DV2022 Bekleme Odası
-
@niko, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@crazycells merhaba o listeye benide ekleyebilir misiniz? sıralamam 25.750 :)
tebrik ederim :)
o listede sadece cekilis sonuclari oncesinde foruma uye olan kisiler siralaniyor, yeni uye olan arkadaslari da tebrik ediyoruz tabii ki :) ama sizi ilgilendiren liste surada:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1B9L66m7-eIUazculBiABMZ-7BKqQKgILIb398AIUK3g/edit#gid=0
-
@anesthetic 22bin lerde siz ocak ayinda davaya katildinizmi
-
Benide listeye ekleyebilirsiniz 23XXX. Cevaplar için teşekkürler
-
@erdener Arkadaşlar bana yine çıkmadı. Ben yoruldum artık bırakıyorum :)
-
@crazycells tamamdır ekledim kendimi :)
-
@crazycells 19000lerdeyim benide ekler misiniz
-
@crazycells telegrama ekler misiniz? @yazilimondi olarak 19000olarak greencard cıktı takip etmek istiyorum
-
Merhaba, eğer başvuru sırasında ve çekiliş kazanma sırasında 21 yaşında isek fakat mülakat ve süreç tamamlanana kadar 22 yaşına giriyor isek bu süreçte hangi yaşımız baz alınır ? Ailemiz hangi sürece göre greencard alıyor veya alamıyor ?
-
@LLL, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Merhaba, eğer başvuru sırasında ve çekiliş kazanma sırasında 21 yaşında isek fakat mülakat ve süreç tamamlanana kadar 22 yaşına giriyor isek bu süreçte hangi yaşımız baz alınır ? Ailemiz hangi sürece göre greencard alıyor veya alamıyor ?
Şu başlığı incelemenizde fayda var
https://yesilkartforum.com/forum/topic/666/gocmen-vize-ve-21-yas-siniri-problemi
-
Dostlar sıralamam 25xxx çok karamsar herkes. Yani yetişmez deniyor. Sizce ihtimal nedir ?
-
@niko Konsolosluk hızına bağlı ama imkansız değil önümüzdeki süreci takipte kalın
-
@niko Benim de 26k ama benim konuştuğum insanlar hiç o kadar karamsar değildi :) Umutlu olmayı tercih ediyorum
-
@bezelye bende öyle umutlu olmaya çalışıyorum ama kız arkadaşımında gelebilmesi için nikah gibi hazırlıklar yapıcaz aramızda. olurda sıra gelmezse elimizde patlar. :(
-
@niko Ben de aynı durumdayım, erkek arkadaşımla alelacele 1-2 ay içerisinde nikah kıymayı planlıyoruz :D En kötü biraz erken evlenmiş oluruz :D
-
@bezelye ahah ama anladığım kadarıyla siz evliliğe yakınmışsınız. Bizim öyle bi niyetimiz hiç yoktu en az 2 3 sene. :) Kafalar karışık şuan anlıcağınız.
-
@niko Seneye okulum bittiğinde düşünüyorduk. Sizin durumunuz biraz daha zormuş. Eş seçimi bu hayattaki en önemli seçim bence, bir şüpheniz varsa iyice düşünün derim :grinning_face_with_sweat:
-
@bezelye Doğru söylüyosunuz. İkimize de bol şans dilerim. çok memnun oldum :)
-
@niko Bende çok memnun oldum, iyi şanslarr :)
-
-
@Vac-Reporter ilk başvuru olduğu için Ankara resmî sitede ismi olan fotoğrafçının birinde çekildik. CN 9**
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum