IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
-
@ecom çok sağolun
️ -
@MYusuf teşekkür ederim sizin de güzel haberlerinizi alırız inşallah kısa sürede

-
Merhaba arkadaşlar bende uzun bekleyiş sonrası 17 eylüle randevu tarihi aldım
yanımda götüreceğim adli sicil kaydı ve nüfus belgelerini yeniden almam gerek mi yoksa başvuruda bulunurken kullandıklarımı(nisan ayında almıştım) götürebilir miyim? -
Bu ileti silindi! -
Merhabalar 10.Agustos'da NVC ye butun dokumanlari yolladik. DQ icin beklemedeyiz. Suan bir sorum yok bizim zaman dilimimizde beklemede olan arkadaslar var diye yaziyorum. Tesekkurler, Yonca
-
@fzt, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
Merhaba arkadaşlar bende uzun bekleyiş sonrası 17 eylüle randevu tarihi aldım
yanımda götüreceğim adli sicil kaydı ve nüfus belgelerini yeniden almam gerek mi yoksa başvuruda bulunurken kullandıklarımı(nisan ayında almıştım) götürebilir miyim?Gozunuz aydin, eger bilgilerde degisiklik yoksa ayni belgeleri goturebilirsiniz.
-
@F3lamur güzel dilekleriniz için teşekkür ederim

-
@F3lamur, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
@MYusuf teşekkür ederim sizin de güzel haberlerinizi alırız inşallah kısa sürede

Teşekkür ederiz. Hayırlısıyla inşAllah bekleyen herkes güzel haberler alır.

-
@F3lamur hayirli olsun , gozunuz aydin...
-
@Ayberk hayirli olsun..
-
@F3lamur deja vu yasadim. :))) gecmis olsun...
-
Arkadaşlar merhaba,
02.08.2021 tarihinde vize görüşmemde sağlık raporu eksik diye 221(g) kağıdı almış olup, "Refused" olarak görüşme sonlanmıştı. 06.08.2021 tarihinde sağlık raporu Unganlar tarafından paylaşıldı ve vize durumu ilgili siteden kontrol ettiğimde "https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx" son case update tarihi 06.08.2021 olarak görünüyor. 1 hafta geçti fakat hala bir değişiklik olmadı. Beklemekten başka yapılabilecek bir şey var mı? -
@fzt hayırlı olsun size de çok sevindim. Aynı tarihte randevumuz var pişti olduk

-
@yonca_2020 merhaba Yonca hanım google’a NVC timeframes yazarak sizin dosyanız incelemeye alındı mı kontrol edebilirsiniz. Tabi bu sistemde sadece incelemeye alındı mı onu öğrenebilirsiniz, sonuçlanma tarihiyle alakalı bir bilgi yer almıyor.
-
@arkben teşekkür ederiz
-
@Mehmet858, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
Arkadaşlar merhaba,
02.08.2021 tarihinde vize görüşmemde sağlık raporu eksik diye 221(g) kağıdı almış olup, "Refused" olarak görüşme sonlanmıştı. 06.08.2021 tarihinde sağlık raporu Unganlar tarafından paylaşıldı ve vize durumu ilgili siteden kontrol ettiğimde "https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx" son case update tarihi 06.08.2021 olarak görünüyor. 1 hafta geçti fakat hala bir değişiklik olmadı. Beklemekten başka yapılabilecek bir şey var mı?Hayir, maalesef yapacak baska bir sey yok; ama merak etmeyin, surec sonlandiginda orasi da guncellenecektir.
-
@crazycells teşekkür ederim
️ -
@Ayberk teşekkürler hepimiz mutlu ayrılırız inşallah

-
İnşallah
@fzt -
Vize geldikten sonra burada yapılacak tek şey green card başvurunu yapmak dimi? Bunun haricinde yapılacak başka birşey varmı?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
13
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum