DV2023 Sohbet Odası
-
@Ping-PONG bayramm üstü ne bileyim ya siteye bile zor giriyorum

Edit* entry expresste kabul için toplam puann kaçç??
-
@ahsenaydgdu 470 leri kabul etmişti en son hala alımlar devam ediyor mu bilmiyorum bu pandemi döneminde uzun süredir takip etmiyorum 6-7 ay öncesinin puanları böyleydi
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
@nevzatyildizz, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
@justm, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
@nevzatyildizz
Yeni zelanda da residence alıp 1 yıl kalınca otomatik permanent residence a dönüyor ve ülkeden çıkıp gitsen bile (durmak zorunda değilsin) ömürlük hak. Permanent residence elinde. Alamıyorlar. Diğer ülkelerden farklı olarak böyle bir güzelliği var. Bir araştıraana Yeni zelanda için süreci biraz ben resmiyet işlerini öğrendimde nasıl giderizi felan araştırmadım. Avustralya dan daha iyi duruyor. Sonra gel bize de anlat

Orada iş yok onlar iş için Avustralya ya gidiyor

Avustralya da artık kolay kolay almıyor. Millet 65-70 puanla Pr alıyordu artık 85-90 puan altına davet gelmiyormuş. En kötü Türkiye'de kalmayız umarım.

Puanımı bir çek edeyim bende bakayım. Canada 626 puan yapıyorum. Garanti PR
sarece dile 3-4 ay yüklenmem lazım.@ahsenaydgdu Alex in neden kesin konuştuğunu öğrendim. Adam sponsor ayarlıyor ve sponsor 200 puan, puanlama sisteminde.
626 mı nasıl çıkıyor o puan şoktayım
bizim 1.5 sene önce eşimle 492 çıkmıştı (ielts e girmeye üşendik
sonra babamız rahatsızlandı kaldı öyle) bu arada eski ielts leri girmiştik overall eşim 9 ben 7.5) -
@Rhonster, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
@denizci10 aşağı yukarı 1000 1200 dolar arası abi git gel ankara da konakla unganlar vize masrafları filan unuttuğum birşey olursa eklerim.
8500 tl ediyor. Kişi başı. 2 kişi dersen 17000 tl. Bunu bilmeden başvuran ve kazanan en az 5 bin kişi vardır.
-
@justm kriterlere bakılan linki paylaşabilir misiniz rica etsem

-
@justdream, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
@omererinc ahanda link https://yesilkartforum.com/forum/topic/3423/dv2021-mulakat-deneyimleri?_=1620824269582
2021'den bir şey çıkmaz. 2020 tek tük @omererinc Sen direk 2019 mülakat deneyimlerini oku.
-
-
Arkadaslar merhaba, benim 2 sorum olacakti yardimci olursaniz cok sevinirim.
1- esim asil kazanan ve kendisinin dogum yeri iskenderun ama biz birth of city kismina iskenderun yerine sehir olarak algiladik ve hatay yazdik bunu degistirmemiz gerekiyor mu?
2- green kartin postalanacagi abd adress kismindaki ilk alan adresteki ad soyad ama biz oraya aceleden ad soyad yerine abd adresini yazdik. Abd adresi zip kodu ve telefon numarasi dogru ama karti teslim alacak ad soyad malesefki yok yerine adres yaziyor bu sorun olur mu ?
3-Bunlar icin ds 260 formunu actirmak gerekir mi , Actirmak icin mail atilinca kac gun sonra geri donus oluyor acaba ?
Buarada biz ds260 formuna ulasamiyoruz surekli hata veriyor, bize has bir durum mu acaba yoksa herkes bu hatayi aliyor mu. Technical problem veriyor isleminizi bu saatte yapamiyoruz diyor.
Tesekkurler yardimlariniz icin. -
@justm kanadadaymışız gibi doldurdum 425 çıktı yetmiyor
en kötü 500 yapmak lazım -
@denizci10 evet 5 bin kişi dünya genelinde dimi ? çünkü türkiye de toplam kazanan kişi 2800 ama çok takılma abi crazycells e sorarsan cevap bile vermez bu soruya
anlata anlata dilinde tüy bitti artık cevaplamıyor bile
o 5 bin kişinin yerine yedeklerden 5 bin kişi gidecek bu asıl seçilenlerin yerine eğer o başvurmasaydı belki biz olurduk sorusunun cevabı ise green card çıkma ihtimalinden binlerce kat daha düşük. -
@ahsenaydgdu bizim için de hayal oldu
https://www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/submit-profile/rounds-invitations.html en son 752 ile almışlar -
@bozer340 sorularınızı yanlış yerde soruyorsunuz hocam DV2022 Aşamaları başlığında sormanız gerek burası loserlerin mekanı

-
@Rhonster 4 kere kaybetmek loserlık değildir. Buna başka bir kelime bulmamız lazım.

-
@justdream Benim gördüğüm ilk başvurusunda kazananda çok insan var, 10 defa başvurup hiç kazanamayanda...
-
@kotpantelon Bir tarafa bakıp ulan ne şanslılar var diyoruz, diğer tarafa bakıp halimize şükrediyoruz. Dün 26 yıldır kazanamayan biriyle tanıştım
şans böyle bir şey -
@Rhonster kusurabakamayin
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
@denizci10 evet 5 bin kişi dünya genelinde dimi ? çünkü türkiye de toplam kazanan kişi 2800 ama çok takılma abi crazycells e sorarsan cevap bile vermez bu soruya
anlata anlata dilinde tüy bitti artık cevaplamıyor bile
o 5 bin kişinin yerine yedeklerden 5 bin kişi gidecek bu asıl seçilenlerin yerine eğer o başvurmasaydı belki biz olurduk sorusunun cevabı ise green card çıkma ihtimalinden binlerce kat daha düşük.Avrupa'daki kazananlar arasında. Sonuçta 2022EUR4XXXX kere kadar gidiyor numaralar.
-
@justdream Acaba bir gün o şanslılardan biride biz olabilecek miyiz. Yıllarca peşinden koşup ta kazanamamakta mümkün ne yazık ki...

-
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/W5jHBXlwM0o" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>
Bu sevinci yaşayabilmeyi çok istiyorum...
-
@denizci10 yok abi o kadar değil toplam dünya genelinde 100 bin civarı seçilen oluyor gelen sayılar şans yani o yıl EU dan çok kazanan vardır oraya kadar gider mesela bu sene hiç 40 binlerde duymadım ben.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
40
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum