DV2023 Sohbet Odası
-
@gariban Hadi İnşallah umarım bu sefer yüzü gülen ben olurum. :united_states: :united_states: :united_states:
-
Dv2022 sayıları belli oldu mu bilginiz var mı? hiç yayınlandı mı istatistik falan?
-
paylaşır bu da @kotpantelon totemimiz olsun, @kotpantelon bize de çıksın ama dua et yalnız kendine müslüman olma
-
@hadi-BE Kendime engel olamıyorum. Foruma girmeden foto atmadan bir şeyler yazmadan duramıyorum....
-
@gariban O halde 7 mayıs 2022 de hep birlikte mutluluktan ağlayalım inşallah... :folded_hands: :folded_hands_dark_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_medium-dark_skin_tone: :folded_hands_medium-light_skin_tone: :folded_hands_medium_skin_tone:
-
@kotpantelon, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası (Bekleme Odası)
@hadi-BE Kendime engel olamıyorum. Foruma girmeden foto atmadan bir şeyler yazmadan duramıyorum....
Olma da zaten. İşini gücünü engellemediği sürece paylaşırsın. Şahsen benim hoşuma gidiyor.
-
@hadi-BE Umarım hayaller de kalmaz, ve mutlu sonla neticelenir. Hayali dahi beni mutlu etmeye yetiyor. Bir de gerçek olsa... :united_states:
-
@kotpantelon, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası (Bekleme Odası)
@hadi-BE Umarım hayaller de kalmaz, ve mutlu sonla neticelenir. Hayali dahi beni mutlu etmeye yetiyor. Bir de gerçek olsa... :united_states:
Elbet olacak! Ama bugün ama yarın. Sağlık iyi olsun gene beklerim 🤜
(Sevgili evren, "gene beklerim" kısmını çok da ciddiye alma 2023 son olsun) -
Bunu paylaşmadan edemeyeceğim 😂

-
Abi, Türk kadınına bir başka mı yakıyor? Ben mi görmek istediğimi görüyorum. 😍
-
Herkese iyi hafta sonlari dostlar
-
ne zaman açılıyor başvurular ?
-
@Florida12, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası (Bekleme Odası)
ne zaman açılıyor başvurular ?
Geç kaldın. 21 Mayıs'da açıldı 28 Mayıs'da bitti. Bir sonraki 2022 yılında 😌
Tabi ki şaka. Tam tarih belli değil ama Ekim Kasım arası. Forumu takip et.
-
@Florida12 eylül ayında kılavuz yayınlanıyor ozaman net tarih belli oluyor
-

Alaska, ABD'nin yüzölçümü en büyük, nüfus yoğunluğu en az olan eyâletidir. Rus İmparatorluğu'ndan 30 Mart 1867'de 7,2 milyon dolar karşılığında satın alınarak ABD'ye katılmıştır. Oldukça soğuk bir iklime sahiptir. My dream :united_states: :united_states: :united_states:
-

Neredeyse Alaska'nın her yerinden kuzey ışıklarını görme şansınız var ama özellikle Fairbanks şehri bu konuda öne çıkan yerdir. My drem :united_states: :united_states: :united_states:
-

Alaska Evleri için olmazsa olmazların başında şömine gelir. Kışın donan bir gölü, şöminenin yanından izlemekten daha güzel ne olabilir ki? Bu şömineler modern yapıda da olabilir, daha geleneksel de… Ancak olmazsa olmazların ilk maddesidir.

Alaska Evleri için olmazsa olmazların ikinci maddesi verandadır.

Seyredecek ve dinlenecek güzel bir dış mekanınız yoksa mükemmel manzaraya sahip olmanın ne anlamı olurdu? Alaska Evlerinde verandalar bazen üst bazen alt katta yer alır.Ancak evin bir yerinde de olsa mutlaka yer alır.

My dream :united_states: :united_states: :united_states: -

Doğayla iç içe olan, balta girmemiş ormanları bulunan, her yanı nehir ve göllerle çevrili bir cennette yaşamak isteyenler için. Tabi oldukça soğuk bir iklime sahip olan bir cennette... Alaska My dream :united_states: :united_states: :united_states:
-
Buraya gelin ateistler 🤣🤣🤣
https://www.instagram.com/reel/CPdMvWWBQ12/?utm_medium=copy_link
-
@gariban, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası (Bekleme Odası)
@kotpantelon bu senenin talihlisi sensin kim resim paylaşsa kazandı sıra sende
@hadi-BE Hocam biz bu yüzden kaybediyormuşuz 😅
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum