DV2023 Sohbet Odası
-
@uzaysan bir sonraki yıl yürürlüğe girer
-
@Hyller aminnn🙏🏼🙏🏼🙏🏼
-
@Hyller, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Hyller, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Okumam gereken çok sayfam var ama vallahi Selected ı görünce yazasım geldi. 3 ay küsüyorum greencard aşkıma sonra yeniden ölüyorum aşkımdan 🙈 Yine yangınlar yine ben diyerek bültenimizi bekleyelim bakalım 😁 sevgili forum ailem
Sende geldiğine göre eksik kalmadı gibi 😂😂 az kaldı bültene heycan dorulta
@tolgasatir valla dedim ya 3 ay bir küslük yaşıyorum sonra tam gaz devam. Hepimiz birimiz için 😁
Bu sene sırada biz varız ekipçe gidicez :)
-
@tolgasatir inşallaaahhh tek dileğim bu isteyen herkesin gidebilmesi... çünkü gün geçtikçe daha da zorlaşıyor buralarda yaşamak 🥺
-
@hascerob, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@tolgasatir inşallaaahhh tek dileğim bu isteyen herkesin gidebilmesi... çünkü gün geçtikçe daha da zorlaşıyor buralarda yaşamak 🥺
Eskiden eşim istemiyordu her konusu açıldığında söyleniyordu dert yakınıyodum biliyosun, bu ara ne söylersem söyleyeyim sessizce dinliyo savunma yapmayı bıraktı yakında kendi de araştırmaya başlar inşallah :)
-
Eskiden eşim istemiyordu her konusu açıldığında söyleniyordu dert yakınıyodum biliyosun, bu ara ne söylersem söyleyeyim sessizce dinliyo savunma yapmayı bıraktı yakında kendi de araştırmaya başlar inşallah :)
Eşin de istediğinde daha rahat olcaksın bence o senden daha çok isteyecek yakında... İnşallah tez zamanda gideriz hepimiz
-
Eşin de istediğinde daha rahat olcaksın bence o senden daha çok isteyecek yakında... İnşallah tez zamanda gideriz hepimiz
İnşallah bakalım en büyük isteğim o 🙏🏻🙏🏻
-
Good morning 🙂
-
Merhaba, geçen seneden belki tanıyanlar çıkar beni :)
2 yaşındaki çocuk için pasaport gerekli midir? Başvuru gününde -
@Batuhan-X hayır.
-
@Erkand, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Corleone93 Seattle bayağı pahalıymış siyorlar
Bir videoda eyalet pahalı olduğu için ücretlerin yüksek olduğunu söylüyorlardı ama bilemedim. Ben sıcakları çok sevmediğim için kuzey bölgeleri araştırıyorum.
-
@Corleone93, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Bir videoda eyalet pahalı olduğu için ücretlerin yüksek olduğunu söylüyorlardı ama bilemedim. Ben sıcakları çok sevmediğim için kuzey bölgeleri araştırıyorum.
Valla benim amerikada anladığım aslında gelir ve gider birbiriyle dengeli, yani şöyle ki pahalı dediğiniz eyalette daha çok kazanıyorsunuz ama giderinizde ona göre, ucuz dediğiniz eyaletlerde genelde iş imkanı vs kısıtlı olduğundna ucuz oluyor onlarda da daha az kazandığın için ortalama giderlerin yüzdesel anlamda birbirine denk gelecek gibi olur gibi geliyo bana tamamen benim gözlemlediğim ve okuduklarımdan anladığım bu şekilde
-
@Corleone93 evet benimde washington hoşuma gidiyor kazanırsam oraya gitmeyi çok istiyorum
-
@tolgasatir evet bencede öyle pahalı gibi gorunuyor ama kazancida ona gore yuksek dengeli
-
@Corleone93, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Valla benim amerikada anladığım aslında gelir ve gider birbiriyle dengeli, yani şöyle ki pahalı dediğiniz eyalette daha çok kazanıyorsunuz ama giderinizde ona göre, ucuz dediğiniz eyaletlerde genelde iş imkanı vs kısıtlı olduğundna ucuz oluyor onlarda da daha az kazandığın için ortalama giderlerin yüzdesel anlamda birbirine denk gelecek gibi olur gibi geliyo bana tamamen benim gözlemlediğim ve okuduklarımdan anladığım bu şekilde
Aynen öyle. Amerika genelinde ülkemizdeki gibi gelirlerin giderlere yetmemesi gibi bir sorun yaşandığını sanmıyorum. Burada hayatta kalan orada her türlü yaşar :)
-
Aynen öyle. Amerika genelinde ülkemizdeki gibi gelirlerin giderlere yetmemesi gibi bir sorun yaşandığını sanmıyorum. Burada hayatta kalan orada her türlü yaşar :)
Türkiye'de bir nevi komando eğitimi alıp gideceğimiz için belki de ilk 1-2 yıl bence de gayet iyi yaşanılır. Ama sonra ortama uyum sağladıkça, oranın standartlarına alıştıkça ufaktan şikayetler de başlar gibi düşünüyorum. 3 senedir buradayım hâlâ ev alamadık arkadaş falan 😂
-
@Corleone93 evet benimde washington hoşuma gidiyor kazanırsam oraya gitmeyi çok istiyorum
Olur da Amerika'da yaşarsam bütün büyük şehirlerini gezmek istiyorum. Burada imkanımız olmuyor ama orada ekonomik gücümün el vereceğini düşünüyorum.
-
@hadi-BE, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Türkiye'de bir nevi komando eğitimi alıp gideceğimiz için belki de ilk 1-2 yıl bence de gayet iyi yaşanılır. Ama sonra ortama uyum sağladıkça, oranın standartlarına alıştıkça ufaktan şikayetler de başlar gibi düşünüyorum. 3 senedir buradayım hâlâ ev alamadık arkadaş falan 😂
Olabilir :D gurbetçiler gibi olmayalım da.
-
@Corleone93 bu sadece amerika ile sınırlı değil..çoğu ülkede şu an yaşadığımız hiçbir ekonomik sıkıntıyı veya pahalılığı yaşayacağımızı düşünmüyorum..en ufak bir vergilendirme artışı ileri devletlerde halkın direk ayaklanmasına sebep oluyor..biz fazlasıyla sindirildik bu konuda
-
@hadi-BE, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
zaten söylenen Türkler çalışmaya o kadar alışık ki ekonomik anlamda gerçekten en az güçlük çeken millet diye boşuna demiyorlar bence. ne iş olursa yapabiliyoruz el işçiliği de olan bir milletiz. ama dediğin gibi insanoğlu doyumsuz orda da 3-4 sene sonra ev alamıyorum arkadaş diye söyleniriz burda bir ömür alamayacağımız bilmemize rağmen :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum