K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
@basakd hayırlı olsun kardeşim senin adına çok sevindim inşallah darısı başımıza
-
@Yeliz-Saray Allah tamamına erişmeyi nasip etsin. İnşAllah
-
@basakd hayırlı olsun. Şimdiden
-
Sonunda beklediğim haberi aldım. 'In Transit' birebir haber aldığım toplam 5 arkadaşımızın yüzü güldü.
-
@basakd acaba kıstılı mı alıyor yoksa sırası geleni alır mı artık ?
-
@emirgenco sırayla diye tahmin ediyorum bizim dosyamız şubattan beri NVC'deydi.
-
@emirgenco NOA2'si 7 temmuz olan bir arkadasimizin dosyasi 'in transit' oldu bugun yani artik hizlandilar neredeyse butun dosyalari yolladilar gibi NVC'deki :)
-
@malymoris buna içilir. Yani çay :). Çok şükür Allah'a
-
@malymoris e sanada gelmesi lazım değil mi seninde 19 temmuzdu sanırım sanada gelecek o halde insAllah
-
@emirgenco ay evet insallah benimki de yollanir hemen :raising_hands_medium-light_skin_tone: daha nvc numaramizi alamadik henuz. NOA2 17 temmuz bizim
-
@malymoris valla buraya kadar gelmiş devamınida verir yüce Mevla sadece biraz acele et kapanır yine elçilik birşey olur bastir biraz tavsiye tabi
-
Merhaba bugun dosyamız NVC ye iletildi case number iletilen kağıtta yazıyor o yeterli mi yoksa ayrıca alınması mı lazım. Numara ANK2021 ile başlıyor ve sisteme yazınca in transit yazısını okudum kafam karıştı
-
Bi "İn Transit" te benden. Herkesi tebrik ediyorum :)
-
@aysagroglu tebrikler dosyan yakında Ankara'ya iletilecek ready yazınca
-
@mutkili tebrikler gözünüz aydın 😄
-
@Yeliz-Saray @basakd @runaslan @aysagroglu @mutkili gozunuz aydin arkadaslar :) vize gorusmesinden sonra iyi haberlerinizi tez zamanda bekliyoruz :)
-
@basakd tebrikler sizin adınıza çoook sevindim , inşallah darısı bizlerin özellikler dosyaları NVC ‘de bekleyenlerin başına…
-
@Tdream çok teşekkür ederim sizin ve diğer bekleyen arkadaşların süreci de çabucak ilerler umarom 😊
-
@runaslan çok mutlu olduuuum ,nihayet çok şükür yüzünüz güldü ,inşallah diğer aşamalarınız çok hızlı ilerler,darısı bizlerin’de başına…
-
@malymoris evet bende öyle düşündüm 🤗 çok şükür…
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum