniz oldu mu?
Bizde randevuya başvuracağız ama endişe içerisindeyiz, şansımız nedir acaba? -
@black21 Merhabalar, su an artik dil okulunda calismiyorum ancak birkac ogrenci adayimizla gorustugumde 2023 e randevu verildigini ancak sik sik kontrol edilerek haziran-temmuz 2022 ye cekilebildigini ogrendim.
-
@Selin-özer-0 Bakalım bizde şansımızı deneyeceğiz öyleyse.. Bilgi verdiğiniz için teşekkür ediyorum
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum