DV2023 Sohbet Odası
-
@Ping-PONG her zaman. kanada ya da vize başvurusu yapayım dedim ama nasıl olacağını bulamadım. fikri olan var mı??
-
@denizci10, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
@Ping-PONG her zaman. kanada ya da vize başvurusu yapayım dedim ama nasıl olacağını bulamadım. fikri olan var mı??
Gerek yok. ABD yi aldıktan sonra başvur direkt alıryorsun evrakta istemiyor.
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
Gerek yok. ABD yi aldıktan sonra başvur direkt alıryorsun evrakta istemiyor.
Ayol 7 haziran 2022 ye vermişler randevu nasıl alsınnn.. yedi haziran iki bin yirmiki... tükenir insan o zamana kadar...
-
@hascerob aynen öyle. @Ping-PONG ben süreçleri hızlandırmak istiyorum artık. bekle bekle nereye kadar. bu odanın adı bile beni rahatsız ediyor artık.
@crazycells den ricam bu odanın adını artık değiştirelim. DV2023 Muhabbet Odası falan olsun. Bekle bekle nereye kadar. Bir de subliminal mesaj var zaten "BekleME". yani boşuna bekleme sana çıkmayacak gibime geliyor. Belki bu adam ne saçmalıyor diyen olabilir saygım sonsuz. :)
-
@Ping-PONG ağa dedim ya imzada taktik maktik yok bam bam bam... ilk kimden alırsam artık. ingiltere 10 yıllık için 855 pound istediler kişi başı vazgeçtim. yoksa oradan da alacaktım.
-
@Ping-PONG ağa dedim ya imzada taktik maktik yok bam bam bam... ilk kimden alırsam artık. ingiltere 10 yıllık için 855 pound istediler kişi başı vazgeçtim. yoksa oradan da alacaktım.
Ankara antlaşması ile hollanda da deneyebilirsiniz
-
@hascerob aynen öyle. @Ping-PONG ben süreçleri hızlandırmak istiyorum artık. bekle bekle nereye kadar. bu odanın adı bile beni rahatsız ediyor artık.
@crazycells den ricam bu odanın adını artık değiştirelim. DV2023 Muhabbet Odası falan olsun. Bekle bekle nereye kadar. Bir de subliminal mesaj var zaten "BekleME". yani boşuna bekleme sana çıkmayacak gibime geliyor. Belki bu adam ne saçmalıyor diyen olabilir saygım sonsuz. :)
@denizci10 çocuklar için bekliyoruz, çıksın da onların da hayatları kurtulsun diye. Kaç yıldır başvuruyoruz çıkmadı çocuklar büyüdü gitti. Hakketten BekleME odası olmuş
-
Abicim sen gel çarşamba günü oturalım. Gönderelim seni Kanada ya ne bekliyorsun 🤣
-
@Ping-PONG gelemem ama uzaktan görüşme yapalım. bu arada kanada ya vize başvurusu yapamadım. çıldırmak üzereyim.
-
@hascerob eee boşa konuşmuyoruz burda :D
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
Kaybetmekten korktuğun her şeyi feda edebilmeyi öğrenmelisin.
sabit maaşa çalışanlar ya korkaktır ya da vasıfsızdır.
-
@istanbuladami, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
@Emtee bu çekiliş süreci ile ilgili söyleyeceğimi söyledim. Bizim insanımız sağ duyu ve vicdan ile hareket etmez. Önüne set koyacaksın. 15$ lık bir başvuru ücreti bir şeyleri çözer işte. yarı yarıya düşer başvuru eminim buna
Başvururken insanı çileden çıkaracak bi test koysalar. Güzel olur aslında.
-
@flz, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
Sanirim bu green card number Numarası 7 ve 6 ile başlayan kimseye cikmamis🙃
Bende de aynı 20227
-
Geçen sene de 2021”9” ile başlıyormuş hem eşimin hem benim
-
benimki de 7 ile başlıyor :D
-
ama 3 senedir 7 ile başlıyor benim :D
-
Cumhurbaşkanı'da subliminal mesaj veriyor arkadaşlar. Hedef 2023 derken Green Card'ı kastediyor 😅
-
@crazycells talebimizdir odanın adını DV2023 Sohbet Odası yapabilirmisin :D "BekleME" biraz ironik gelmeye başladı :)
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
ama 3 senedir 7 ile başlıyor benim :D
Bizimkilere de baktım şimdi 7 ile başlıyor ikisi de :D bence alakası yoktur ya
-
@tolgasatir aynen öyle ya... teşekkür ederim desteğiniz için :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum