Green card çekilişini kazandıktan sonra tekrar başvuru yapabilir miyiz?
-
Merhaba; Ben 2022 talihlisiyim. Başlıkta da yazdığım gibi ya onay alamazsam bu sene, belki bir sonraki seneye yine çıkar tekrar mülakata giderim şartları daha iyileştirmiş olurum. Bu mantıkla bakarsak tekrar başvuru hakkımız var mı bu sene? Malum bizim mülakatlar ekim ayında başlayacak, bu ayda başvurularda açılacak.
-
@Fouray her sene başvuru yapabilirsin
-
@ayvalik10, içinde söyledi: Green card çekilişini kazandıktan sonra tekrar başvuru yapabilir miyiz?
@Fouray her sene başvuru yapabilirsin
Teşekkürler
-
@Fouray lütfen forumu kullanmaya devam etmeden önce forum kurallarını okuduğunuzdan emin olun. zaten cevabı olan soruları ya da ilgili başlığı bulunan sorularınız için yeni başlıklar oluşturmayın. sorunuzun cevabı ise evet başvuru yapabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/14/forum-kuralları -
@Rhonster, içinde söyledi: Green card çekilişini kazandıktan sonra tekrar başvuru yapabilir miyiz?
@Fouray lütfen forumu kullanmaya devam etmeden önce forum kurallarını okuduğunuzdan emin olun. zaten cevabı olan soruları ya da ilgili başlığı bulunan sorularınız için yeni başlıklar oluşturmayın. sorunuzun cevabı ise evet başvuru yapabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/14/forum-kurallarıForumda arama yaptım istediğim cevabı bulamadığım için açtım zaten. Yoksa konu aramak yeni konu açmaktan daha kolay bende biliyorum! Öneri için teşekkürler.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum