Employment Based Green Card (Is sponsorlugu ile yesil kart basvurulari)
-
@hmpgc, içinde söyledi: Employment Based Green Card (Is sponsorlugu ile yesil kart basvurulari)
@crazycells Cevabınız için çok teşekkür ederim. Forumda birçok insana tecrübeleriniz ile çok yardımcı olan biri olduğunuz fark ettim.
Söylediklerinize katılıyorum. İş yerinin sponsorluk isteği konusunda bir sorun yok, onlar zaten sponsor olarak ABD'ye geçmemi istiyorlar. Söylediğiniz gibi tecrübe + eğitim detayları önemli, acaba süreç içerisinde de sağlanabiliyor mu? Ucsis'ten bu işe onay çıkar mı? Şirket içinde de birkaç ABD'li dışında türk olduğumuz için bu detayları şu an için bilen yok sanırım :) Umarım yakın zamanda Kulen law ile görüşerek karşılıklı fikir alışverişi ile yol belirleme şansım olacak.
Hayir, surece baslarken sartlari sagliyor olmaniz lazim.
Evet, EB konusunda bilgili bir avukata danismak daha iyi olur, cunku pozisyon sartlari saglasa da o sirkette belli miktarda ABD vatandasi calismasi vs. gerekebilir sponsor olabilmeleri icin... Yani sirketin kendisi sartlari saglayamiyor olabilir. Bu konuda genelleme yapabilmek mumkun degil sanirim, her EB icin sartlar farkli olabilir diye tahmin ediyorum, dedigim gibi EB3'un de altinda farkli alt-kategoriler var, o nedenle net bilgisi olan birinin sirketi yonlendirmesi daha dogru olur.
-
@Cagdas-Kilic, içinde söyledi: Employment Based Green Card (Is sponsorlugu ile yesil kart basvurulari)
@afrasiyab muhtemel sizlerden baslıyacakdır zaten gorusmeler, ınsallah en kısa surede guzel haberınızı duyarız burdan, lutfen paylasmayı ıhmal etmeyın. selamlar. bol sanslar.
Umarim dediginiz gibi olur. Tabi ki tum gelismeleri buradan paylasacagiz. Iyi dilekleriniz icin tesekkur ederiz.
-
Ağustos'un 23'ü için randevu tarihi verildi. Bekleyen tüm arkadaşların en kısa sürede randevu alması diliyorum.
-
@ayzek09, içinde söyledi: Employment Based Green Card (Is sponsorlugu ile yesil kart basvurulari)
Ağustos'un 23'ü için randevu tarihi verildi. Bekleyen tüm arkadaşların en kısa sürede randevu alması diliyorum.
Bol sanslar simdiden. iyi haberlerinizi bekliyoruz :)
-
@crazycells Çok teşekkür ederim. İnşallah :)
-
@ayzek09 hayırlı olsun. Cok iyi haber. Bekleyişi biraz daha heyecanlandırdı. Umarim en kisa zamanda herkese gelir 😃
-
@sinobjk Teşekkür ederim. En kısa sürede iyi haberler gelmesi dileğiyle.
-
@ayzek09 Tebrikler, Hazırlıklarınız ve gelısmeler ıle ılgılı bılgılerı paylasırsanız bızlerı cok mutlu edersınız, Umarım surec gonlunuzce olur
-
@Cagdas-Kilic Teşekkürler. Bu gün randevu kaydımı yapmayı düşünüyordum. Sabah "Göçmen Vize Randevu Kaydını Yapınız" mail'i gelince hemen yaptım. Forumdaki "ais kayıt oluşturma"dan farklı olarak Dosya numarası ve DS260 numarasını soruyorlar. DS260 formunun en sonunda çıkan AA ile başlayan numara olduğunu forumdan buldum. Daha sonra belgelerin geri gönderileceği PTT şubesini girmenizi istiyorlar. Başarı ile kaydettiniz mesajı ve kayıt ettiğiniz aile bireylerinin özeti çıkıyor.
-
@ayzek09 bundan sonra saglık kont. ve belge toplama kalıyor heralde,
-
@Cagdas-Kilic Bu gün sağlık kontrolü için randevu aldım. Gerekli belgelerin güncellerini de alınca tamam gibi duruyor.
-
tekrar merhaba arkadaşlar . bişe sormak istiyorum. ben devlet memuruyum ve bugun yeşil pasaport almaya hak kazandım. sorum şu greencard için kendim ve ailem için tüm işlemleri mevcut bordo pasaportla yaptım ve mulakat için randevu tarihi bekliyorum. şu an pasaportları değiştirip randevuya yeni pasaportlarla gitsem problem olurmu ? yada mevcut pasaportla randevuye gidip vize aldıktan sonra abd ye gitmeden yeşil pasaportları alıp eski ve yeni pasaportlarla abd ye giriş yapsam problem yaşarmıyım ? teşekkürler ...
-
@ayzek09, içinde söyledi: Employment Based Green Card (Is sponsorlugu ile yesil kart basvurulari)
Sizin adiniza cok sevindim. Bizim NVC onay tarihimiz sizden 2 hafta sonra. Darisi bizim basimiza.
-
@sinobjk, içinde söyledi: Employment Based Green Card (Is sponsorlugu ile yesil kart basvurulari)
tekrar merhaba arkadaşlar . bişe sormak istiyorum. ben devlet memuruyum ve bugun yeşil pasaport almaya hak kazandım. sorum şu greencard için kendim ve ailem için tüm işlemleri mevcut bordo pasaportla yaptım ve mulakat için randevu tarihi bekliyorum. şu an pasaportları değiştirip randevuya yeni pasaportlarla gitsem problem olurmu ? yada mevcut pasaportla randevuye gidip vize aldıktan sonra abd ye gitmeden yeşil pasaportları alıp eski ve yeni pasaportlarla abd ye giriş yapsam problem yaşarmıyım ? teşekkürler ...
Problem olmamasi lazim. Ama sponsorunuza hangi pasaportun bilgilerini verdiyseniz o pasaportunuzu tum asamalarda yaninizda bulundurmanizi tavsiye ederim.
-
@afrasiyab Teşekkür ederim. En kısa zamanda sizin de randevu tarihiniz belli olur inşallah.
-
Arkadaslar merhaba, umarim hepinizin mulakatlari en kisa zamanda planlanir, ve guzellikle sonuclanir. Bende eb3 kategorisindeyim, 23 nisan 2020 NVC evrak kabulum. Hala beklemedeyim mulakat icin. Gelisme olursa sizinle seve seve paylasicam. Mulakata giren arkadas olursa deneyimlerini paylasirsa cok sevinirim. Mutlulukla kalin.
-
@crazycells iyi gunler
EB3 dosya durumum hala NVC de beklıyor gorunuyor, umud edıyoruz kı en kısa zamanda Konsolosluk randevu verıcek.Bu bekleme suresınde, pasaport suresı 3 sene kaldıgından, yenıleme yapmayı dusunuyorum, Sizce bu mantıklı olurmu yoksa , Randevu geldıkden sonramı yenıleme yapmalı yada hıc yapmamalı mı? Bır karsıklıga neden olurmu bu durum? Sızın goruslerınız nedır.tesekurler.Saygılar -
@Cagdas-Kilic, içinde söyledi: Employment Based Green Card (Is sponsorlugu ile yesil kart basvurulari)
EB3 dosya durumum hala NVC de beklıyor gorunuyor, umud edıyoruz kı en kısa zamanda Konsolosluk randevu verıcek.Bu bekleme suresınde, pasaport suresı 3 sene kaldıgından, yenıleme yapmayı dusunuyorum, Sizce bu mantıklı olurmu yoksa , Randevu geldıkden sonramı yenıleme yapmalı yada hıc yapmamalı mı? Bır karsıklıga neden olurmu bu durum? Sızın goruslerınız nedır.tesekurler.Saygılar
Benim pasaportumun süresi bu bekleme sürecinde doldu. Ben de mülakatı beklemeden pasaportumu yeniledim. Forumdan takip ettiğim kadarıyla sorun olmuyormuş, yeni ve eski pasaport mülakatta yanınızda olduğu sürece.
-
Hocam yinede 3 sene uzun bir sure. Ben zorunlu kalmadikca riske atmazdim.
-
@afrasiyab tabi sizin pasaport surenız dolmus,cok gecerli bir neden. bende ise koca 3 sene gorunuyor:) bilemedim valla , bu nedenle bır sorun cıkarırlarsa cok uzucu olur.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
37
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum