Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐

    USCIS ile AOS yapanlar icin bir konuyu paylasmak isterim;

    ABD icinde AOS islemi icin bekler durumda iken dosya durumunuz hakkinda biraz daha bilgi almak isterseniz, USCIS tarafindan saglanan EMMA hizmetini kullanabilirsiniz.

    EMMA hizmeti esasinda sanal bir operator/asistan olsa da, bu sistem uzerinde gercek bir USCIS memuru ile de yazisabilir, sorularinizi sorabilirsiniz. Ornek olarak; EMMA sayesinde dosyamin "Service Center" dan "Field Office"e transfer oldugunu ben ogrenebildim.

    Canli USCIS operatorune baglanmak icin; EMMA chat ekraninda "live agent" yazin ve cikan ekranda "Green Card" secenegini secin. Sonrasinda sizden "Case Number" gibi cesitli bilgiler sorulacak ve ardindan canli bir USCIS memuruna baglaniyor olacaksiniz. Ek not olarak duseyim; yazisma yapacaginiz memur "Tier1" memur olacaktir (bknz). "Tier1" memurlar sozlesmeli USCIS personeli olup, tam yetkili memurlar degildir. "Tier2" memurlar ise direk USCIS personelidir ve daha yetkilidir. "Tier2" memurlar ile direk iletisime ilk etapta gecemiyor olacaksiniz. Fakat "Tier1" memurlar da her detaya ulasabilmektedir.

    Su islemleri EMMA canli (Tier1) operator ile yapabilirsiniz;

    • Dosya durumunuzu ogrenebilirsiniz
    • Dosyanizin hangi ofiste oldugunu ogrenebilirsiniz
    • Servis talebi olusturabilirsiniz (Service Request)
    • Onemli bir nedeniniz var ise, hizlandirma talebi olusturabilirsiniz (Expedite Request)
    • Dosyaniz hakkinda soru sorabilirsiniz

    Not: Sadece ABD saatine gore mesai saatleri icinde memur ile iletisime gecebilirsiniz. Ayrica, Service request ve Expedite request islemleri icin mutlaka avukatiniza danisiniz. Bu tarz islemler dosyaniz acisindan ciddi etkilere sahip taleplerdir.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @mrule, içinde söyledi: AOS (Adjustment of Status) ile Green Card almak

    Ilginize cok tesekkur ederim @crazycells . Ama beni korkutan uscisin kcc ye kcc nin de konsolosluga haber vermesi ve cp randevusunu iptal etmesi. Hatta bunun bilgisini bile size vermeyebilir diyor bir avukat. Mulakat gunu bunu ogrenebilirsiniz diyor. Av remzi kulen bu durumda olan bir muvekkili icin kendisine fiziki mail geldigini konsolosluk mulakatinin iptal oldugunu bildirdiklerini soyluyor. Tek takildigim yer burasi. Eger bu olmayacaksa zaten direk tuekiyeye gidip mulakata girmek istiyorum.
    Ayrica turkiye mulakatinda aos a baslamis oldugunu ekranlarinda gorurlermis avukatlarin ortak fikirde oldugu tek yer burasi.
    Ankara bunu daha once gocmenlik basvurusu yapmis kabul ederek mulakati oljmsuz sonuclandirabilir mi?

    Evet, ben de birkac konsolosluk calisanina danistiktan sonra bu konudaki cevabimi degistiriyorum sayin @mrule , ozellikle zaman kisitlamasinin oldugu DV sureci icin cok onemli bilgiler aldim... Daha once aile sponsorlugunda GC alan ve AOS'den CP'ye gecen eski bir ornege dayanarak size cevap vermistim ama sure kisitlamasindan dolayi bir onceki cevabin tam tersi tavsiye verecegim.

    Mulakat oncesinde dosyanin USCIS'e gonderilmis olmasi konsoloslukta size vize verilememesine neden olabilirmis. Daha once aktardigimin aksine AOS ve CP'nin ayni anda yapilmasi cok riskli bir ismis; cunku dosya iki ayri kuruma ayni anda gonderilmezmis, bir kurumdan diger kuruma dosyanin aktarilmasi da hepimizin bildigi uzere cok hizli bir surec degil...

    Eger daha once KCC'ye bilgi verdiyseniz, veya USCIS'te islemlere devam ettiyseniz (ki sizin basvurunuz henuz yeni yapildi) yakin zamanda USCIS dosyanizi KCC'den isteyecek demektir. Su an dosyanin nerede oldugunu kestirmek zor olabilir, ama sanirim KCC'de gorundugunden sistem konsolosluga gidecekmis gibi size mulakat tarihi verdi. Fakat onumuzdeki haftalarda size verilen mulakat tarihinden once dosya USCIS'e aktarilinca konsolosluga herhangi bir dosya gonderilemeyecek ve siz gorusme gununde konsoloslukta olsaniz bile vize alamayacaksiniz.

    DV surecinin basinda veya diger kategorilerdeki vizelerde bu cok onemli bir bilgi degil belki... Cunku boyle bir durumda USCIS'ten konsolosluga dosyanin transferini isteyebilirsiniz... Fakat tahmin edebileceginiz gibi bu aktarma sureci haftalar surebilir... O nedenle su an zaten DV icin riskli bir yil yasadigimiz donemde var olan basvuruyu degistirmeden devam etmeniz iyi olur.

    Eger AOS'den vazgecip, CP yapacaksaniz da buna acilen karar verip hem USCIS'i hem de KCC'yi bu durumdan haberdar etmelisiniz ama mulakat tarihinize kadar dosyanin konsolosluga aktarilamayabilecegini unutmayin. Boyle bir durumda yeni bir mulakat tarihi verilmesini beklemeniz gerekecek...

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    sayin @mrule , suradan dosyanizi kontrol eder misiniz? Nerede oldugunu gosteriyor?


  • @crazycells dosya Ankara’da ready olarak görünüyor


  • @crazycells
    Case Created: 02-Nov-2019
    Case Last Updated: 02-Jul-2021

    Your case is ready for your interview when scheduled at the U.S. Consular section. If you have already scheduled an appointment for an interview, please prepare your documents as directed in your appointment letter and appear at the consulate on the appointed date and time. Otherwise, please wait until you have been notified of your interview appointment. Additional information about how Immigrant Visa interview appointments are scheduled can be found at: http://nvc.state.gov/interview
    For more information, please visit U.S. Embassy Ankara.

    Your search has returned multiple results. Please select the Case Number to display the status.


  • Sayın @crazycells
    Benim anlamadığım doysa su anda ankara da mı? Eğer ankaradaysa buraya gerı gelmek zorunda mı cunku uscis kendi kendisi ayrı dosya oluşturuyor Kcc den bağımsız sadece Kcc den vizesi ayrılmış mı dıye bakıyor diye biliyorum. Eğer ankaradan dosyanın gerı gelmesı beklenecekse aos yetısmeyecek, danıştığınızın dedıgı gıbı eğer ankara aostan dolayı Red verecekse zaten ankara da bitti demek.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @mrule, içinde söyledi: AOS (Adjustment of Status) ile Green Card almak

    @crazycells dosya Ankara’da ready olarak görünüyor

    Bu aslinda CP icin iyi bir sey olabilir. Eger AOS surecini "withdraw" etmek isterseniz hizli hareket edip USCIS'e dosyanin gitmesini engelleyebilirsiniz sanirim.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @mrule, içinde söyledi: AOS (Adjustment of Status) ile Green Card almak

    Sayın @crazycells
    Benim anlamadığım doysa su anda ankara da mı? Eğer ankaradaysa buraya gerı gelmek zorunda mı cunku uscis kendi kendisi ayrı dosya oluşturuyor Kcc den bağımsız sadece Kcc den vizesi ayrılmış mı dıye bakıyor diye biliyorum. Eğer ankaradan dosyanın gerı gelmesı beklenecekse aos yetısmeyecek, danıştığınızın dedıgı gıbı eğer ankara aostan dolayı Red verecekse zaten ankara da bitti demek.

    formlari dosyalarla karistirmayin. Dosyayi, 2021EU000... dosya numarasina sahip dosya olarak dusunun, doldurdugunuz DS-260 formu da, I-485 formu da ayni dosyaya ait...

    Ama su durumu iyi anlayin, Ankara AOS yaptiginiz icin degil, dosya USCIS'te oldugu icin (AOS'den dolayi) mulakati iptal ediyor. Cunku degerlendirebilecekleri bir dosya yok ellerinde.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @mrule isterseniz birkac avukata danisip tekrar durumunuzu gozden gecirin. Cunku ne yapmaya karar verirseniz bence hemen o yonde hareket etmeniz lazim. Eger CP'ye karar verirseniz, hem USCIS'e, hem KCC'ye, hem de konsolosluga ayni anda yazip dosyanin Ankara'dan cikmasini engellemek iyi bir fikir olabilir...


  • Sayin @crazycells
    Avukatlarla konustum tum gelismeleri birlestirdin sizin dediklerinizi de aktardim.
    Evet benim bir dosyam var 2021euxxx bu dogru

    Ama biz sanirim surada takilmisiz. Her ne kadar bir dosya gonderimi var olsa da bu dosya ne ds 260 a bagli bir dosya ne i485 e bagli.

    Her ikisi de birbirinden bagimsiz hareket ediyor ve uscis bir yere aslinda son ana kadar haber vermiyor. Bunu da su sekilde bir ornekle teyit edecegim.

    Ister aos ister cp, kcc nin sadece talihlinin aos ya da cp ye musait olmasi ile ilgili tek dosyasina bakarak hareket ediyor. Transfer olan diye tabit ettigimiz sey aslinda kcc nin konsolosluk ya da aosa uygundur durumjnfan ibaret. Uscis mulakatini olumlu bitirdikten sonra kcc ye basvuruyor sonra kcc release ediyor. Vize icin uygundur teyiti ya da serbest bitakmasi gibi.

    Bir 4 kisilik aile, 2 si aos 2 si cp yapmis. Mulakat olumlu gecmis. Sonra avukati arayan gorevliler aos olumlu gecti ama siz 4 kisilik aile icin 2 kisilik para yatirmissiniz diye soylemisler sorun var veremiyoruz demisler avukat 2 sinin konsoloslukta islem yapacagini ve konsoloslukta odeyecegini soyleyince islem olumlu sonuclanmis. Kcc ye bu dediklerini yazili bildirmesini istemis memur ve olumlu sonuclanmis.

    Uscis basvurusunu geri cekmek diye bir durum hemen hemen yok gibi. En azindan bizim durumumuz da basvuruyu geri cekip, konsolosluga mulakati garantiye almak kalan sure icin zor. Ama zaten uscis basvurusu baslangicta onem arz etmiyor zaten kcc aos yapmaya uygun hale geldiyseniz aos ta sayiliyorsunuz. Ve sizin de dediginiz gibi bir cok ds260 dolsurup cp yapmak isterken aos a basvuran arkadasimiza e mail geldi aos yapacaginizi ogrendik diye. Bu mail kcc den geldi. Hem de dosyasina hakim oldugun kisilerden su bilgiyi de teyit ettim; kcc 330 dolar yatirimindan sonra uscis e para ve evraklar varmadan once. Bu anlattigim ikinci ornekte yukardaki tezi destekliyor.
    Benim sansizligim aos icin uygun oldugumdan oturu, 330 dolarin yatirilmasi sonrasi bu asamaya gelmeden once evrak onayi alan ds260 im nvc den konsolosluk mulakati gelmesi. Tam da bu kucuk zaman arasina ve tembel bir memura denk geliyor.

    Avukatim Murat Bayram pazartesi tatil oldugu icin sali gunu kcc ile gorusecek. Akabinde alsigin aciklamalari sizlere bildirecegim.

    Belki de bie nedenle aos a uygun bulunmadi ve cp devam etti diyecekler bilemiyorum. Ama emin oldugum ogrendigim sey; uscis in kcc ye kcc nin de konsolosluga haber verme olayi: daha fazls vakit olan dosyalarda cp beklerken uscis in mulakati bitirip kcc ye haber vermesi ile oluyor sadece. Onun disinda zaten dosyayi yani vize alma hakkinin cp ye ya da aos icin tasinmasini kcc yapiyor.

    Yardimlariniz icin cok tesekkurler. Olayi anlamak bile gunler surdu 🙂 sizler olmasaydınız buraya kadar gelemezdim sağolun.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @mrule, içinde söyledi: AOS (Adjustment of Status) ile Green Card almak

    Sayin @crazycells
    Avukatlarla konustum tum gelismeleri birlestirdin sizin dediklerinizi de aktardim.
    Evet benim bir dosyam var 2021euxxx bu dogru

    Ama biz sanirim surada takilmisiz. Her ne kadar bir dosya gonderimi var olsa da bu dosya ne ds 260 a bagli bir dosya ne i485 e bagli.

    Her ikisi de birbirinden bagimsiz hareket ediyor ve uscis bir yere aslinda son ana kadar haber vermiyor. Bunu da su sekilde bir ornekle teyit edecegim.

    Ister aos ister cp, kcc nin sadece talihlinin aos ya da cp ye musait olmasi ile ilgili tek dosyasina bakarak hareket ediyor. Transfer olan diye tabit ettigimiz sey aslinda kcc nin konsolosluk ya da aosa uygundur durumjnfan ibaret. Uscis mulakatini olumlu bitirdikten sonra kcc ye basvuruyor sonra kcc release ediyor. Vize icin uygundur teyiti ya da serbest bitakmasi gibi.

    Bir 4 kisilik aile, 2 si aos 2 si cp yapmis. Mulakat olumlu gecmis. Sonra avukati arayan gorevliler aos olumlu gecti ama siz 4 kisilik aile icin 2 kisilik para yatirmissiniz diye soylemisler sorun var veremiyoruz demisler avukat 2 sinin konsoloslukta islem yapacagini ve konsoloslukta odeyecegini soyleyince islem olumlu sonuclanmis. Kcc ye bu dediklerini yazili bildirmesini istemis memur ve olumlu sonuclanmis.

    Uscis basvurusunu geri cekmek diye bir durum hemen hemen yok gibi. En azindan bizim durumumuz da basvuruyu geri cekip, konsolosluga mulakati garantiye almak kalan sure icin zor. Ama zaten uscis basvurusu baslangicta onem arz etmiyor zaten kcc aos yapmaya uygun hale geldiyseniz aos ta sayiliyorsunuz. Ve sizin de dediginiz gibi bir cok ds260 dolsurup cp yapmak isterken aos a basvuran arkadasimiza e mail geldi aos yapacaginizi ogrendik diye. Bu mail kcc den geldi. Hem de dosyasina hakim oldugun kisilerden su bilgiyi de teyit ettim; kcc 330 dolar yatirimindan sonra uscis e para ve evraklar varmadan once. Bu anlattigim ikinci ornekte yukardaki tezi destekliyor.
    Benim sansizligim aos icin uygun oldugumdan oturu, 330 dolarin yatirilmasi sonrasi bu asamaya gelmeden once evrak onayi alan ds260 im nvc den konsolosluk mulakati gelmesi. Tam da bu kucuk zaman arasina ve tembel bir memura denk geliyor.

    Avukatim Murat Bayram pazartesi tatil oldugu icin sali gunu kcc ile gorusecek. Akabinde alsigin aciklamalari sizlere bildirecegim.

    Belki de bie nedenle aos a uygun bulunmadi ve cp devam etti diyecekler bilemiyorum. Ama emin oldugum ogrendigim sey; uscis in kcc ye kcc nin de konsolosluga haber verme olayi: daha fazls vakit olan dosyalarda cp beklerken uscis in mulakati bitirip kcc ye haber vermesi ile oluyor sadece. Onun disinda zaten dosyayi yani vize alma hakkinin cp ye ya da aos icin tasinmasini kcc yapiyor.

    Yardimlariniz icin cok tesekkurler. Olayi anlamak bile gunler surdu 🙂 sizler olmasaydınız buraya kadar gelemezdim sağolun.

    Surecinizde bol sanslar. Ben hem AOS hem de CP icin ayri ayri yeterince zaman oldugunu dusunuyorum 🙂 , tek yapmaniz gereken birine karar verip o yonde tum bilgileri guncellemekti zaten... Iyi haberlerinizi 30 Eylul'den once bekliyor olacagiz 🙂


  • Şunu anlıyorum buradan . Ağustos ortası gibi yayınlanan Eylül 2021 Visa Bulletin deki Section C de ( CN Numaram 2xxx ) cut of içinde kalırsam , Dosyamı hemen gönderebilirim yani Ekime 6/7 hafta olsa bile . doğrumudur ?

    For visa availability, check the latest month's DOS Visa Bulletin. Section B contains a chart showing the current month's visa availability in the Diversity Immigrant category. The chart shows when the Diversity Immigrant cut-off is met. When the cut-off is met, visas will be available in that month for the applicants with Diversity Immigrant lottery rank numbers below the specified cut-off numbers for their geographic areas.

    Section C contains a chart showing the Diversity Immigrant category rank cut-offs for the following month, which represents the advance notification of Diversity Immigrant visa availability. As soon as a monthly Visa Bulletin is published, anyone with a lower rank number than the rank cut-off number shown in Section C is eligible to file for adjustment of status. This provides lottery winners the opportunity to file for adjustment of status up to six or seven weeks before a visa number can actually be allocated. This gives USCIS additional time to determine your eligibility for adjustment of status before the end of the fiscal year.

    A Diversity Immigrant-based adjustment application cannot be adjudicated until a visa can be allocated, as indicated in the Visa Bulletin’s current Diversity Immigrant rank cut-offs for a particular month.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Figen, içinde söyledi: AOS (Adjustment of Status) ile Green Card almak

    Şunu anlıyorum buradan . Ağustos ortası gibi yayınlanan Eylül 2021 Visa Bulletin deki Section C de ( CN Numaram 2xxx ) cut of içinde kalırsam , Dosyamı hemen gönderebilirim yani Ekime 6/7 hafta olsa bile . doğrumudur ?

    For visa availability, check the latest month's DOS Visa Bulletin. Section B contains a chart showing the current month's visa availability in the Diversity Immigrant category. The chart shows when the Diversity Immigrant cut-off is met. When the cut-off is met, visas will be available in that month for the applicants with Diversity Immigrant lottery rank numbers below the specified cut-off numbers for their geographic areas.

    Section C contains a chart showing the Diversity Immigrant category rank cut-offs for the following month, which represents the advance notification of Diversity Immigrant visa availability. As soon as a monthly Visa Bulletin is published, anyone with a lower rank number than the rank cut-off number shown in Section C is eligible to file for adjustment of status. This provides lottery winners the opportunity to file for adjustment of status up to six or seven weeks before a visa number can actually be allocated. This gives USCIS additional time to determine your eligibility for adjustment of status before the end of the fiscal year.

    A Diversity Immigrant-based adjustment application cannot be adjudicated until a visa can be allocated, as indicated in the Visa Bulletin’s current Diversity Immigrant rank cut-offs for a particular month.

    Teorik olarak dediginiz gibi oluyor, fakat bu kurali bilmeyen USCIS gorevlileri basvuruyu geri gonderebiliyorlar.

    Bu yil da AOS basvurusunun geri gonderildigi bir ornek gordum. Dolayisiyla eger erken gonderecekseniz bu kararin da ciktisini pakete ekleyin...


  • Yeni bir sorum daha var , burada bulabilirmiyim bilmiyorum sorayım dedim .
    Evrakları hazırlarken belirli bir düzen sıralama ile olmalı diye düşünüyorum . I-485 , I-765 ve I-131 için . Burada yada nerede bulabilir Table of Content , Table of Exhibits gibi bir şey DV için düzenlemiş hali için ?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Figen, içinde söyledi: AOS (Adjustment of Status) ile Green Card almak

    Yeni bir sorum daha var , burada bulabilirmiyim bilmiyorum sorayım dedim .
    Evrakları hazırlarken belirli bir düzen sıralama ile olmalı diye düşünüyorum . I-485 , I-765 ve I-131 için . Burada yada nerede bulabilir Table of Content , Table of Exhibits gibi bir şey DV için düzenlemiş hali için ?

    Herhangi bir siralama yok 🙂 Ama formlarin icerigi ve ek evraklari ile ilgili bilgileri ilk iletide bulabilirsiniz.


  • Bu ileti silindi!

  • @Figen

    I-485 icin ben asagidaki sirayla gonderdim evraklari, size cover letter'dan sahsi bilgileri silip kopyaliyorum:

    1. Two identical passport style photographs
    2. Personal check of $1,225 - Filing Fee for I-485 ($1,140) and Biometrics ($85)
    3. Form G-1145 - e-notification of Application / Petition Acceptance
    4. Form I-485 - Application to Adjust Status
    5. Copy of DV2021 Submission Confirmation
    6. Copy of DV2021 Selectee Notification Letter
    7. Copy of Form DS-260 Confirmation Page
    8. Copy of Adjustment Letter from KCC
    9. Copy of Diversity Processing Fee Payment Receipt of $330 for each applicant
    10. Copy of Birth Certificate
    11. Copy of biographic page of valid passport (Passport no)
    12. Copy of U.S. Driver’s License
    13. Copy of Social Security Card
    14. Copy of all pages of expired passport (passport no) with current nonimmigrant US Visa L1 and US entry stamps (also includes nonimmigrant B1/B2 visa and US entry stamps)
    15. Copy of Form I-129S – Nonimmigrant Petition Based on Blanket L Petition
    16. Copy of Last I-94
    17. Copy of all pages of expired passports (passport no) with nonimmigrant B1/B2 visa, nonimmigrant J1 visa and US entry stamps
    18. Copy of passport page of nonimmigrant J1 exchange visitor visa with two-year rule does not apply annotation & letter from AFS USA, Inc as supporting documents for page 11 Part 8 Item 24
    19. Copy of certification of translation
    20. Copy of High School Diploma
    21. Copy of University Diploma
    22. Copy of clean criminal record
      ILAVETEN ESIMDE OLANLAR:
      • Copy of traffic ticket and driving record
      • Copy of compulsory military service in Turkey
      • Copy of court record for name change

    Bizim zamanimizda I-944 public charge formu vardi, onun da listesini buraya ekliyorum, finansal kanit konusunda buradaki belgelere benzer belgeler eklemeniz faydali olabilir.

    1. Form G-1145 - e-notification of Application / Petition Acceptance for three applicants
    2. Form I-944 – Declaration of Self-Sufficiency for three applicants
    3. Copy of IRS tax transcripts for 2019
    4. Copy of W2s for 2019
    5. Copy of 2019 earnings summary for self-employment
    6. Copy of pay-slips for last 12 months
    7. Copy of employment letter
    8. Copy of Business license and registration
    9. Copy of checking account bank statements for last 12 months
    10. Copy of savings account statements for last 12 months
    11. Copy of home appraisal for Adres
    12. Copy of general warranty deed for Adres
    13. Copy of settlement statement for adres
    14. Copy of last month’s mortgage statement
    15. Copy of certification of translation
    16. Copy of real estate appraisement license
    17. Copy of home appraisal for Turkiye’deki evin adresi
    18. Copy of investment account statements for last 3 months
    19. Copy of retirements savings statements for last 12 months
    20. Copy of car loan statements
    21. Copy of last month’s credit card statements
    22. Copy of U.S. credit report with credit score of XXX for ISIM
    23. Sworn Statement of No US Credit History for cocuk isim
    24. Copy of employer letter for health insurance details
    25. Copy of health insurance contribution rates and deductibles
    26. Copy of Summary of Benefits and Coverage
    27. Copy of 1095-C for 2019 (2020 will be available in February 2021)
    28. Copy of health care policy pages per benefits handbook
    29. Copy of High School Diplomas
    30. Copy of High School transcripts with language courses details
    31. Copy of University Diplomas
    32. Copy of University transcripts with language courses details
    33. Copy of US equivalencies for university degrees
    34. Copy of occupational trainings certifications

    Form I-693 – Report of Medical Examination for each applicant will be provided at the time of interview.


  • @Ipek-Ozaydin hem high school hem üni diploması şart mı ? Üni yeter mi ?


  • Merhabalar,
    Green card uzerinde AOS yapan arkadaslardan, Receipt notice geldikten sonra ne kadar sure içerisinde fingerprint appointment tarihi içeren mail geldi acaba? Bizim 6 hafta oluyor neredeyse receipt notice geleli ve hala bir parmak izi icin randevu tarihi alamadık. Son zamanlarda AOS yapmış arkadaslar, süreçleri hakkında timeline bilgisi verebilir misiniz? Cok teşekkürler


  • @Minevra Geçen gün dinlediğim Türk Göçmenlik Avukatı receipt notice den 4 hafta sonra fingerprint için randevu gelmeli dedi , hatta ondan 4 hafta sonrada interview gelmeli dedi . Bana biraz erken gibi geldi malum Covid nedeni ile her şey çok geç ilerliyor . Süreniz kısıtlı olduğu için bence USCIS e bir mail yada telefon ile biraz baskı mı yapsanız acaba ? Bende DV2022 talihlisiyim ve AOS yapacağım , bende merak ediyorum ne kadar zamanda olacak dönüşler . Bol şans ..


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

155
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

419.9k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum