DV2023 Sohbet Odası
-
@flz, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
Sanirim 7 yüksek lisans veriliyor 6 lisanslara ve 5 on lisans diye gidiyor tabi bu bir tahmin..😄
Ben lisans mezunuyum ama 7 ile başlıyor öff çıksın da valla gerisi umrumda değil...
-
@gariban hakikaten var bir uğur eyaletlerde 🙈
-
@hascerob, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
Sanirim 7 yüksek lisans veriliyor 6 lisanslara ve 5 on lisans diye gidiyor tabi bu bir tahmin..😄
Ben lisans mezunuyum ama 7 ile başlıyor öff çıksın da valla gerisi umrumda değil...
Canım ben kaçırdım sen baktın mı @hascerob
-
@istanbuladami, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
@Emtee bu çekiliş süreci ile ilgili söyleyeceğimi söyledim. Bizim insanımız sağ duyu ve vicdan ile hareket etmez. Önüne set koyacaksın. 15$ lık bir başvuru ücreti bir şeyleri çözer işte. yarı yarıya düşer başvuru eminim buna
bence de... ya da bu arkadaşlar insanları sinirlendirmek için bilerek yapıyorlar. başka bir açıklaması olamaz. normalde çok ağır küfür ederim ama küfrü bıraktım.
-
Can sıkıntıdan hep bunlar 😃😂
-
alın size video :D
https://www.youtube.com/watch?v=kvacSvePJVY -
@hadi-BE, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
@Hyller, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
Turist vizesine başvuran ve ya başvurmayı düşünen var mı 2022 zedelerden 🤔
@denizci10 başvurmuştu sanırım.
başvurdum. 26 mayıs 2022 ye randevu verdi. Yanlış anlaşılmasın diye tekrar yazıyorum 2022 deki 26 mayıs a. :(
-
@denizci10 troller yine ortalığımı karıştırdı abi :D
-
@Rhonster sorma ya
-
@hascerob, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
Canım ben kaçırdım sen baktın mı @hascerob
Baktım baktım kör olaydım da görmeyeydim :(
-
@denizci10 tarihi güncellemek için girdim az önce 7 haziran 2022 ye randevu verdiğini gördüm.
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
alın size video :D
https://www.youtube.com/watch?v=kvacSvePJVYYaaa ekremm benim arkadaşım yanlış anlamadıysam Tampa’ya taşınıyo! Şaka gibi evrene nasıl mesaj gönderdik böyle :))
-
@denizci10, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
@hadi-BE, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
Turist vizesine başvuran ve ya başvurmayı düşünen var mı 2022 zedelerden 🤔
@denizci10 başvurmuştu sanırım.
başvurdum. 26 mayıs 2022 ye randevu verdi. Yanlış anlaşılmasın diye tekrar yazıyorum 2022 deki 26 mayıs a. :(
Şaka gibi...
-
Ben düşündüm de aklıma sonradan şey geldi. Şimdi biz GC' a başvurup yerleşme planları yapıyoruz. Bu adamların bunu görüp acaba B2 ye vize çıkarmama gibi bir durumu olur mu? tereddütteyim
-
@denizci10 yok artık. E belki 8.05.2022 de GC kazanacaksın ona gerek kalmayacak. O nasıl iş :D :D
-
@istanbuladami, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
Ben düşündüm de aklıma sonradan şey geldi. Şimdi biz GC' a başvurup yerleşme planları yapıyoruz. Bu adamların bunu görüp acaba B2 ye vize çıkarmama gibi bir durumu olur mu? tereddütteyim
Yani gc başvurusu yapıyorsak yasal yollardan gitmeyi deniyoruz demektir. B2 alıyorsakta yine vizemiz süresince durup, statü değiştirip yine yasal yollarla şansımızı deneyeceğiz aksi durum söz konusu bile olamaz... (Kopyala yapıştır görürlerse bunu da görsünler :) )
-
@istanbuladami amin. İnşallah dediğiniz gibi olur.
-
@denizci10
Boşver ABD yi Toronto ya gönderelim seni.
Banada yardımcı olursun geldiğimde seneye yanındayım 🤣 -
@Ping-PONG her zaman. kanada ya da vize başvurusu yapayım dedim ama nasıl olacağını bulamadım. fikri olan var mı??
-
@denizci10, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
@Ping-PONG her zaman. kanada ya da vize başvurusu yapayım dedim ama nasıl olacağını bulamadım. fikri olan var mı??
Gerek yok. ABD yi aldıktan sonra başvur direkt alıryorsun evrakta istemiyor.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum