Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • AF ve digerlerinin Agustosta Current olmasi bence KCC Eylul icin kac vizenin bosta kalacagini hesap kitap etmek icin yaptilar ve umarim geriye kalan vizeleri diger bolgelere dagitim yaparlar diye dusunuyorum. Cunku Temmuz 8 den once butun AF deki konsolosluklar Agustos ve Eylul icin kabul edebilecekleri kadar adamlari kesinlestirecek ve geriye kalan vize miktari cikacak ortaya. Bu demekki EU icin Eylul cutoff daha yukseklerde olabilir diye dusunuyorum.


  • Aynen artık vizeler belli olacak. Ne kadarı eklenir bilmiyorum.ama bu cut off lardan daha yuksek olması muhtemel. Ne kadar yuksek olur bilmem ama fazlada buyuk bir sıcrayıs beklemiyorum.e neye gore derseniz bana gore.matematigin ise yaramadığı kanıtlandı.bundan önceki cut off lara dayanarak. Ama arkadaslar taa ilk bultende belli degil miydi bu islerin buralara gelecegi??2600 sonra 4600 geldi.o zamanko yaptigimiz yorumlara bakiyorum 2 3 aya artislar baslar demisiz surekli erteledik bu ay bu ay diye diye son aya geldik.bu kadar insanin magdur olmasi hic iyi degil. Tabiki adamlar yazmis oraya garanti degildir diye bir magduriyette aslinda soz konusu degil gibi. Bilmiyorum dolar bu haldeykende gitmekte kolay degil ki. Okul okumaya gidiyim desem ailemin suana kadar butun birikimini harcamak zorunda kalirim o da beni mutlu etmez.artik sonraki yillar diyelim tabi olursa


  • Dünden sonra hepiniz adına sevdiklerim adına kahroluyorum.Ülke çığrından çıktı bence maille bunu da belirtmek lazım demokrasinin ve hukuk üstünlüğünün olmadığını bu adaletsiz ülkede yasamak istemiyorum diye.Ne pahasına olursa olsun tüm ailemi oraya toplayacağım.Yeni veriler gelene kadar bişey demek istemiyorum aşırı moralim bozuk yolu Nashville e düşen herkesi beklerim numaramı da paylaşıyor olacağım.

  • ⭐⭐

    Bence Temmuzun ilk haftası duruma bakacaklar ve EU'ya 20-21 bin arası vize verilebilecek şekilde arttıracaklar. Kesinlikle 50 bin hedefini de gözetecekler. Diğer yıllarda 50 bin altı vize verilmiş olması 50 bin yapmak istemedikleri anlamına gelmez. Gitme isteği her sene artıyor. O senelerde gitme isteğinin ne kadar olduğunu bilmiyoruz.


  • @arnblt abi bana gelmesi icin tahmini olarak kac k vize verilmesi gerek


  • Diger kitalarin durumu gecen seneden daha kotu degil mi vize veris olarak . O zaman 20500 den daha yuksek vermek cokta zor olmasa gerek

  • ⭐⭐

    @metert sana gelinceye kadar 2100 civarı gerçek id ilerlemesi lazım. Ama bunların kaçının form doldurduğunu bilmiyoruz. Ben süreçte bizim bilmediğimiz bir çok şey olduğunu düşünüyorum. Şurada 20 gün var umarım her şey istediğimiz gibi olur. Ready ler konusunu dert etmeye gerek yok. Bence KCC Readyler in bazılarını süreçten çıkardı zaten. Öyle olması AF ve AS yi Current yapmazdı. EU da da bu ay bir çoğunu hesaba katmayacak.


  • 2018 için son bulletin gelecek ay mı yoksa eylül mü?


  • 13 temmuzda aciklanacak olan bulten son bulten olacak


  • bu durumda ilk 2019 bulletin ağustosta yayınlanacak?


  • @arnblt abi sagol. Yani ne kadar az kisi gonderdiyse formu o kadar iyi. Bekleyelim artik .sanada hayirli olsun abi. ben gidemeyecegim sen git yolun acik olsun


  • Evet oyle olacak


  • @freelander tüm temennin EU current görmenizdir, en azından biz de biraz rahat bekleriz seneye...


  • @Freelander onunuzde uzun bir sure var gibi gorunuyor. Size kolay gelsin 🙂 benimde numaram hemen hemen ayni ama gelmeyecek buyuk ihtimal ancak bunu gozeterek daha az kisi secmisler gibi .sonu guzel olsunda beklenir .:((


  • @yekta ben current olmasini beklemiyorum zaten. Sadece af'yi gorup son aya eu'da buyuk bir artis olacaginin soylenilmesine karsi yazdim. Hepsini temmuza kadar eritelim sonra bi bakalim gibi bir dusunce olamaz diyorum. Kaldi ki temmuzda current olmadan onceki numaralari gorebiliyor olacaklar. Current olan bolgelerdeki readyleri zaten 2 aya (agustos-eylul) dagitacaklardir. Sizin durumunuzdaki dosyalar icin %49luk sansi nasil hesapladilar bilemiyorum. Bizim gibi yuksek numaralar icin 15 haziranda %99 umutlar tukendi. %1 lik sans da allahtan. Matematiksel olarak bitti yani.


  • Ya gelmezse gelmesin sıra bu kadar kendinizi yıpratmayın arkadaşlar .Allah sağlık sıhhat versin hepinize sonuçta nerede olursak olalım en önemlisi sağlık sıhhat ve huzur .gerisini Amerika düşünsün bu kadar insana çıkart gc yi sonra alma onları .


  • @crazycells Sayılar ile DV 2018 içinde söyledi:

    Sevgili arkadaslar, bu emaili KCC’ye hitaben oldukca kibar bir dille yazdim. Butun buyuk dosya numarali DV2018 talihlisi arkadaslari ve bu arkadaslara destek olmak isteyen herkesi bu emaili KCC’ye gondererek onlara son bultendeki sayiyi dort gozle bekledigimizi bildirmeye davet ediyorum. Yazi, bizlerin de herkes gibi 50.000 vizenin tamaminin program icin kullanilmasini diledigimizi, vize surecine baslayan ama devam etmeyen arkadaslarin bu 50.000 vizenin tamaminin dagitilmasina mani olacaklarindan endiselendigimizi, belirtilen yasalarda NACARA programi icin 5000 vize ayrildiginin belirtildigini ve eger mumkunse bu 5000 vizeye talip oldugumuzu kibar bir dille belirtiyor. Lutfen unutmayin ki, bu mektubu DV2018 sonunda eger istedigimizi elde edemezsek bile en azindan elimizden geleni yaptik demek icin yaziyoruz. Mektubun KCC’nin kararini etkileme olasiligi oldukca dusuk. Eger diger forumlara tasiyacaksaniz asagidaki ingilizce aciklamayi tasiyabilirsiniz, ne yapmaya calistigimizi daha rahat anlarlar.
    Not: DV2018 talihlisi arkadaslar, mektubun son kismina kendi isim, dogum tarihi ve case number bilgilerini yazabilirler. Benim gibi destek olmak isteyen diger arkadaslar bu bilgi olmadan sadece isim bilgileriyle (hatta dilerseniz soyisminizi bile yazmadan) mektubu KCC’ye gonderebilirsiniz. Burada oldugumuzu ve kararlarinin herkes icin onemli oldugunu hissetsinler.

    Sayın @crazycells , yine bize verdiğiniz destek için tşk ediyorum. Sizi ve burada yorumlarıyla yardımlarını esirgemeyen herkesi tanıdığım için çok memnunum.
    Nasıl sonuçlanırsa sonuçlansın , bu süreci bize çok kolaylaştırdınız.

    Umudun kötü birşey olduğunu dün yine acı bir şekilde tattım hayatımda .. Onsuzda yaşanmıyor ancak umut galiba sadece nietzsche nin dediği gibi kötülük müdür , işkenceyi uzatmak için. 16 yıl sonra acaba mı dediğimiz bir anda yine aynısı oldu , korkumda 11 aydır olanın yine aynı olacak olması ... Bu yüzden kendimi alıştırmaya çalışıyorum..

    Yaklaşık 14 ay önce öğrendiğimizde ne hayaller kurduk ,hemen hergün okuduk ,okuduk ,izledik ,araştırdık, planlar yaptık ...

    Yine bununla ilgili bir söz var '' Tanrıyı güldürmek istiyorsan ona planlarından bahset ''

    Yine umuyorum ki ( ben adam olmam :)) ) yanılırım , yanılmıyorsakta hayat bize daha güzellerini versin...


  • @lotusice Tanrının başka planları var diyelim .. bazen doğru yerdesinizdir ama doğru zamanda değilsinizdir. Belki bizim için henüz doğru zaman değil 🙂


  • Arkadaşlar benim hala içimde umut var current olmasını bekliyorum daha önceki yıllarda bu duruma benzer tablolar var , fakat şuna pek emin değilim current olursa tüm numaralara vize görüşmesi için sıra gelir mi ? 🙂


  • eu nun current olmasını unutun


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

130
Çevrimiçi

40.9k
Kullanıcı

4.4k
Konu

426.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum