DV2023 Sohbet Odası
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası (Bekleme Odası)
İyi akşamlar gün gelecek herkesin evinde bu poşetten 3-5 tane olacak ama ne zaman bilemiyorum
Hadi inşallah 🙏🙏
-
@Ali-Ege-Can-0 Afiyet olsun . Bizim içinde mangalda bir şeyler atıştırın. Kokusu buralara kadar geldi.
-
@redsat2000 Sizde davetlisiniz, mutlaka bekliyoruz... :slightly_smiling_face:
-

Hawaii ya da Havai, Amerika Birleşik Devletleri'nin eyaletlerinden biridir. Pasifik Okyanusu'nda bulunan ve tamamen adalardan oluşan tek eyalettir. Eyalet neredeyse tüm Hawaii takımadalarını kapsar, 137 ada, 2.400 km'ye yayılmıştır. My dream :united_states: :united_states: :united_states:
-

Hawaii'de okyanus böyle gözüküyor, Bizlere de bir gün umarım buradan okyanusu izlemek nasip olur... My dream :folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands: :folded_hands_dark_skin_tone:
-

Burası gerçekten saklı bir cennet... Hawaii My dream :united_states: :united_states: :united_states:
-

Hawaii de bir sahil... My dream :united_states: :united_states: :united_states:
-

Bir gün umarım bizlere de bu cennetin tadını çıkarmak nasip olur. Hawaii My dream :united_states: :united_states: :united_states:
-

Bir gün bende bu iskeleden okyanusa doğru yürümek istiyorum... Hawaii My dream :united_states: :united_states: :united_states:
-
Bu ileti silindi! -
Yerimi alayım herkese bol şans :))
-
@kotpantelon bu senenin talihlisi sensin kim resim paylaşsa kazandı sıra sende
-
@gariban, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası (Bekleme Odası)
@kotpantelon bu senenin talihlisi sensin kim resim paylaşsa kazandı sıra sende
Bütün seneye yayması lazım ama. Mayıs 2022'ye kadar paylaşıma devam. Güzel güzel fotolar bekliyoruz @kotpantelon
-
@gariban Hadi İnşallah umarım bu sefer yüzü gülen ben olurum. :united_states: :united_states: :united_states:
-
Dv2022 sayıları belli oldu mu bilginiz var mı? hiç yayınlandı mı istatistik falan?
-
paylaşır bu da @kotpantelon totemimiz olsun, @kotpantelon bize de çıksın ama dua et yalnız kendine müslüman olma
-
@hadi-BE Kendime engel olamıyorum. Foruma girmeden foto atmadan bir şeyler yazmadan duramıyorum....
-
@gariban O halde 7 mayıs 2022 de hep birlikte mutluluktan ağlayalım inşallah... :folded_hands: :folded_hands_dark_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_medium-dark_skin_tone: :folded_hands_medium-light_skin_tone: :folded_hands_medium_skin_tone:
-
@kotpantelon, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası (Bekleme Odası)
@hadi-BE Kendime engel olamıyorum. Foruma girmeden foto atmadan bir şeyler yazmadan duramıyorum....
Olma da zaten. İşini gücünü engellemediği sürece paylaşırsın. Şahsen benim hoşuma gidiyor.
-
@hadi-BE Umarım hayaller de kalmaz, ve mutlu sonla neticelenir. Hayali dahi beni mutlu etmeye yetiyor. Bir de gerçek olsa... :united_states:
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
12
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum