(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
@Kef14 abd büyükelçiliğine ödüyorsunuz.

-
@denizci10 bu hangi tür vize ücreti?
-
@LordBolton, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Arkadaşlar size yanınızda bir arkadaşla gitmek mi daha iyi yoksa tek mi gitmek daha iyidir eğer DS160 formunda arkadaşla gideceğimizi söylersek bununla ilgili çok soru sorarlar mi?
Iki durumun da mantikli oldugu planlar olacaktir... Sizin planiniza hangisi daha uygunsa o sekilde ilerleyebilirsiniz.
Bu tur basvurularda bence dogal bir plan yapmaniz lazim, planinizda dogal olmayan ayrintilar soru isareti uyandiracaktir.
-
@Kef14 turist vizesi. Şu an tursit vize sayfasındayız zaten.
-
@denizci10 ücret 160 dolar biliyordum. Bugünkü kur ile 1.380 TL yapıyor, ama sizin ödemeniz 2.764 TL olunca acaba farklı bir vize türümü diye sordum.
-
@Kef14 eşi ile birlikte gidiyor ondan
-
@ayvalik10 teşekkürler

-
Acaba Eylül randevularını neye göre iptal ediyorlar
Benim 30 Eylüldü. 

-
@Burcu-Boz iptal mi edildi sizinki? Benim 15 Eylül halen gözüküyor iptal yok.
-
@Burcu-Boz İstanbul mu Ankara mı?
-
@denizci10 Ankara
-
australya pasaportu ile 7 defa amerikaya gittim netten ESTA forumu doldurdum.indigimiz her hava alaninda 90 gunluk ziyaretci vizesi verdiler veya pasaporta islediler.
-
İnternetden takip ettiğim kadarıyla, vize başvurusu yapanlara 2022 Ekim Kasım gibi randevu veriliyor. Vize ücretinin geçerlilik süresi 2022 Eylül, eee bu durumda ne olacak? Bu ücretin yan'ma ihtimali var mı?
-
@Kef14, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
İnternetde vize başvurusu yapanlara 2022 Ekim Kasım gibi randevu veriliyor. Vize ücretinin geçerlilik süresi 2022 Eylül, eee bu durumda ne olacak? Bu ücretin yan'ma ihtimali var mı?
Hayır, yok. Biz geçen yıl Haziran'da ödedik, ertelemeler sonrasında ücretin geçerlilik süresi de hep uzatıldı.
-
@Kef14 yanma ihtimali olmaz asla. Yine uzar.
-
Herkese merhabalar, ABD Vize randevularını 2022 sonlarına verıyor. Başka bir ülke üstünden abd turist vizesi alınabilir mi? Yada KKTC den almamız mumkun mudur ? Bilgisi olan var mıdır
-
@mst2163, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Herkese merhabalar, ABD Vize randevularını 2022 sonlarına verıyor. Başka bir ülke üstünden abd turist vizesi alınabilir mi? Yada KKTC den almamız mumkun mudur ? Bilgisi olan var mıdır
KKTC nin devlet statusu yoktur, devlet diye hic bir ulke tanimamistir,orda amerika konsoloslugu olacagini hic tahmin etmiyorum,kibris ab ye girdigi icin kibris turkleride yunan pasaportu kullaniyorlar...AB toplulugu uyeligi olan bir devletten sansinizi denemeye calisin.
-
Arkadaslar merhaba,
Amerikada yasiyorum ve Annem icin B-2 vizesine basvurmak istiyorum. Konsolosluk sayfasinda sadece acil durum basvurularini kabul edecekleri yaziyor. Sizlerin yazdiklarini okudugumda Kasim 2022 de randevular basliyor yazmissiniz. Suan basvuru yapabilir miyim annem icin¿
Tesekkurler. -
@sir-altan, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@mst2163, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
KKTC nin devlet statusu yoktur, devlet diye hic bir ulke tanimamistir,orda amerika konsoloslugu olacagini hic tahmin etmiyorum,kibris ab ye girdigi icin kibris turkleride yunan pasaportu kullaniyorlar...AB toplulugu uyeligi olan bir devletten sansinizi denemeye calisin.
Yunan degil Abi, Kibris Rum Kesiminin passportunu aliyorlar. Zaten Kibrislilarin bircogunun bir ayagi Ingiltere'de. Her aileden en az bir kisi Ingiltere'dedir veya bir sekilde baglantilari vardir.
Bu arada ABD'nin Guney Kibris'daki temsilciligi, sanirim haftanin bazi gunleri, Lefkosa'nin kuzey bolumune gecip, hizmet veriyor. Ama onlardan vize icin randevu alabilmek icin KKTC oturumu sahibi olmak gerekiyordur diye tahmin ediyorum.
-
@sir-altan teşekkürler bilgi için
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum
Amerikada girişte geçerli vizemi ve yeni pasaportumu istedi görevli. 2022 de giriş yaptım hiçbir problem yaşamadım.