DV2023 Sohbet Odası
-
@istanbuladami sonuna kadar hakkısın bro 👏🏻
-
@depresif, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
@Hyller, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
"vallahi Selected" demek için nelerden vazgeçerdim ahhh ahh yaktınız bizi gençler :( Bu hikayede yanan biz olduk....
Her olay gibi buda 2-3 haftaya unutulur diye umuyorum
@depresif tabi ama bizim içimizde kalacak 🙈
-
Turist vizesine başvuran ve ya başvurmayı düşünen var mı 2022 zedelerden 🤔
-
@denizci10 başvurmuştu sanırım.
-
https://www.youtube.com/watch?v=f3h_E3VTXIw
Bu muazzam şehrin muhteşem sokaklarında dolaşmak umarım bir gün bana da nasip olur. I'm in love with you New York :beating_heart: :beating_heart: :beating_heart:
-
Sanirim bu green card number Numarası 7 ve 6 ile başlayan kimseye cikmamis🙃
-
@flz şimdi baktimda benim case number da dediğin gibi 20227 ile başliyor :) acaba bir standarti felan mi var? Gc olmazsa artik hatun bulup evlenecez. Bu gc ye kalirsak bana kesin çikmaz hayatimda zaten şans yok %1 lik şeyde hiç şansim olmaz. Evlilik de nereden hatun bulucaz o var...
-
@flz, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
Sanirim bu green card number Numarası 7 ve 6 ile başlayan kimseye cikmamis🙃
Ben de baktım şimdi 20227 ile başlıyor bizim de....
-
Sanirim 7 yüksek lisans veriliyor 6 lisanslara ve 5 on lisans diye gidiyor tabi bu bir tahmin..😄
-
@Hyller bu sene eyaletlerin resimlerini sen paylaş kim paylaşsa çıkıyor baksana @Final-Approach kazandı geçen sene, bu sene de @chandler kazandı
-
@flz benim yüksek lisansım var ancak 20226 olarak başlamış mesela :) ama 6 ve 7 olanlara çıkmaması durumu gerçekten doğru olabilir
-
2023-2026 yılları arasında bu forumun yarısından fazlasına çıkmış olacak..
-
Sanirim 7 yüksek lisans veriliyor 6 lisanslara ve 5 on lisans diye gidiyor tabi bu bir tahmin..😄
Ben lisans mezunuyum ama 7 ile başlıyor öff çıksın da valla gerisi umrumda değil...
-
@gariban hakikaten var bir uğur eyaletlerde 🙈
-
@hascerob, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
Ben lisans mezunuyum ama 7 ile başlıyor öff çıksın da valla gerisi umrumda değil...
Canım ben kaçırdım sen baktın mı @hascerob
-
@istanbuladami, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
@Emtee bu çekiliş süreci ile ilgili söyleyeceğimi söyledim. Bizim insanımız sağ duyu ve vicdan ile hareket etmez. Önüne set koyacaksın. 15$ lık bir başvuru ücreti bir şeyleri çözer işte. yarı yarıya düşer başvuru eminim buna
bence de... ya da bu arkadaşlar insanları sinirlendirmek için bilerek yapıyorlar. başka bir açıklaması olamaz. normalde çok ağır küfür ederim ama küfrü bıraktım.
-
Can sıkıntıdan hep bunlar 😃😂
-
alın size video :D
https://www.youtube.com/watch?v=kvacSvePJVY -
@hadi-BE, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
@denizci10 başvurmuştu sanırım.
başvurdum. 26 mayıs 2022 ye randevu verdi. Yanlış anlaşılmasın diye tekrar yazıyorum 2022 deki 26 mayıs a. :(
-
@denizci10 troller yine ortalığımı karıştırdı abi :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum