(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
@denizci10 hem iptal edilenler, hem de iptal edilmeyenler olabilir zaten sayin @denizci10
herkesin bilgi ve deneyimini aktarmasi genel gidisati gormek icin onemli.
-
@crazycells, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@denizci10 hem iptal edilenler, hem de iptal edilmeyenler olabilir zaten sayin @denizci10
herkesin bilgi ve deneyimini aktarmasi genel gidisati gormek icin onemli.
Evet tabiki.Benim de ilk hafta lakin Ekşi’de de görünce sanıyorum böyle bir durum var.Arkadaşlardan da bilgisi olanlar paylaşım yaparlar diye umuyorum.
-
@crazycells teşekkürler
-
@balıkçı ekşi de ne gördünüz?
-
@balıkçı benimde iptal edilmedi bekliyorum.
-
Bu ileti silindi! -
@denizci10, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@balıkçı ekşi de ne gördünüz?
- sayfada bir yazar Eylül randevusunun iptal edildiğinden bahsetmiş.
-
@balıkçı link alabilir miyim?
-
@denizci10 Sanırım bundan bahsediyor hocam.
-
benimde 15 eylül 2021 randevum var 2 adet henüz iptal yok
-
Arkadaşlar size yanınızda bir arkadaşla gitmek mi daha iyi yoksa tek mi gitmek daha iyidir eğer DS160 formunda arkadaşla gideceğimizi söylersek bununla ilgili çok soru sorarlar mi?
-
Sevgili dostlar vize ücretini ödediğimiz kurum yurt içinde bir kurum mu? Yoksa yurtdışında mı? Kredi kartı ekstresin de ne yazıyor?
-
@Kef14 abd büyükelçiliğine ödüyorsunuz.

-
@denizci10 bu hangi tür vize ücreti?
-
@LordBolton, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Arkadaşlar size yanınızda bir arkadaşla gitmek mi daha iyi yoksa tek mi gitmek daha iyidir eğer DS160 formunda arkadaşla gideceğimizi söylersek bununla ilgili çok soru sorarlar mi?
Iki durumun da mantikli oldugu planlar olacaktir... Sizin planiniza hangisi daha uygunsa o sekilde ilerleyebilirsiniz.
Bu tur basvurularda bence dogal bir plan yapmaniz lazim, planinizda dogal olmayan ayrintilar soru isareti uyandiracaktir.
-
@Kef14 turist vizesi. Şu an tursit vize sayfasındayız zaten.
-
@denizci10 ücret 160 dolar biliyordum. Bugünkü kur ile 1.380 TL yapıyor, ama sizin ödemeniz 2.764 TL olunca acaba farklı bir vize türümü diye sordum.
-
@Kef14 eşi ile birlikte gidiyor ondan
-
@ayvalik10 teşekkürler 😉👍
-
Acaba Eylül randevularını neye göre iptal ediyorlar :( Benim 30 Eylüldü. 😔😔
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum