Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

CVS’te Pharmacy Technician olarak calismak

Sağlık Sektörü
34 16 2.0k 18

Benzer Başlıklar

• Kimyager olarak çalışmak

Sağlık Sektörü
    3
    0 Oy
    3 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @EsmaY akreditasyon konusunda genel bilgiler icin su basligi da incelemenizi tavsiye ederim: https://yesilkartforum.com/forum/topic/206/amerikan-üniversiteleri-akreditasyonu
  • Amerikada surgical technician olarak çalışmak?

Taşındı Sağlık Sektörü
    8
    0 Oy
    8 İleti
    2k Bakış
    A
    @knnrn greencard ile garsonluk veya kasiyerlik ayrıca ikinci iş olarak paket servis vs düşünüyorum.
  • Radyoloji Teknikeri olarak çalışmak?

Sağlık Sektörü
    9
    0 Oy
    9 İleti
    5k Bakış
    V
    tıbbi görüntüleme teknikeriyim . amerikaya da çalışmak istyorum . bilen varmı ????lütfen
  • Amerika'da Psikolog olarak çalışmak

Sağlık Sektörü
    29
    1 Oy
    29 İleti
    12k Bakış
    damladavD
    @barky merhaba, benim bildiğim her eyaletin şartları farklı ama hemen hemen dediğiniz gibi. Okuldan ders alma zorunluluğu yok ama lisans yenilemek için her yıl 10 saat kadar bi ders almanız gerekiyor, bilgileri taze tutmak amaçlı gibi. Onun dışında bu alanda yapılacak işler kısıtlı ama lisansınız olmadan sadece ilk görüşme, raporlama, grup terapileri gibi şeyler yapabilirsiniz. Çoğu yer sizi associate lisans ile çalıştırıp supervision saatlerinizi doldurmanıza yardımcı oluyor tabi normal lisanslı psikologdan daha az saatlik ücret alıyorsunuz, köprüyü geçene kadar diyelim :)
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

21

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k