Türkiye Dışındaki Ülkelerden Adli Sicil Kaydı Almak
-
@semra-karababa, içinde söyledi: Türkiye Dışındaki Ülkelerden Adli Sicil Kaydı Almak
Ingiltere icin polis kaydı olusturma:
Belki ileride benim ihtiyaç duyduğum gibi arayış içerisinde olan olabilir..not olarak dursun..
Acro polis istasyonu sitesine girdikten sonra (site linki yukarıda bir yerde var)60 dk içinde tamamlamış olmak lazım.. save yapamıyorsunuz..
8 bölümden oluşuyor.. son bölüm ödeme.. bugün itibariyle normal posta 55 pound.. hızlı posta 95 pound..
Ilk bölüm personel bilgileri ve ingiltere ehliyet numarası ve ya ingiltere sigorta numarasi, pasaport bilgileri, adres bilgileri güncelden geriye doğru ay ve yıl dahil ve ingilteredeki adresiniz, son 5 yıl boyunca kullandığınız email, telefon numaranız, polis belgesini sizin adınıza almasını istediğiniz biri varsa bilgileri, sizi en az 2 yıl tanıyan aileden biri olmayan kişinin bilgileri , iteye yüklenecek belgeler:güncel adresinizin ingilizceye çevrilmiş hali ben ikametgahı çevirmen aracılığıyla kaselettirdim 2-pasaport resmi bulunan ilk sayfa 3-3.5 x4.5 ebadında fotoğraf..
Destekleyici belge varsa..
Her biri 2 mb den düşük olacak şekilde.
Ödemeyi yaptıktan sonra normal posta olanı 12 iş günü içinde veya sonra gönderiyorlar..hizli posta 2 gün sonra..elinize saglik.
-
@emirgenco, içinde söyledi: Türkiye Dışındaki Ülkelerden Adli Sicil Kaydı Almak
İyi akşamlar arkadaşlar yazıları okudum ama pek birşey anlamış değilim ben 2009 ve 2013 arasında Romanya’da yaşadım. Ve Amerika k1 vizesi için. 6 7 sonra konsoloslukta görüşmem olacak istenilen evraklarda polis belgeside istiyorlar. Acaba bunu Romanya’dan nasıl temin edebilirim ve bu belgenin kullanım süresi var mıdır ?
ilk iletinin basinda tum ulkeler icin bu belgeyi temin etme yolunu nasil bulacaginiz anlatilmis. Onu okudugunuza emin olun.
Artik Romanya'da yasamiyorsaniz simdiden cikarabilirsiniz, uzun sure gecse de gecerli kabul edilir.
-
@crazycells bu Bilgi harika oldu. Süper
-
Ankara büyük elçiliğin istediği Yurt dışından alınması gereken polis belgesi criminal record Romanya için belirtiyorum national police office Alınıyormuş bilginize
-
Merhaba arkadaşlar green card baş vuruşunu ben yaptım ama eşimle evlenmeden 1 kaç yıl öncesi üniversiteyi KKTC okudu ve 1 yıl kadar çalıştı onunda bu evragi alması gerekiyormu
-
@Bariş-Koç-Sahne-Sanatlari, içinde söyledi: Türkiye Dışındaki Ülkelerden Adli Sicil Kaydı Almak
Merhaba arkadaşlar green card baş vuruşunu ben yaptım ama eşimle evlenmeden 1 kaç yıl öncesi üniversiteyi KKTC okudu ve 1 yıl kadar çalıştı onunda bu evragi alması gerekiyormu
1 yil veya daha fazla zaman gecirdiyse evet, almali...
-
@emirgenco ben 2 ay kaldım gereklimi o evraga
-
@crazycells green card bana çıktı. Ama eşim KKTC de okudu 5 yıl onun alması gerekmi bu evragi
-
@Bariş-Koç-Sahne-Sanatlari, içinde söyledi: Türkiye Dışındaki Ülkelerden Adli Sicil Kaydı Almak
@crazycells green card bana çıktı. Ama eşim KKTC de okudu 5 yıl onun alması gerekmi bu evragi
Vize alacak ve 16 yasinin ustunde herkesin almasi gerekiyor polis belgesini.
-
@pilot23 Merhaba, bende Londra'dan bu işlemleri takip edeceğim. İngiltere'den GreenCard hakkında çok fazla örnek yok sizin bu işlemleriniz nasıl sonuçlandı?
-
Sayın @crazycells , Portekiz'de 10 aydır bulunmuş olacağım 1 ay sonra. Portekiz'de sabıka kaydı alınması için belirlenen süre nedir, 6 ay mı yoksa 12 ay mı? https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/Visa-Reciprocity-and-Civil-Documents-by-Country/Portugal.html buradaki linkten tam olarak nereye bakılması gerektiğini anlayamadım. Teşekkürler.
-
@dogukankskn, içinde söyledi: Türkiye Dışındaki Ülkelerden Adli Sicil Kaydı Almak
Sayın @crazycells , Portekiz'de 10 aydır bulunmuş olacağım 1 ay sonra. Portekiz'de sabıka kaydı alınması için belirlenen süre nedir, 6 ay mı yoksa 12 ay mı? https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/Visa-Reciprocity-and-Civil-Documents-by-Country/Portugal.html buradaki linkten tam olarak nereye bakılması gerektiğini anlayamadım. Teşekkürler.
Hangi vizeye basvuru yapiyorsunuz?
genel bolumde veya polis belgesi bolumunde ayri olarak belirtilmemisse 1 yil olarak dusunebilirsiniz. 1 ay sonra Turkiye'ye tamamen geri donus mu yapmayi planliyorsunuz? Yoksa Portekiz'e gelip gidecek misiniz?
-
6 ay ya da 1 sene ingiltere'de ikamet edenlerin de sabıka kaydı alması gerekiyor muP
-
@crazycells DV 2021 talihlisiyim, eğitim için buradaydım 1 ay sonra kesin dönüş yapıyorum. Toplamda 10 ay olacak fakat tam olarak linkten nereye bakmam gerektiğini bulamadım yani 6 ay, 12 ay gibi bir şey görmedim. Sadece D kısmına tıkladığımda 60 ay gözüküyor o da imkansız gibi bir şey, yani 60 aya kadar kalıp sabıka kaydı istememek..
-
@Ai123, içinde söyledi: Türkiye Dışındaki Ülkelerden Adli Sicil Kaydı Almak
6 ay ya da 1 sene ingiltere'de ikamet edenlerin de sabıka kaydı alması gerekiyor muP
Ingiltere icin sure 6 ay.
-
@dogukankskn, içinde söyledi: Türkiye Dışındaki Ülkelerden Adli Sicil Kaydı Almak
@crazycells DV 2021 talihlisiyim, eğitim için buradaydım 1 ay sonra kesin dönüş yapıyorum. Toplamda 10 ay olacak fakat tam olarak linkten nereye bakmam gerektiğini bulamadım yani 6 ay, 12 ay gibi bir şey görmedim. Sadece D kısmına tıkladığımda 60 ay gözüküyor o da imkansız gibi bir şey, yani 60 aya kadar kalıp sabıka kaydı istememek..
Hazir Portekiz'desiniz diye almanizi tavsiye ederim, kaldiginiz sure 1 yili bulmamis ama cok yakin. Buyuk ihtimal hickimse sormayacak ama mulakatta ne olur ne olmaz diye yaninizda bulundurmak isteyebilirsiniz.
-
Kıbrıs Konsoloslugundan randevu aliyormuyuz direk gitsek olurmu bu evragi almak için istanbulda
-
@crazycells Çok teşekkür ederim yardımınız için, her ihtimale karşı alacağım..
-
Kıbrıs Konsoloslugundan randevu aliyormuyuz direk gitsek olurmu bu evragi almak için istanbulda
kıbrıs için bu başlığı inceleyin lütfen;
https://yesilkartforum.com/forum/topic/150/türkiye-dışındaki-ülkelerden-adli-sicil-kaydı-almak
-
@FBazer '' Karakter belgesi '' :)))
ben de 6 sene KKTC de okudum ben de aynı şekilde yapayım .
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum