Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2022 Bekleme Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
22.2k 1.1k 1.6m 976

• Benide listeye ekleyebilirsiniz 23XXX. Cevaplar için teşekkürler

• @erdener Arkadaşlar bana yine çıkmadı. Ben yoruldum artık bırakıyorum :)

• @crazycells tamamdır ekledim kendimi :)

• @crazycells 19000lerdeyim benide ekler misiniz

• @crazycells telegrama ekler misiniz? @yazilimondi olarak 19000olarak greencard cıktı takip etmek istiyorum

• Merhaba, eğer başvuru sırasında ve çekiliş kazanma sırasında 21 yaşında isek fakat mülakat ve süreç tamamlanana kadar 22 yaşına giriyor isek bu süreçte hangi yaşımız baz alınır ? Ailemiz hangi sürece göre greencard alıyor veya alamıyor ?

• ⭐⭐

@LLL, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

Merhaba, eğer başvuru sırasında ve çekiliş kazanma sırasında 21 yaşında isek fakat mülakat ve süreç tamamlanana kadar 22 yaşına giriyor isek bu süreçte hangi yaşımız baz alınır ? Ailemiz hangi sürece göre greencard alıyor veya alamıyor ?

Şu başlığı incelemenizde fayda var

https://yesilkartforum.com/forum/topic/666/gocmen-vize-ve-21-yas-siniri-problemi

• Dostlar sıralamam 25xxx çok karamsar herkes. Yani yetişmez deniyor. Sizce ihtimal nedir ?

• ⭐⭐

@niko Konsolosluk hızına bağlı ama imkansız değil önümüzdeki süreci takipte kalın

• @niko Benim de 26k ama benim konuştuğum insanlar hiç o kadar karamsar değildi :) Umutlu olmayı tercih ediyorum

• @bezelye bende öyle umutlu olmaya çalışıyorum ama kız arkadaşımında gelebilmesi için nikah gibi hazırlıklar yapıcaz aramızda. olurda sıra gelmezse elimizde patlar. :(

• @niko Ben de aynı durumdayım, erkek arkadaşımla alelacele 1-2 ay içerisinde nikah kıymayı planlıyoruz :D En kötü biraz erken evlenmiş oluruz :D

• @bezelye ahah ama anladığım kadarıyla siz evliliğe yakınmışsınız. Bizim öyle bi niyetimiz hiç yoktu en az 2 3 sene. :) Kafalar karışık şuan anlıcağınız.

• @niko Seneye okulum bittiğinde düşünüyorduk. Sizin durumunuz biraz daha zormuş. Eş seçimi bu hayattaki en önemli seçim bence, bir şüpheniz varsa iyice düşünün derim :grinning_face_with_sweat:

• @bezelye Doğru söylüyosunuz. İkimize de bol şans dilerim. çok memnun oldum :)

• @niko Bende çok memnun oldum, iyi şanslarr :)

• @crazycells

Merhaba benide listeye ekleyebilirsiniz. Teşekkürler.

2022EU00022XXX

• @Vac-Reporter ilk başvuru olduğu için Ankara resmî sitede ismi olan fotoğrafçının birinde çekildik. CN 9**

• HAS NOT BEEN SELECTED

• TELEGRAM GRUBUNA NASIL KATILABİLİRİM

Benzer Başlıklar

• DV2022 Aşamaları

Kilitli Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    98
    1
    13 Oy
    98 İleti
    5k Bakış
    crazycellsC
    Su basliktan devam edebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/4298/dv2022-2022-green-card-lotosu-aşamaları
  • DV2022 KAZANANLAR

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    8 Oy
    2 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @ozguryigit sayin @ozguryigit bu baslik icin biraz erken bence :) isterseniz sonuclarin aciklanmasini bekleyelim... Su an icin DV2022 Bekleme Odasi'nda bu konulari konusabiliriz. Ayrica su basliklari da incelemenizi tavsiye ederim: https://yesilkartforum.com/forum/topic/329/abd-ye-gitmeden-önce-ve-gittikten-sonra-yapılacaklar https://yesilkartforum.com/forum/topic/309/amerika-da-yasanacak-eyaletin-secimi
  • 4 Oy
    120 İleti
    13k Bakış
    J
    dv2021de kazanıp trump ve biden politikaları nedeniyle(covid miş yersen ) vize mulakatına bile gidemeyip dv2023e basvurdum gene bekliyorum.uzunbir aradan sonra 9.sayfaya dusen konuyu buldum canlandırdım.beklemeye devam.avrupadaki vatandaslık ıslemlerımde bekliyo onumuzdekı sene ya ab ya abd.
  • DV2018 Bekleme Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    6
    0 Oy
    6 İleti
    2k Bakış
    profaxesP
    Sadece ögrenmek istedim, sonuçta süreci yönetirken beklentilerimde bu olasılıkları da düşünebilmek için.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

7

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k