(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
@denizci10, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Has anyone ever filed an immigrant petition on your behalf with the United States Citizenship and Immigration Services?
dv2022 ye başvurdum bu soruya evet mi demem lazım hayır mı? @crazycells cevabınızı merakla bekliyorum.
DS-260 formunu doldurmadiysaniz gocmenlik basvurusu yapmis sayilmiyorsunuz.
Cekilise katilmak gocmenlik basvurusu yapmak anlamina gelmiyor...
-
@crazycells, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@denizci10, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Has anyone ever filed an immigrant petition on your behalf with the United States Citizenship and Immigration Services?
dv2022 ye başvurdum bu soruya evet mi demem lazım hayır mı? @crazycells cevabınızı merakla bekliyorum.
DS-260 formunu doldurmadiysaniz gocmenlik basvurusu yapmis sayilmiyorsunuz.
Cekilise katilmak gocmenlik basvurusu yapmak anlamina gelmiyor...
Çok teşekkür ederim...
-
Passport/Travel Document Type
burada regular ve official arasında kaldım. yeşil pasaport official mı oluyor? yoksa burada gri pasaporttan mı bahsediyor?
sizce hangisini seçmeliyim?yesil pasaport, special oluyor official degil... dediginiz gibi siyah veya gri pasaportlar official oluyor...
-
@crazycells, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
burada regular ve official arasında kaldım. yeşil pasaport official mı oluyor? yoksa burada gri pasaporttan mı bahsediyor?
sizce hangisini seçmeliyim?yesil pasaport, special oluyor official degil... dediginiz gibi siyah veya gri pasaportlar official oluyor...
Hadi ya... Ben official yaptım sıkıntı yaratır mı hocam? Yani yeniden da 160 doldurmam gerekiyor mu?
-
Hadi ya... Ben official yaptım sıkıntı yaratır mı hocam? Yani yeniden da 160 doldurmam gerekiyor mu?
Benim bildiğim retrieve ds 160 butonunu kullanarak düzeltmeler yapabiliyorsun 30 gün içerisinde.
-
@cüneyt-tarıkman, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Benim bildiğim retrive ds 160 butonunu kullanarak düzeltmeler yapabiliyorsun 30 gün içerisinde.
Öyle olacak mecbur
-
Merhabalar Sayın @crazycells .Geçtiğimiz günlerde turistik vize başvurum için DS160 formunu submit ettim ve randevumu aldım. Aklıma sonradan takılan bir durum oldu .Masrafları kim karşılayacak kısmına şu anda öğrenci olmama ve herhangi bir gelirim olmamasına rağmen ve masraflarımı ailem karşılayacak olmasına rağmen paramı kendı hesabımda göstereceğim için 'Self' seçeneğini işaretledim. Ancak aklıma takıldı acaba 'Other Person' seçeneğini işaretleyip annemin bilgilerini mi girmeliydim diye. Sizin bu konudaki tavsiyeleriniz nelerdir ?
-
Arkadaşlar sayfanın en başında red ve onay oranları görünüyor ancak 2015'ten sonrası yok bu veriyi resmi olarak nerede bulabilirim? Son en güncel verileri?
-
@camokka20, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Merhabalar Sayın @crazycells .Geçtiğimiz günlerde turistik vize başvurum için DS160 formunu submit ettim ve randevumu aldım. Aklıma sonradan takılan bir durum oldu .Masrafları kim karşılayacak kısmına şu anda öğrenci olmama ve herhangi bir gelirim olmamasına rağmen ve masraflarımı ailem karşılayacak olmasına rağmen paramı kendı hesabımda göstereceğim için 'Self' seçeneğini işaretledim. Ancak aklıma takıldı acaba 'Other Person' seçeneğini işaretleyip annemin bilgilerini mi girmeliydim diye. Sizin bu konudaki tavsiyeleriniz nelerdir ?
problem degil, aileniz veya siz iseniz o sekilde kalabilir... eger baska bir sponsor olsaydi o durumda o bilgileri vermek gerekecekti...
-
@LordBolton, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Arkadaşlar sayfanın en başında red ve onay oranları görünüyor ancak 2015'ten sonrası yok bu veriyi resmi olarak nerede bulabilirim? Son en güncel verileri?
her konsolosluktaki vize basma istatistikleri rapor olarak yayimlaniyor sitede... o raporlardan derlemistim bilgileri...
https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/visa-law0/visa-statistics/annual-reports.html
-
@crazycells Teşekkür ederim sağolun.
-
Turist vizesinde sağlık muayenesi gerekiyor mu?
-
@LordBolton, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Turist vizesinde sağlık muayenesi gerekiyor mu?
hayir, gerekmiyor.
-
arkadaşlar merhaba, son zamanlarda çok yayılan bir konu var. Turist vizeli olanların işlere alımlar çok yükselmiş. Bazı yerlerde çalışma için ikramiye bonus veren yerler bile var. Turist vize sahipleri için çok fırsat olduğu söyleniyor. Herhalde gidiş-gelişler ve vize başvuruları dünya genelinde sıkıntı olduğu için çok açık oluştu. Bu konudaki düşüncesi bilgisi veya mevcut halde tecrübesi olan forumdaşlar paylaşırsa sevinirim, Eylülde gidip şirket kuracaktım kendime ama böyleyse erkenden gidip birikimle şirket kurma masraflarımı çıkartmayı planlıyorum hem de düzen oturana kadar bir süreci atlatmış olurum diye düşündüm
-
Merhaba Houston'da gida işi yapan var mı ?forumda? Houston için Birkaç bilgiye ihtiyacım var. Yardım rica ediyorum.
-
Bu ileti silindi! -
Sn @devo Turist vizesi ile çalışmanız mümkün değil ABD’de fakat kaçak çalışabilirsiniz ama buna da bonus vermeyi geç en düşük ücreti teklif edeceklerdir.
-
Benim durumumda olan var mı bilmiyorum fakat sorayım…
2020 Greencard’ı ailecek aldık sonrasında tek başıma giriş yaptım sebebini boş verin çok zorlu süreçti. Şimdi eşim ve çocuklarımı bir şekilde vize alıp beraber gitmek istiyorum. Aile sponsorlu vize işlemleri bir kaç yıl sürüyor anladığım kadarıyla en kolayı Turist vizesi olur diye düşünüyorum. Bizim durumumuz işin turist vizesi alabilir miyiz?
-
@YollardakiAdam, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Benim durumumda olan var mı bilmiyorum fakat sorayım…
2020 Greencard’ı ailecek aldık sonrasında tek başıma giriş yaptım sebebini boş verin çok zorlu süreçti. Şimdi eşim ve çocuklarımı bir şekilde vize alıp beraber gitmek istiyorum. Aile sponsorlu vize işlemleri bir kaç yıl sürüyor anladığım kadarıyla en kolayı Turist vizesi olur diye düşünüyorum. Bizim durumumuz işin turist vizesi alabilir miyiz?
surada sorun isterseniz:
-
Cevabı benide ilgilendirdiği için soruyu buraya taşıdım.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum